Iata care sunt zodiile chinezesti ce vor face cunostinta cu iubirea si fericirea de a fi indragostit in toamna care urmeaza sa vina. Cum si in ce fel se intampla fenomenul, afla din randurile de mai jos:

Zodia chinezeasca a SARPELUI

Incet incet, in timp ce soarele stralucitor al verii se potoleste, un nou soare, nu atat de stralucitor, insa mai prietenos, mai linistitor, parca si mai frumos rasare si pe strada ta. Uita de perioadele tumultoase si de iubirile ravasitoare pe care le traiai cu sufletul la gura si cu frica zilei de maine. Uite de suferintele care te-au marcat in trecut, de neseriozitate, de iubiri care vin pentru ca apoi sa plece. O noua iubire, una frumoasa, cuminte, aducatoare de liniste si armonie le este rezervata nativilor din Sarpe. O iubire care, daca ai grija de ea si o intretii, se poate transforma intr-o iubire permanenta, pentru o viata intreaga. Daca te gandeai ca nu mai poti sa investesti intr-o noua relatie, uita-ti gandul. Octombrie promite reinventare, fericire, disponibilitatea de a te angaja cu toata inima si cu toata increderea in noi inceputuri. Stiu ca intalnirile premeditate nu sunt tocmai pe gustul tau, insa nu refuza incercarile prietenilor de a-ti prezenta o persoana noua si interesanta. Ei iti cunosc cei mai bine gusturile si asteptarile, iar astrele sporesc sansele de a-ti cunoaste partenerul potrivit prin intermediul cunostintelor.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. MARELE Horoscop al Lunii Mai 2023: previziuni astrale complete pentru fiecare zodie în parte MiniGhid astrologic: 5+5 Calități și Defecte ale zodiei TAUR

Zodia chinezeasca a IEPURELUI

Draga Iepure, perioada cautarilor, a deceptiilor, a incercarilor si a asteptarii este pe punctul de a se incheia. Norocul este de partea ta in ceea ce priveste dragostea. Sunt cele mai mari sanse sa iti gasesti sufletul pereche in toamna lui 2011 pentru ca astrele ti-au rezervat acest lucru. Relatiile care debuteaza in septembrie stau sub semnul bunului augur. Intalnirile romantice, jocurile de seductie, momentele de tandrete se consolideaza incet incet, progresiv, in relatii de lunga durata. Este insa important ca in aceasta toamna sa fii deschisa catre oportunitatile care iti ies in cale, sa-ti faci curat printre prioritati si sa intelegi care sunt asteptarile tale cu privire la o viitoare relatie.

Zodia chinezeasca a MISTRETULUI

Si pentru nativii single din Mistret, se anunta vremuri bune in toamna lui 2011. Entuziasmul, magnetismul, puterea de seductie de care beneficiaza acesti nativi ating cote maxime incepand cu sfarsitul lui august, iar acest lucru nu va trece neobservat. Vor fi multe persoane care te vor gasi incantatoare si iti vor cere sansa de a te cunoaste mai bine. Lectia ta de viata din aceasta toamna este cea a selectiei si a alegerii. Octombrie va fi una dintre cele mai frumoase luni ale tale, insa si una dintre cele mai dificile. Te vei gasi pusa in postura de a lua o decizie care iti va influenta in mod decisiv viitorul. Vei avea tendinta de a face confuzie intre intalnirile karmice si cea cu sufletul pereche. Timpul te va ajuta sa iti clarifici nelamuririle.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri