2 Aprilie 2013 publicat în Horoscop 705 share-uri

Te-ai gandit ca intre alchimie si astrologie exista o legatura, pe cat de puternica pe atat de misterioasa? Iti propunem astazi sa spargem barierele prejudecatilor si ale timpurilor si sa deschidem portile unui univers inedit. Descopera un horoscop captivant, un horoscop ALTFEL.

Te-ai gandit vreodata sa patrunzi in lumea fascinanta a alchimiei? Te-ai gandit ca intre alchimie si astrologie exista o legatura, pe cat de puternica pe atat de misterioasa? Iti propunem astazi sa spargem barierele prejudecatilor si ale timpurilor si sa deschidem portile unui univers inedit. Descopera un horoscop captivant, un horoscop… altfel. Este bazat pe unele dintre principiile mistice ale Evului Mediu care isi propuneau sa atinga transformarea metalelor simple in metale pretioase, dar si gasirea tineretii vesnice si a elixirului vietii.

Care este semnul tau zodiacal in horoscopul alchimist si ce tip de personalitate ai? Ce anume reprezinta pentru tine Elixirul Vietii? Descopera in ce zodie te afli in astrologia alchimista pornind de la un calcul numerologic extrem de simplu. Data de nastere este cea mai importanta in acest horoscop si calculele se fac in functie de ea. Se aduna toate cifrele existente in data de nastere si se reduc pana cand se ajunge la o singura cifra. Spre exemplu, pentru o persoana nascuta in data de 10/ 5/ 1970, calculul se va face astfel. 10 /5 /1970 = 1+0+5+1+9+7+0 = 23. Se poate obtine o singura cifra sau se pot obtine doua cifre. In cel de-al doilea caz, precum avem si pentru persoana nascuta pe 10/5/1970, cele doua cifre se reduc la una singura. 23 se va reduce la o singura cifra: 23=2+3 =5.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Top 3 zodii pentru care curajul este un stil de viață – au încredere în propriul destin Horoscop Paște 2023: o perioadă plină de emoții frumoase, de planuri de viitor și experiențe spirituale Horoscop Aprilie 2023: A doua lună a primăverii ne aduce putere interioară, transformare vindecătoare și iubire

Odata ce ai aflat care este numarul rezultat din data de nastere (o singura cifra!), arunca un ochi in tabelul de mai jos pentru a-ti afla zodia in Horoscopul Alchimist:

1 – ARGINT

2 – FIER

3 – MERCUR

4 – ZINC

5 – COSITOR

6 – PLUMB

7 - PLATINA

8 - CUPRU

9 – AUR

Cel nascut sub semnul Argintului

Argintul era un metal considerat nobil si valoros, preferatul celor privilegiati. El are o simbolistica bogata, iar unii ii numeau chiar ‘metalul zeilor”.

Cei care se afla in aceasta zodie au o personalitate fascinanta, sunt persoane tonice si pline de energie, cu o mare disponibilitate energetica si emotionala. Au harul de a-i vindeca pe ceilalti si in general un impact pozitiv asupra celor din jur. Ii pot influenta pe cei din jurul lor intr-un mod benefic, ajutandu-i sa devina oameni mai buni si scotand la suprafata ceea ce au ei mai bun si mai frumos. In preajma acestor oameni te simti bine, energic, reconfortant, revigorat. Si mai ales, ai sentimentul sigurantei si sentimentul ca esti inteles.

Horoscop: Cum să activezi Legea Atracției pentru zodia ta – află cum îți modelezi destinul Horoscop: Top 3 zodii cu Karmă grea în DRAGOSTE – au de învățat lecțiile dureroase ale iubirii MARELE Horoscop al Lunii Mai 2023: previziuni astrale complete pentru fiecare zodie în parte

ELIXIRUL VIETII pentru cei nascuti sub semnul Argintul, solutia miraculoasa care iti va aduce satisfactie si fericire interioara, este conectarea la aceasta latura a ta. Trebuie sa intelegi si sa accepti ca esti Elixirul celorlalti.

Cel nascut sub semnul Fierului

Ca abundenta, Fierul este al zecelea element in univers, iar ca masa, este intaiul pe Pamant. Acest lucru ar trebui sa ne spuna poate ceva despre importanta majora a acestui metal in viata pe Pamant. Fierul are o simbolistica interesanta si era considerat inca din Evul Mediu un metal rece, dur, rezistent, asociat prin urmare principiilor masculinitatii si planetei Marte.

Foto: By yulianas /Shutterstock

Cei nascuti in aceasta zodie au o personalitate puternica si reusesc in ceea ce-si propun. Sunt persoane directe, dure, autoritare, cu asteptari mari atat de la ele, cat si de la cei din jur. Sunt orgolioase si transante, insa daca stii sa le atingi punctul sensibil, ai langa tine un prieten pe viata, unul care ar fi dispus sa-si dea si viata pentru tine. Defectele lor sunt intransigenta si inflexibilitatea.

Minunatul HOROSCOP ZEN al primăverii: Pentru fiecare zodie în parte Acestea sunt cele mai descurcărețe zodii ale horoscopului, indiferent de cât de grea este viața MiniGhid astrologic: 5+5 Calități și Defecte ale zodiei TAUR

Tari prin natura lor, se pot transforma cu usurinta in protectori ai celor mai slabi. De fapt, acesta este si ELIXIRUL VIETII pentru ei. Sa inteleaga ca nu toti sunt puternici pe lumea aceasta si sa-i apere, stimuleze si protejeze pe cei mai putin puternici decat el. Este ceea ce ii va aduce adevarata satisfactie in aceasta viata.

Cel nascut sub semnul Mercurului

Niciun alt metal nu este perceput intr-o alta ipostaza mai atotcuprinzatoare decat mercurul. Mercurul era considerat in alchimie a fi material primordiala, metalul din care s-au format si nascut celelalte metale. Mercurul este asociat cu zeul Mercur (zeu cunoscut drept zeul mesager gratie rapiditatii si mobilitatii sale), dar si cu planeta Mercur.

Cei nascuti in zodia Mercurului sunt persoane flexibile, adaptabile, capabile sa se acomodeze cu usurinta si rapiditate diverselor circumstante si conditii la care sunt supusi. Sunt comunicativi si sociabili, dinamici si energici si placuti mai ales firii lor joviale si optimiste. Activi, te uimesc cu ritmul in care traiesc si cu promptitudinea cu care isi onoreaza activitatile. Ziua pare a avea 48 de ore pentru ei prin prisma lucrurilor pe care le fac.

ELIXIRUL VIETII pentru ei este acela de a crea si a suda legaturile intre oameni. Sunt cu adevarat fericiti si joviali atunci cand cei din jurul sau sunt la randul lor fericiti si joviali.

Cel nascut sub semnul Zincului

Cei nascuti in zodia Zincului sunt persoane echilibrate, insa sensibile. Au nevoie de sentimentul de siguranta si de confort dat de ceea ce inseamna un cuplu si o familie. Pentru ei, dragostea este elixirul vietii in sine si lucrul pentru care traiesc. Nu urasc singuratatea, dar nu isi doresc sa se afle pentru mult timp sub acest statut. Ei se simt fericiti atunci cand sunt iubiti si atunci cand traiesc in preajma altora. Au tendinta de a se interioriza si, atunci cand sunt singuri, de a se retrage in lumea lor interioara.

Sentimentele lor sunt intense. Sunt tandri, pasnici , creativi, meticulosi si iubesc linistea. Se lasa condusi de reguli si conventii sociale si isi doresc “sa fie in rand cu lumea.” Defectul lor principal este schimbarea brusca a starii de dispozitie. Sunt panicosi si prapastiosi uneori. Le place sa stie ca se pot baza pe o persoana de incredere.

ELIXIRUL VIETII lor este Iubirea. Iubirea este cea care ii face cu adevarat fericiti si prin ea isi gasesc implinirea in aceasta viata.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri