11 Septembrie 2012 publicat în Horoscop 83 share-uri

La inceputurile sale, astrologia si semnele native erau dictate de constelatiile desenate de imaginatia umana pe cer, spre deosebire de zodiacul clasic care este bazat pe influenta planetelor din sistemul nostru solar.

Catherine Tennant, foarte cunoscuta in lumea astrologiei, a scris cartea "The Lost Zodiac: 22 Ancient Star Signs: What They Mean and How to Find Them in the Night Sky", unde vorbeste depre 22 de semne zodiacale pe care le considera mult mai apropiate de noi, decat cele 12, existente in horoscopul clasic. Aceste semne corespund pozitiei constelatiilor de pe cer, atunci cand ne-am nascut si au la baza povestile arhetipale ale mitologieie grecesti si babiloniene.

Zodiacul pierdut: 22 de semne pe care oamenii le-au uitat

Lira lui Orfeu (29 decembrie -13 ianuarie)

Te-ai nascut sub semnul constelatiei Lirei, adica Lira unui mare muzician antic, Orfeu. Cu muzica sa, Orfeu reusea sa imblanzeasca animalele salbatice, sa opreasca raurile din cursul lor si sa il incante chiar si pe Hades, Zeul adancurilor. Lira este simbolul legaturii dintre cer si pamant. Esti o fire romantica, creativa si cu o imaginatie bogata. Esti in stare sa duci la bun sfarsit tot ce iti propui – atata timp cat rezisti tentatiei de a te lasa prada spiritului visator sau sa tendintei de a te lasa agatata de trecut.

Planta ta: Ulmul

Bijuteria norocoasa: peridot sau crisolit (olivina)

Vultur (14 ianuarie- 28 ianuarie)

In acest zodiac, semnul tau este Aqvila sau Vulturele, este simbolul astrologiei si al intelectului liber. La funeraliile lui Cezar, in timpul maretelor vremuri ale Romei, un vultur captiv era eliberat catre cer. Simboliza sufletul Imparatului, in sfarsit liber sa se alature zeilor.

Nimeni nu poate concura cu tine la nivel intelectual. Esti o persoana deosebit de isteata care reuseste sa faca cele mai uimitoare conexiuni, lasandu-i pe toti muti. Esti de asemenea pasionala si traiesti intens si daca nu esti atenta, poti sa uiti cu usurinta cine esti cu adevarat.

Planta ta: Silur, popular Floarea de ochi

Piatra norocoasa: Quartzul

Delfin (29 Ianuarie – 8 Februarie)

Semnul tau zodiacal in acest horoscop este Delfinul, care a fost denumit „gloria stelelor”. Este un simbol al filantroopiei, iar in Grecia antica era considerat un „peste” sacru, el fiind si mesagerul zeului marii Poseidon (Neptun). Delfinul este foarte inteligent, liber in gandire , sensibil si deosebit de empatic. Delfinul iubeste viata si in mod natural este foarte creativ. Delfinii nu sufera restrictiile si sunt fericiti cand pot trai dupa propriile lor reguli.

Planta ta: Macul de apa

Bijuteria norocoasa: Acvamarinul


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri