2 Aprilie 2013 publicat în Horoscop 699 share-uri

Te-ai gandit ca intre alchimie si astrologie exista o legatura, pe cat de puternica pe atat de misterioasa? Iti propunem astazi sa spargem barierele prejudecatilor si ale timpurilor si sa deschidem portile unui univers inedit. Descopera un horoscop captivant, un horoscop ALTFEL.

Cel nascut sub semnul Cuprului

Probabil unul dintre cele mai vechi metale intrebuintate pe pamant, Cuprul este asociat planetei si Zeitei Venus. Datorita frumusetii sale lustruite si folosirii sale antice in fabricarea oglinzilor, Cuprul a fost asociat si cu insula Cipru, insula sacra si mult preaindragita a zeitei Afrodita/ Venus. Prin urmare, Cuprul a capatat si el in alchimie valente feminine. El simbolizeaza iubirea, echilibrul, artisticul, frumusetea feminina, creativitatea.

Cei nascuti in zodia Cuprului au un farmec aparte si o prezenta agreabila. Echilibrati si deschisi, sunt diplomati innascuti si maestri atunci cand vine vorba de a stabili conexiuni cu ceilalti. Au un har de a se purta cu cei din jur, empatizand puternic si manifestand intelegere fata de acestia. Au bun gust si sunt mari admiratori ai frumosului si al esteticului, fiind totodata atrasi de tot ceea ce inseamna arta si rafinament. Isi vor manifesta creativitatea si perspicacitatea indiferent de domeniul in care vor profesa. Sunt firi pasnice, preocupate de ideea de casatorie si mariaj de la care au asteptari mari.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. MiniGhid astrologic: 5+5 Calități și Defecte ale zodiei TAUR

ELIXIRUL VIETII lor este reprezentat de doua aspecte: Frumusetea si Echilibrul. Au nevoie ca aceste doua aspecte sa se exteriorizeze in toate laturile vietii lor, atat cea personala, cat si cea profesionala, pentru a fi cu adevarat fericiti.

Cel nascut sub semnul Aurului

In alchimie, aurul este metalul suprem, cel care reprezinta perfectiunea la orice nivel, al mintii, spiritului si al trupului. Gratie rezistentei sale la caldura si acid, aurul este si un simbol permanentei si al eternitatii. Aurul este asociat cu Soarele insusi si prin urmare este pus in corespondenta cu un simbolism solar. Printre trasaturile celui mai nobil metal din lume se numara vitalitatea, viata, sanatatea, claritatea, lumina, cunoasterea, virtutea, stralucirea. 

Cei nascuti in zodia Aurului au capacitati remarcabile si un potential enorm. Ei sunt cei care pun lucrurile in miscare si le dau viata. Ei sunt cei care conduc, stimuleaza, ghideaza, calauzesc, inflacareaza. Ii pasioneaza cunoasterea indiferent de forma care o ia ea. Sunt admirati, respectati, uneori temuti. Sunt plini de viata si traiesc intens fiecare moment. Energia lor trebuie traita, consumata, valorificata. Mandria este punctul lor slab, iar propriul orgoliu este cel care le va pune piedici in viata. Desi sunt persoane loiale si iubitoare, au tendinta de a fi posesivi si dominanti si de a cere prea mult de la ceilalti. Soarele aduce o perspectiva pozitiva asupra vietii in general si stima de sine.

ELIXIRUL VIETII lor este reprezentat pentru acesti indivizi de constientizarea si valorificarea potentialului care zace in ei. Neidentificat sau irosit necorespunzator, acest potential poate conduce catre o energie negativa si agresiva, dar si catre insatisfactie si sentimentul de inutilitate.

Foto fr si main: By Maya Kruchankova /Shutterstock


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri