3 August 2011 publicat în Horoscop 85 share-uri

Iubire? Bani? Familie? Sanatate? Cariera? De ce anume vei avea parte in aceasta viata? Inca de la nastere, Jupiter, planeta hazardului, iti influenteaza norocul viitor si creeaza sanse in viata.

JUPITER in Scorpion

Norocul tau este oscilant, cu multe urcusuri si coborasuri, cu momente de glorie si momente de decadere. Reusesti insa sa iesi cu fruntea sus chiar si din situatiile cele mai dificile. Atragi norocul daca iti folosesti la maximum puterea de intuitie si creativitatea, daca inveti cum sa accepti critica, daca renunti la orgoliul si egoismul care te caracterizeaza uneori. In viata, vei avea parte de mai multe oportunitati de a-ti dezvolta abilitatile si de a investi in afaceri, poate chiar in propriile afaceri. Sunt sanse mari de a deveni un deschizator de drumuri si de a te imbogati de pe urma ideilor tale inovatoare.

JUPITER in Sagetator

Jupiter in Sagetator aduce oportunitati si sanse venind mai ales dinspre domeniul educatiei si al calatoriilor. O cariera in care vei primi recunoasterea si aprecierea se va dezvolta in unul din aceste domenii. Este foarte posibil ca si dragostea adevarata sa o cunosti tot prin intermediul calatoriilor si al interactiunii culturale. Poate ca nu esti tipul de persoana care se asteapta ca norocul sa-i pice din cer si crezi in puterea personala de a-ti influenta destinul, insa vei simti influenta norocului chiar atunci cand nu speri la asa ceva. Pentru a te bucura de norocul tau la potentialul sau maxim incearca sa ramai deschis catre ceilalti si sa-i accepti asa cum sunt.

JUPITER in Capricorn

Vrei sa te imbogatesti, insa prin metode cinstite. Esti o persoana sincera si onesta. Viata iti va aduce ceea ce vrei, in maniera in care vrei. Vei reusi sa gasesti echilibrul intre viata profesionala si viata personala. Nu te gandi ca vei castiga la loto peste noapte sau ca vei primi in mod neasteptat o mostenire colosala. Norocul va fi distribuit in mod uniform de-a lungul vietii tale, intr-un mod echilibrat, chiar daca nu substantial. Atragi norocul cand te angajezi in actiuni umanitare, cand esti responsabila si permiti conexiunile cu cei din jurul tau. O buna parte din norocul tau se bazeaza pe intuitie. Asculta de ea!


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri