14 Ianuarie 2013 publicat în Horoscop 22 share-uri

Stim cum ne percep ceilalti in functie de pozitia Soarelui de la data in care ne-am nascut. Care este insa personalitatea noastra ascunsa influentata de Luna? Zodiacul Wabanki ne poate ajuta sa ne dam seama de acest lucru.

Descopera cateva din secretele tribului Wabanki si care este personalitatea ta in acest fascinant horoscop amerindian. In functie de luna in care ne-am nascut, iata ce semn suntem in Zodiacul Wabanki:

Luna Ianuarie: Lup

Daca esti nascuta sub acest semn de Luna, viata te incearca in numeroase moduri. Pentru ca esti trecuta prin multe, poti surmonta orice obstacol care iti apare in cale. Oamenii te vad ca pe un lup singuratic, insa adevarul este ca ai un grup restrans de persoane apropiate pe care te poti baza oricand. Nu iti arati afectiunea in mod deschis si esti extrem de loiala.

Luna Februarie: Zapada

Ca si fratii si surorile tale din zodia Lup, nici tu nu esti deloc straina de munca. Stii ca lumea in care traiesti este un camp de lupta si cel mai puternic castiga. Atunci cand te simti coplesita de incercarile la care te supune viata, te incarci din natura. Invata sa nu mai fii atat de afectata de realitate.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. MARELE Horoscop al Lunii Mai 2023: previziuni astrale complete pentru fiecare zodie în parte MiniGhid astrologic: 5+5 Calități și Defecte ale zodiei TAUR

Luna Martie: Corb

In zodiacul Wabanki, tu apartii semnului Corb. Esti o persoana flexibila si adaptabila ce creeaza prietenii extrem de usor si stie sa se puna in valoare in raport cu ceilalti. Iubesti schimbarea si esti atrasa de caractere inventive si rebele. Trebuie sa inveti sa devii mai stabila caci altfel oamenii dragi din viata ta pot avea de suferit.

Luna Aprilie: Samanta

Fiind nascuta in luna Aprilie, tu reprezinti promisiunea evolutiei. Fire determinata, iti asculti intotdeauna instinctele ce te-au ajutat sa te maturizezi. Legatura ta cu persoanele dragi, dar si cu comunitatea in care iti duci viata este extrem de profunda. Integritatea si caracterul onest te ridica in ochii celorlalti. Ai un potential imens si descoperi ca esti o persoana cu numeroase calitati.

Luna Mai: Floare

Acest semn din zodiac este extrem de norocos in viata! Ca si Floare, esti o persoana prietenoasa care se poate intelege bine cu oameni din medii diferite. Mai mult, aspectul tau fizic poate fermeca orice reprezentant al sexului masculin! Radiezi, iar acest lucru are o influenta pozitiva si asupra celor cu care interactionezi.

Luna Iunie: Capsuna

Daca esti nascuta in aceasta zodie, esti o persoana visatoare cu idealuri marete. Ai o sclipire de geniu si tocmai de aceea toate persoanele pe care le cunosti vin la tine pentru a cere sfaturi. Desi ai pareri in general subiective, te pricepi foarte bine la oameni si, mai mult, detii abilitatea de a-i manipula in propiul folos.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri