Horoscopul banilor, al dragostei, al carierei și al sănătății pentru luna AUGUST 2024: Previziuni de la A la Z pentru toate zodiile (Berbec - Pești), vei fi uimit de veștile astrelor!

31 Iulie 2024 publicat în Horoscop 153 share-uri

Astrele au vești bune și foarte bune pentru multe dintre zodii și promit schimbări și transformări în dragoste, carieră și bani care îți pot schimba viața. Iată cele mai importante previziuni astrologice (în iubire, finanțe, familie, sănătate și carieră) pentru a vă introduce în direcțiile energetice ale lunii august 2024 și pentru a vă ghida pașii astfel încât să profitați la maximum de vibrația și oportunitățile unice ale acestei luni!

Horoscop Balanță august 2024

Soarele în Leu îl invită pe nativul Balanță să iasă un pic în lumina reflectoarelor, să se pună în valoare, să își reînnoiască garderoba sau chiar locuința, prin reamenajări și redecorări. Îți dorești să aduci schimbări estetice în jurul tău, iar această dorință a ta se manifestă în formele sale imediate, impresionându-i pe cei dragi cu simțul tău acut al frumosului. La locul de muncă, te simți motivat și ești plin de inițiativă și propuneri, ceea ce îi impresionează pe cei din jur și îi determină să își dorească să colaboreze și să lucreze cu tine chiar și dincolo de job.

Totodată, te simți puternic conectat în luna asta și atașat de comunitatea de care aparții, iar succesele tale în această lună pot veni tocmai prin lucrul cu oamenii și prin echipele pe care reușești să le sudezi și să le coordonezi cu calmul și diplomația ta. Cu Mercur retrograd în această lună, Balanța face o retrospectivă serioasă a trecutului său, trecându-și sub lupă deciziile sale trecute și analizându-și temeinic greșelile. Este momentul să înveți ce ai avut de învățat și să mergi mai departe fără a te mai agăța de cum ar fi fost dacă. Cei căsătoriți au parte de armonie și înțelegere în cuplu, cei single se simt fabulos așa cum sunt și se bucură cât mai mult de libertatea lor.

Horoscop Scorpion august 2024

După o vacanță care tocmai că probabil s-a încheiat, Scorpionul are parte de o jumătate de lună foarte intensă și ocupată din punct de vedere profesional și al implicării sale în muncă. Are deadline-uri pe care trebuie să le onoreze până la mijlocul lunii și provocări pe plan personal, legate de niște rude mai în vârstă, cărora trebuie să le facă față. Dar ai o gândire strategică și organizată, iar abilitățile tale de lider te ajută să ieși cu ușurință în față, să coordonezi, delegi, să te implici trup și suflet la rândul tău astfel încât la sfârșit de lună toate obiectivele tale să fie bifate și îndeplinite.

Vestea bună este că vei primi niște bani în plus la locul de muncă pentru munca ta suplimentară, poate chiar un bonus substanțial, ceea ce îți va reduce din îngrijorările tale financiare. În plus, împarți alături de alți membri ai familiei tale anumite cheltuieli legate de sănătatea unui părinte/unchi/mătușă etc, dar și din responsabilități, ceea ce îți ia o piatră de pe inimă. Nativii single pot cunoaște o persoană față de care să simtă lucruri în stomac prin intermediul întâlnirilor lor de afaceri sau socio-profesionale.

Mici întârzieri sau amânări pot fi cauzate de Mercur retrograd, dar nu estecazul să te sperii. Haosul cosmic poate fi învins cu ușurință dacă rămâi prezent și conectat la ceea ce îți dorești și îți exerciți pe cât putință simțul tău practic.

Horoscop Săgetător august 2024

Sunt schimbări notabile în bine pe mai toate planurile pentru zodia Săgetător, chiar dacă unele nu neapărat în mod direct, iar fluxul acesta al schimbării îți poate acapara cariera, viața de familie sau chiar relațiile. Spre exemplu, este foarte posibil ca persoana iubită să își găsească un job nou, ceea ce va mai reduce din presiunea financiară pe care o simțeai, sau ca o mică intervenție de sănătate a unei persoane din familia ta să fie un succes ceea ce, iarăși, te face să jubilezi.

La rândul tău, reușești să realizezi niște lucruri extraordinare pentru tine în această perioadă așa că îndrăznește să visezi măreț, să îți îndeplinești niște dorințe mai vechi precum achiziționarea unei mașini, a unei noi locuințe sau a unui teren. Zbuciumul și tensiunea interioară pe care le resimți pot fi canalizate într-o direcție constructivă precum munca sau prin angajarea în noi experiențe.

Pentru cei single, începe sezonul întâlnirilor. Cei singuri vor avea șanse mari să întâlnească persoane cu preocupări și valori similare așa că deschide-te iubirii și ai încredere în univers că îți va aduce persoana potrivită!

Horoscop Capricorn august 2024

La începutul lunii, Venus joacă un rol important în astrograma Capricornului așa că este foarte posibil ca această zodie să fie foarte activă social, să se angajeze în diverse călătorii prin intermediul cărora să își lărgească cercul comunității sale, să își întregească educația sau studiile și chiar să lege noi prietenii. În plus, Capricornul simte încă de la începutul lunii, datorită Lunii Noi în Leu, că își ia puterea personală înapoi, iar dacă în ultima perioadă s-a învârtit mai mult în jurul planurilor altora, luna august este exclusiv despre el și planurile sale.

Această zodie tinde să îndrăznească mai mult și pe plan profesional, să spună ceea ce gândește, să iasă în față cu noi și excelente propuneri, ba chiar își face niște planuri mentale și experimentale despre cum ar putea câștiga bani în mod pasiv. Este important ca atunci când vine vorba de muncă în această lună, să nu te epuizezi și nici să nu faci eforturi peste puterile tale, ci în limita lor, iar apoi să te relaxezi și ai încredere în procesul acesta al curgerii, că tot ceea ce trebuie va veni către tine.

Pe plan sentimental, dragostea față de partener a acestei zodii înflorește, iar respectul, înțelegerea unuia față de celălalt și împărtășirea echitabilă a responsabilităților relevante te fac să simți că ai ales persoana potrivită. Pentru cei single, ocaziile de a cunoaște o persoană potrivită vor veni după prima săptămâna a lunii.

Horoscop Vărsător august 2024

Deși are planuri de vacanță și ieșiri frecvente cu prietenii sau în afară, deși are multe responsabilități și planuri pentru sine și pentru cei dragi de onorat, august 2024 este pentru Vărsător o lună profund introspectivă și spirituală. Acest nativ se poate simți adesea copleșit de situațiile din viața sa, asupra cărora nu are controlul decât parțial și de aceea simte nevoia să se întoarcă mai mult către sine și către Divinitate, pentru a se reîncărca.

Dacă nu chiar de la sfârșit de iulie, la început de august, Vărsătorul va lua unele decizii drastice vizavi de relația sa de dragoste. Dacă nu simte că îl face în totalitate fericit, acest nativ este posibil să se detașeze din relația sa, să ceară partenerului o pauză sau chiar să se despartă. Acest nativ simte că nu mai are timp de pierdut, că acesta devine din ce în ce mai valoros și vrea să îl împartă doar cu cei pentru care contează cu adevărat. Profesional vorbind, deși sleit de probleme din viața ta, ai idei inovatoare care stârnesc interesul superiorilor tăi, ba chiar te poți trezi că le vor implementa încă de la sfârșitul lunii. Lasă în spate și de pe umerii tăi lucrurile care te trag în jos, lucruri minunate te așteaptă de la jumătatea lunii și norocul se reîntoarce la tine!

Horoscop Pești august 2024

Pentru zodia Pești, august 2024 este o lună mai relaxantă și mai puțin solicitantă din punct de vedere profesional, însă tocmai acest moment de respiro de sub presiunile exterioare te face să te ancorezi mai mult în realitatea vieții tale și să analizezi modalitățile prin care îți poți îmbunătăți calitatea vieții. Vrei să îți optimizezi pe cât posibil munca și să câștigi mai mulți bani făcând ceea ce îți place cu adevărat, chiar dacă acest lucru implică tehnologia sau explorarea unei pasiuni mai vechi.

Partenerul/partenera de viață îți este alături și te încurajează să trăiești mai sănătos, să îți faci controalele de rutină și să vă îmbunătățiți stilul de viață, dar și să vizitați familiile de origine. Unii nativi Pești primesc niște vești surprinzătoare despre o rudă îndepărtată sau plecată peste hotare, lucru care îi va pune pe gânduri, fiindcă aveau o conexiune karmică cu persoana respectivă, poate chiar și fără să o conștientizeze.

Dacă ești single, viața ta sentimentală poate cunoaște o turnură surprinzătoare și serioasă, să cunoști pe cineva în drum spre birou sau chiar la muncă, conexiunea dintre voi să fie puternică și relația să evolueze rapid în ceva stabil.

Foto fr si main: Imagine de Nanne Tiggelman de la Pixabay


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri