14 Ianuarie 2013 publicat în Horoscop 22 share-uri

Stim cum ne percep ceilalti in functie de pozitia Soarelui de la data in care ne-am nascut. Care este insa personalitatea noastra ascunsa influentata de Luna? Zodiacul Wabanki ne poate ajuta sa ne dam seama de acest lucru.

Luna Iulie: Fulger

Esti mereu cu zambetul pe buze si reusesti sa binedispui chiar si cea mai trista ori suparata persoana pe care o intalnesti. Desi la exterior pare ca ai o viata perfecta, in realitate este posibil sa nu simti astfel. Te pricepi foarte bine sa iti ascunzi fata de ceilalti propriile ganduri si emotiile ori sentimentele ce te macina. Invata sa te exteriorizezi macar in preajma unor prieteni extrem de apropiati.

Luna August: Sturion

Fiind nascuta in aceasta zodie, vei reusi sa profiti de toate oportunitatile pe care ti le ofera viata, dar si sa gasesti resursele interioare necesare pentru a trece cu brio peste obstacole. In ceea ce priveste relatiile tale cu cei din jur, esti o persoana protectiva ce pretuieste foarte mult valorile familiei. Desi esti extrem de generoasa, stii cand este cazul sa daruiesti, dar si cand este mai bine sa te abtii.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. MARELE Horoscop al Lunii Mai 2023: previziuni astrale complete pentru fiecare zodie în parte MiniGhid astrologic: 5+5 Calități și Defecte ale zodiei TAUR

Luna Septembrie: Recolta

In zodiacul Wabanki tu reprezinti recolta, lucru ce sugereaza ca stii cum sa iti aduni prietenii la un loc si detii extraordinare abilitati sociale. Tot tu esti cea care apara intelepciunea si oferi sfaturi pretioase celor care au nevoie. Exista momente in care lasi mandria sa te controleze si tocmai de aceea ar fi indicat sa inveti lectia umilintei.

Luna Octombrie: Vanator

Tu esti cel mai punctual semn din zodiac. Stii exact ce trebuie sa faci pentru a multumi pe toata lumea nu datorita ratiunii, ci a instinctelor. Desi cei din jur te admira si te respecta, esti o fire singuratica si gasesti greu acea persoana care sa te inteleaga in profunzime. Ai o personalitate extrem de complexa si tocmai de aceea trebuie sa inveti bucuria lucrurilor simple din viata. Te vor ajuta sa te redescoperi.

Luna Noiembrie: Castor

Pentru ca ai fost nascuta intr-o perioada de tranzitie te adaptezi extrem de usor la schimbare. Semnul tau din zodiac inseamna evolutie si miscare continua. Caracter entuziast si impunator, stii sa inovezi sau chiar sa sochezi cu ideile tale. Esti un mediator intre vechi si nou avand abilitatea iscusita de a transforma perceptia oamenilor asupra unui anumit lucru.

Luna Decembrie: Ger

Desi la exterior pari o persoana extrem de rece, in interior ai un suflet cald. Doar cei apropiati tie iti cunosc firea iubitoare si protectiva ce are puterea de a alimenta vise si de a intari caractere. Esti o personalitate interesanta ce poseda o inteligenta iesita din comun, fiind mereu capabila sa creeze strategii de viata care sa iti ofere echilibru si stabilitate.

Image prettysleepy1 from Pixabay


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri