2 Aprilie 2013 publicat în Horoscop 699 share-uri

Te-ai gandit ca intre alchimie si astrologie exista o legatura, pe cat de puternica pe atat de misterioasa? Iti propunem astazi sa spargem barierele prejudecatilor si ale timpurilor si sa deschidem portile unui univers inedit. Descopera un horoscop captivant, un horoscop ALTFEL.

Cel nascut sub semnul Cositorului

Cositorul este un metal care i-a uimit si intrigat deopotriva pe practicantii alchimiei datorita “strigatului cositorului”, un sunet ciudat produs la indoirea unei bare de cositor. Alchimistii aveau o atitudine precauta fata de acest metal, un metal a carui substanta nu o intelegeau suficient.

Cei nascuti in zodia Cositorului sunt persoane misterioase si fascinante pentru marea majoritate a celor din jur. Au o prezenta asemanatoare unor magicieni: aici ii simti si ii vezi peste tot in jurul tau, chiar si cand nu te astepti, fie nu ii vezi cu lunile si te intrebi daca o sa-i mai vezi vreodata. Au un unghi profund din care privesc viata si sunt pasionali si plin de senzualitate chiar daca pastreaza aparenta tacerii. Intotdeauna sunt atrasi de ceea ce se afla dincolo de un lucru. Sunt atasati de principiile lor si le place sa exploreze ceea ce le ofera viata si sa isi testeze propriile limite. Adora sa descopere, insa nu se lasa usor descoperiti. Este ceea ce ii face atat de atractivi in ochii celorlalti.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. MARELE Horoscop al Lunii Mai 2023: previziuni astrale complete pentru fiecare zodie în parte MiniGhid astrologic: 5+5 Calități și Defecte ale zodiei TAUR

ELIXIRUL VIETII lor? Misterul, dar si Descoperirea. Este ceea ce ii defineste, ceea ce este pentru ei aer, apa, hrana si fericire existentiala.

Cel nascut sub semnul Plumbului

Ca si simbol alchimist, Plumbul este conducator al intunericului, materie primara fara luciu. Acest metal era guvernat, conform filozofiei alchimiste, de planeta Saturn.

Cei nascuti in zodia Plumbului au o prezenta care se face cu usurinta remarcata. Extravertiti prin natura lor, sunt dinamici, ambitiosi si, in ciuda firii lor repezite, de foarte multe ori incapatanati si greoi. Au incredere in ei insisi, in capacitatile si valorile lor si acest lucru transpare din fiecare actiune si gest al lor. Au o capacitate de munca incredibila si nu se dau in laturi deloc atunci cand vine vorba de a-si asuma responsabilitatile. Sunt abrazivi uneori si, in ciuda faptului ca sunt navalnici, se mobilizeaza cu greu. Sinceri si directi, sunt considerati ca fiind grosolani si imprudenti de catre firile mai sensibile. Iubesc confortul si tintesc intotdeauna bunastarea materiala. Isi doresc o existenta comoda, civilizata si placuta.

Firi telurice, ELIXIRUL VIETII Lor este Bunastarea. Traiesc pentru a avea acest lucru si odata ce il au, isi pot vedea linistiti si de celelalte aspecte ale vietii lor, ingriijndu-se si de evolutia spirituala.

Cel nascut sub semnul Platinei

In universul simbolic si filozofic alchimist, Platina era perceputa ca fiind un alt metal pretios, o fuziune nobila intre argint si aur. Platina reprezinta determinarea, fermitatea, hotararea si curajul de a ne aduce manifestarile catre finalizare.

Cei nascuti sub zodia Platinei sub persoane ghidate de puterea vointei si de dorinta arzatoare de a realiza lucruri importante in viata lor si a celorlalti. In timp ce altii nu afla nici pana la sfarsitul vietii sensul a ceea ce-si doresc cu adevarat de viata, ei stiu de inca timpuriu, de la varste fragede. De obicei, drumul lor in viata le apare conturat si sigur, fara alte bifurcatii sau complicatii. In acelasi timp sunt generosi, cinstiti, capabili de sentimente inalte, dar si de spirit de abnegatie. Au gratie si distinctie in felul lor de a fi chiar daca li se reproseaza o anumita raceala si faptul de a-i tine pe ceilalti la distanta.

ELIXIRUL VIETII lor este urmarea propriului drum in viata, urmarea propriului destin. Daca li se impune un alt drum, daca circumstante nefavorabile le modifica traseul la care visau vor fi nefericiti.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri