Iata care sunt zodiile chinezesti ce vor face cunostinta cu iubirea si fericirea de a fi indragostit in toamna care urmeaza sa vina. Cum si in ce fel se intampla fenomenul, afla din randurile de mai jos:

Zodia chinezeasca a DRAGONULUI

Nu degeaba se spune ca iubirea vine cand te astepti mai putin. Ti-ai propus ca in toamna care vine sa pui capat cautarilor si sa te bucuri pur si simplu de viata, cu toata intensitatea si sufletul tau, fara sa te mai legi la cap fara sa te doara.

Ti-ai propus, ba mai mult, este hotarata foc, sa nu te mai implici prea curand intr-o relatie. Socoteala de acasa nu se potriveste insa cu cea din targ. Oricat ai spune tu ca nu si nu si l-ai lua pe acest “nu” in brate, iubirea ti-a rezervat ceva surprize in aceasta toamna. Trebuie doar sa treci de hopul lunii august. In septembrie, te vei indragosti pana peste urechi, pe nepregatite si pe neasteptate. Emotiile iubirii vor pune stapanire peste tine intru totul. Daca in noiembrie treci cu bine si peste proba scanteilor care risca sa-si piarda din stralucire, atunci felicitarile noastre. Relatia ta, intr-un interval scurt de timp, va fi oficializata. Se arunca in joc si angajamentul pe lunga durata.
Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. MARELE Horoscop al Lunii Mai 2023: previziuni astrale complete pentru fiecare zodie în parte MiniGhid astrologic: 5+5 Calități și Defecte ale zodiei TAUR

Zodia chinezeasca a TIGRULUI

Stiu, draga Tigru. Ai invatat cu timpul sa crezi ca iubirea este mai mult o chestiune de rabdare, asteptare si alegere decat o chestiune care tine de destin. In toamna lui 2011, prejudecatile tale vor fi insa demontate pentru ca iubirea isi va face loc in viata ta in cel mai ciudat, neasteptat si intrigant mod cu putinta.

Este foarte foarte posibil sa iti cunosti sufletul pereche in timpul unei calatorii in afara, in timp ce iti savurezi cafeaua in localul preferat, in timp ce iti duci cainele la veterinar, in timp ce te duci la spital pentru a-ti trata o afectiune usoara de sanatate, etc. S-ar putea sa il gasesti in individul care te bate pe umar pe strada, in strainul fermecator pe care l-ai cunoscut in timpul unei intalniri de afaceri, in tipul care te-a lasat sa stai la geam in avion. Pregateste-te, de la mijlocul lui septembrie incolo, de o poveste de dragoste palpitanta si neobisnuita de care o sa-ti amintesti toata viata.

Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri