3 August 2011 publicat în Horoscop 85 share-uri

Iubire? Bani? Familie? Sanatate? Cariera? De ce anume vei avea parte in aceasta viata? Inca de la nastere, Jupiter, planeta hazardului, iti influenteaza norocul viitor si creeaza sanse in viata.

JUPITER in Varsator

Jupiter iti influenteaza intelectul intr-un procent mai mare decat iti influenteaza sanatatea sau situatia financiara. Aduce totodata genialitate, idei inovatoare si o gandire originala. Ai cu siguranta o minte frumoasa si te vei face remarcata datorita ei. Spiritual si intelectual, vei cunoaste o evolutie frumoasa. Chiar daca spiritul practic iti lipseste si nu vei face intotdeauna casa buna cu banii, destinul tau este sa iesi in evidenta prin ceea ce faci sau creezi. Peste ani, multi isi vor aduce aminte numele tau. Multe dintre persoanele care au planeta Jupiter in Varsator sunt mari personalitati ale lumii. In acelasi timp, esti sceptica si neincrezatoare in ceea ce priveste norocul spontan. Daca te afli intr-o situatie norocoasa si beneficiezi de un castig neasteptat, primul tau gand este: oare ce am facut sa-l merit?

JUPITER in Pesti

Esti un norocos din nastere. Norocul tau nu va fi mare si sesizabil intotdeauna, insa sansele si oportunitatile se vor ivi in mai toate aspectele vietii: si pe plan familial si sentimental, si pe plan financiar si profesional. Vei avea cate putin (un ‘putin’ suficient!) din toate. Chiar daca succesul material nu se afla tocmai pe lista ta de prioritati, vei avea o viata confortabila si nu iti va lipsi nimic. Il ai pe Jupiter de partea ta. Important este sa inveti sa profiti de ceea ce ti se ofera si sa nu te impiedici de obstacolele pe care destinul le pune in calea ta. Atragi norocul cand iti poti manifesta latura ta afectuoasa, cand poti darui celorlalti, cand poti aduce vindecare si alinare.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri