3 August 2011 publicat în Horoscop 85 share-uri

Iubire? Bani? Familie? Sanatate? Cariera? De ce anume vei avea parte in aceasta viata? Inca de la nastere, Jupiter, planeta hazardului, iti influenteaza norocul viitor si creeaza sanse in viata.

JUPITER in Gemeni

Jupiter in Gemeni aduce calatorii interesante, experiente inedite, locuri noi pe care le vei vizita, persoane de culturi diferite cu care intri in contact. Norocul se apropie de tine de mai multe ori in aceasta viata sub forma unor oportunitati frumoase de explorare a necunoscutului. Atragi norocul cand intelegi cum sa te folosesti de harurile cu care te-a inzestrat natura, daruindu-le si celorlalti. Atragi simpatia oamenilor. Pozitivismul este atuul tau cel mai mare. Poate chiar el este raspunzator de starea de sanatate buna de care te vei bucura de-a lungul vietii.

JUPITER in Rac

Jupiter in Rac aduce noroc in chestiuni ce tin de familie si casa, domiciliu sau proprietati familiale. Atragi norocul cand iti poti manifesta afectiunea si preocuparea fata de cei din jurul tau, cand te afli alaturi de cei dragi si iti pot dezvolta latura ta protective si materna. Chiar daca norocul tau este oscilant si vei avea perioade in care atingi punctul culminant si perioade in care atingi pragul minim, cele mai prospere perioade din viata ta au loc dupa varsta maturitatii. Bunastarea materiala vine odata cu intemeierea unei familii.

JUPITER in Leu

Jupiter in Leu aduce soarta buna mai ales in ceea ce priveste statutul social, recunoasterea, puterea si puterea financiara. Jupiter iti aduce stralucire si capacitatea de a te face remarcat mai ales pe plan profesional. Cariera ta va fi una remarcabila. Atragi norocul cand reusesti sa te debarasezi de egoism si iti poti manifesta latura calda, generoasa, cea in care inspiri si stimulezi, cea in care esti un lider demn, cinstit, care nu apeleaza la metode gresite de imbogatire pe spinarea altora.

JUPITER in Fecioara

Jupiter in Fecioara aduce un destin favorabil mai ales celor care lucreaza in domenii in care meticulozitatea, pasiunea pentru detalii, ordinea si structura conteaza. Nimic nu iti vine de-a gata si nu iti pica din cer, va trebui sa investesti o parte din energie ta in orice actiune pe care o intreprinzi. Fereste-te sa iei pe umerii tai mai mult decat poti duce. Esti expusa pericolului epuizarii nervoase. Fa apel la echilibrul interior si multumeste destinului tau pentru frumoasa si armonioasa viata de familie pe care ti-a rezervat-o.

JUPITER in Balanta

Jupiter in Balanta concentreaza norocul asupra iubirii si a laturii sentimentale. Dupa zbucium, aventuri si incercari multe de a gasi iubirea in tinerete, te vei bucura de iubire, intr-o forma afectuoasa si reconfortanta, atunci cand atingi maturitatea interioara si stii ce iti doresti de la viata. Norocul tau se va intensifica pe masura ce devii mai puternica si mai echilibrata. Atragi norocul de partea ta atunci cand iti poti manifesta numeroasele talente artistice cu care ai fost inzestrata, cand reusesti sa aduci echilibru, armonie si frumos nu doar tie, ci si persoanelor care iti sunt dragi.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri