Luna Nouă de pe 4 august este în solarul Leu – Vești bune din partea cosmosului, urmează o explozie de energie pozitivă! Strălucim ca diamantele dacă învățăm să ne explorăm darurile

2 August 2024 publicat în Horoscop 5 share-uri

În ziua de 4 august pe bolta cerească se formează un aspect de Lună Nouă care are loc la 12 grade în semnul Leului. Este o Lună Nouă magnifică, cu o energie puternică și înnoitoare, inspirată de forța creatoare și strălucitoare a zodiei Leu și care ne călăuzește în a învăța aspecte și lecții care țin de caracteristicile acestei zodii solare.

Astfel, cu ocazia acestei Luni Noi suntem invități să ne conectăm într-un mod mult mai profund la spațiul inimii noastre, să ne exercităm mai mult puterea personală și să avem mai multă încredere în noi că vom reuși în ceea ce ne-am propus.

Ne urmăm visurile și dorințele care ne încălzesc sufletele într-un mod asumat, dedicat, disciplinat chiar? Strălucim la capacitatea noastră maximă? Am făcut ce trebuia să facem cu darurile și talentele cu care am fost înzestrați de Dumnezeu? Le împărtășim cu restul lumii? Ne exprimăm ideile atunci când conștientizăm că sunt geniale și că pot avea un impact asupra celor din jur? Dacă ne aflăm în poziție de lideri, îi indrumam pe ceilalți într-un mod înțelept și plin de compasiune? – acestea sunt temele principale în jurul cărora gravitează direcțiile energetice ale acestei Luni Noi în Leu.

Leul este o zodie generoasă, plină de noblețe și caldă astfel încât ne este ușor să oferim și să oferim din timpul și resursele noastre și celorlalți, însă punând limite și asigurându-ne că nu uităm de noi. De asemenea, cu Luna Nouă în Leu de pe 4 august ne este mult mai ușor să preluăm cârmele propriilor responsabilități și vieți și să nu mai fugim de ele. Privim problemele drept în ochi, curajoși și plini de avânt și încredere, siguri că universul ne va ajuta să le gestionăm corespunzător.

Sub vibrația acestei Luni în Leu, adevăruri profunde despre noi înșine ne sunt dezvăluite, dar într-un mod jucăuș, ușor fără să ne împovăreze mai tare, ci luându-ne greutăți de pe umeri și suflet. Suntem mai interesați ca niciodată despre cine suntem și cât de departe putem ajunge, cum ne putem explora mai mult adevărul nostru interior, cel autentic, cum putem experimenta această experiență a vieții astfel încât să nu mai simțim viața ca pe o apăsare, ci ca pe un joc, ca pe o bucurie, ca pe o curgere înspre lucrurile care sunt menite să fie pentru noi.

Foto: Imagine de Nanne Tiggelman de la Pixabay

Vrem să ne simțim conectați cu un scop puternic și măreț, să regăsim bucuria de a trăi, acea bucurie care ne face inima să bată mai repede de entuziasm, să ne dezvoltăm mai mult din punct de vedere personal. Este ca și cum însăși Forța vieții tinde să renască în noi într-un mod fără precedent și pentru ca acest lucru să se întâmple, trebuie să fim conectați la viața însăși și la noi înșine.

Să nu vă mire dacă în această perioadă veți simți o dorință profundă de a vă concentra și asupra voastră, să înțelegeți mai bine ce vă doriți, ce simțiți și cum vă puteți exprima mai bine. Leul ne invită și să ne remodelăm imaginea de sine, să ne hotărâm asupra a ceea ce suntem și să ne prezentăm lumii într-un mod demn, mândru, dar și să acționăm astfel încât să ieșim cumva în evidență (într-un mod pozitiv, benefic, prin prisma reușitelor sau a darurilor și talentelor noastre), să strălucim, să ne prezentăm abilitățile în fața lumii, fără a le mai ține ascunse, doar pentru noi sau apropiații noștri.

Luna Nouă în Leu ne face zilele mai pasionale, mai antrenante și mai pline, ne determină să căutăm și compania celorlalți, să fim mai joviali și mai expansivi, explorând mai mult și comunicând mai mult. Mai mult, energia Lunii Noi în Leu este amplificată într-un mod benefic și de prezența lui Jupiter în Gemeni, care poate aduce un strop de noroc și noi perspective, amintindu-ne să ne concentrăm și asupra aspectelor frumoase și pozitive ale vieții.

Vei simți că lucrurile merg într-o direcție bună în sfârșit, că soarele iese și pe strada ta și că poți vedea și luminița de la capătul tunelului în multe situații care înainte păreau fără ieșire sau într-un blocaj temporar. Atât Soarele, cât și Luna, beneficiază în această perioadă de influența lui Jupiter, iar succesul, recunoașterea, creșterea și dezvoltarea vin către noi mult mai ușor.

Totodată, când avem de-a face cu o Lună Nouă în Leu suntem somați să fim clari în intențiile noastre și clari cu ceea ne dorim să implementăm în viețile noastre în viitorul apropiat și nu numai… Când energia Leului este implicată, nu putem sta pasivi, privind de pe margini cum lucrurile ni se întâmplă sau se întâmplă în viețile noastre. Nu, sub impactul acestei Luni Noi în Leu suntem somați să ne implicăm (în tot și în ce contează pentru noi), să acționăm, să mutăm pionii vieții noastre, să inițiem, să creăm, să producem zgomot și mișcări, să lăsăm urme pe unde trecem.

Atunci când vorbim de o Lună Nouă în Leu și copilul nostru interior este puternic activat. Iar acest copil cere să fie văzut, înțeles, apreciat, să stai de vorba cu el despre ce îl doare, să rezolvi și să vindeci traumele generaționale și transgeneraționale, să îi arăți că îi pasă.

Incercați din tot sufletul ca în această perioadă să vă conectați atât cu voi înșivă, dar și cu copilul interior. Acest copil vrea să râdă, să exploreze, să se joace, să nu se atașeze de supărări, să aibă sufletul ușor astfel încât să își întindă aripile și să zboare. Copilul nostru interior ne poate îndemna ca în perioada următoare să ne explorăm mai mult hobby-urile din copilărie sau orice din acea perioadă care ne făcea fericiți.

Foto fr si main: Imagine de MythologyArt de la Pixabay


Întotdeauna am fost fascinat de dualități: ordinea și haosul, știința și spiritualitatea. Ca analist, îmi place să găsesc modele și conexiuni în date, iar ca astrolog, să interpretez simbolurile cerului. Cu o configurație...

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri