Ia temperatura verii in iubire cu ajutorul celui mai interesant horoscop de dragoste!

In plus, nativele se vor simti acum mult mai aventuroase si dispuse sa-si asume riscuri, mai ales daca rasplata se anunta a fi o captivanta poveste de iubire.

Horoscopul dragostei: vara 2013 pentru zodia Sagetator

Vara 2013 se anunta o perioada traita la intensitate maxima de catre nativele din Sagetator. Trio-ul norocos Soare-Marte-Jupiter din casa lor 7 le ajuta pe nativele zodiei sa se exprime cu toata intensitatea in iubire, mai ales la inceput de vara.

In plus, ele vor avea ocazia acum de a-si redefini si stabiliza valorile si nevoile in relatia de dragoste, ceea ce le permite sa mearga pe drumul lor cu multa incredere si cu un avant innoit.

Horoscopul dragostei: vara 2013 pentru zodia Capricorn

Intalnirea dintre Venus si Mercur in casa lor 7 le aduce nativelor din Capricorn un inceput de vara plin de armonie si iubire. Toate lucrurile se vor aranja mult mai usor acum, iar satisfactia in cuplu va fi bucuria fiecarei zile.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. MARELE Horoscop al Lunii Mai 2023: previziuni astrale complete pentru fiecare zodie în parte MiniGhid astrologic: 5+5 Calități și Defecte ale zodiei TAUR

In plus, odata cu intrarea focosului Marte in casa relatiilor de durata, nativele vor avea toata determinarea necesara pentru a-si sustine drepturile si nevoile in relatia de dragoste. Iar daca sunt singure, aceste native vor avea posibilitatea sa intalneasca o persoana puternica si carismatica, care le va ajuta sa exploreze noi laturi ale pasionalitatii in cuplu.

Horoscopul dragostei: vara 2013 pentru zodia Varsator

Vara 2013 le inzestreaza pe nativele din Varsator cu o atitudine jucausa in dragoste si cu dorinta de a se bucura din plin de placerile iubirii. In cazul nativelor singure, acesta este momentul ideal pentru a cunoaste pe cineva si a reintra in jocul dragostei si al cuceririi[...]

Foto@Shutterstock.com


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri