Cifra Atitudinii tale iti poate spune cum privesti viata in noul an, dar si ce impresie isi fac despre tine persoanele cu care interactionezi.

Cum se calculeaza Cifra Atitudinii?

Cifra Atitudinii se calculeaza audunand ziua nasterii tale cu luna nasterii, iar apoi reducand acest numar la o singura cifra.

Image © Sxc.hu

Exemplu. Daca te-ai nascut pe 22 decembrie, vei aduna astfel: 22 + 12 = 34; 3 + 4 = 7 (Cifra Atitudinii tale)

Ce spune Cifra Atitudinii despre tine in 2013?

Daca ai Cifra Atitudinii 1, atunci…

Esti o persoana careia nu ii place sa caute ajutorul in ceilalti. In noul an esti mai motivata ca niciodata si incerci constant sa te auto-depasesti fie ca este vorba de cariera sau viata personala. Ai o atitudine in general pozitiva, insa trebuie sa te inveti sa te apropii mai mult de ceilalti si sa lucrezi in echipa. Stii zicala: unde-s doi, puterea creste!

Daca ai Cifra Atitudinii 2, atunci…

Consideri relatia de cuplu si dragostea in general extrem de importante pentru tine. Exista mari sanse ca in prima jumatate a anului 2013 sa ai constant senzatia de deja vu sau vise ce se vor transforma in realitate! Esti o persoana intuitiva si iti explorezi mai mult ca niciodata latura spirituala. La fel, povestile de viata ale celor cu care interactionezi te fascineaza si te inspira.

Daca ai Cifra Atitudinii 3, atunci…

Esti o persoana extrem de carismatica si iti pastrezi intact sufletul de copil. Doresti in noul an sa te inconjori de energii pozitive si sa fii mereu cu zambetul pe buze. Atitudinea este cea care te ajuta sa iti faci numerosi prieteni noi. Ai un efect intens asupra celorlalti si ii inspiri sa isi urmeze visele.

Daca ai Cifra Atitudinii 4, atunci…

Esti o persoana tacuta si ganditoare, care totusi are multe lucruri de impartasit cu cei din jur. In noul an, 2013, esti un bun sfatuitor si invatator. Abilitatile tale te pun in valoare si vorbesc pentru tine. In ceea ce priveste relatia cu oamenii care iti pun ‘bete in roate’, acum vei reusi sa ii confrunti si sa le dovedesti ca se inseala in legatura cu tine.

Image © Sxc.hu

Daca ai Cifra Atitudinii 5, atunci…

Acum simti nevoia sa explorezi lumea care te inconjoara. Daca te simti plictisit intr-un anumit mediu, reusesti sa insufletesti atmosfera si sa devii sufletul petrecerii. 2013 inseamna pentru tine aventura si entuziasm, surprize placute si impliniri. Mai mult, 2013 iti va scoate in cale sufletul pereche!


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri