Horoscopul banilor, al dragostei, al carierei și al sănătății pentru luna AUGUST 2024: Previziuni de la A la Z pentru toate zodiile (Berbec - Pești), vei fi uimit de veștile astrelor!

31 Iulie 2024 publicat în Horoscop 153 share-uri

Astrele au vești bune și foarte bune pentru multe dintre zodii și promit schimbări și transformări în dragoste, carieră și bani care îți pot schimba viața. Iată cele mai importante previziuni astrologice (în iubire, finanțe, familie, sănătate și carieră) pentru a vă introduce în direcțiile energetice ale lunii august 2024 și pentru a vă ghida pașii astfel încât să profitați la maximum de vibrația și oportunitățile unice ale acestei luni!

Horoscopul lunii august 2024 pentru toate zodiile

Horoscop Berbec august 2024

Ai parte de o lună vindecătoare, dragă Berbec, așa că ar trebui să te concentrezi mai mult asupra iubirii de sine și asupra a ceea ce ai putea face tu pentru tine pentru a fi mai fericit și mai împlinit. Mari schimbări pot veni dinspre interior spre exterior așa că, odată ce ai ajuns la armonie și liniște cu tine, s-ar putea să observi venind către tine și unele oportunități fabuloase la locul de muncă sau pe plan profesional unde este momentul să te promovezi mai bine și să promovezi ceea ce poți face.

Talentele tale secundare pot fi mai repede observate de ceilalți luna aceasta, iar acest fapt te ajută să te dezvolți profesional, dar și să fii avansat sau să primești o propunere de muncă total diferită de ceea ce faci acum. Pe plan personal, magnetismul tău puternic poate atrage o nouă poveste de iubire dacă ești single sau îți poate conduce la un alt nivel de intensitate relația actuală.

Horoscop Taur august 2024

Pentru zodia Taur, luna august 2024 poate fi o luna plină de romantism și oportunități speciale în dragoste așa că plusați cât puteți pe a ieși din zona voastră de confort, în a socializa mai mult și a întâlni persoane noi, chiar dacă persoana respectivă nu este neapărat neapărat din zona voastră geografică sau din cercul vostru de cunoștințe. Astrele promit o conexiune emoțională profundă cu o persoană nou întâlnită și accentuarea dorinței de a ieși la întâlniri, de a cunoaște omul din fața ta mai bine, de a vedea dacă aveți interese și valori similare. Unii nativi Taur bântuiți de trecut încearcă să redeschidă porțile unei iubiri trecute, dar fără prea mari șanse din partea persoanei respective. Nu vă lăsați descurajați, o nouă iubire este în drumul ei către voi.

Pe plan profesional, poți fi provocat de o persoană superioară ție așa că te vezi nevoit să îți demonstrezi abilitățile, fără a răspunde în mod direct provocării aruncate. Pe plan financiar însă, câștiguri semnificative pot veni din domenii care vizează abilitatea ta de a comunica, diplomația și tactul tău astfel încât poți semna niște contracte de colaborare foarte avantajoase pentru tine din punct de vedere pecuniar.

Horoscop Gemeni august 2024

Foto: Imagine de Betty Verheij de la Pixabay

Ai fără doar și poate o lună august extrem de încărcată și aglomerată, cu foarte multe chestii de organizat și rezolvat, ceea ce îți încurcă un pic planurile tale de a te duce într-o vacanță. Apar tot timpul chestii neprevăzute, pe care ești nevoit să le rezolvi din mers, și ai multe drumuri de făcut pentru a rezolva chestiuni care țin de sănătatea și binele familiei tale de bază și a celor dragi. Dar astrele sunt de partea ta și îți oferă multă energie, răbdare, putere și curaj de a face tot ce ai de făcut.

În plus, ai norocul de a întâlni oamenii potriviți la momentul potrivit și reușești să soluționezi totul cu brio și într-un timp cât mai rapid, ceea ce îți permite un moment de respiro binemeritat și mult așteptat către finalul lunii august în compania persoanei tale iubite. Ai de partea ta și o ușurință de a înlătura din calea ta obstacolele care te țineau departe de reușită. O colaborare de afaceri pe care o așteptai de mult și care îți va aduce câștiguri în plus în viitorul imediat se va materializa către mijlocul lunii, ceea ce înseamnă că banii vor curge mai ușor către tine. Bani în plus pot veni și din diverse comisioane sau bonusuri obținute.

Horoscop Rac august 2024

Zodia Rac are parte de o lună interesantă și palpitantă pe plan emoțional, cu excursii și călătorii scurte memorabile, alături de coechipieri sau membri ai familiei. Acest nativ este animat în luna august de spiritul aventurii și își dorește să exploreze mai mult locuri în care nu a mai fost până acum, să învețe și să descopere noul în toate formele lui. Poate tocmai de aceea, atunci când un fost din trecutul Racului încearcă diverse metode de a-l contacta și a se reconecta cu el, nativul Rac se arată total dezinteresat.

În plus, începând cu 15 august, astrele promit oportunități de a cunoaște o persoană mult mai potrivită ție. Deschide-te către ideea de dragoste și o nouă relație și acordă șanse unei persoane care își dorește să te cunoască mai bine și de care te vei simți la rândul tău atrasă.

Nu îți neglija nici sănătatea și nu sări pentru rutina ta zilnică de sănătate, în niciun caz nu peste tratamentul indicat de medic. Finalul lunii august predispune spre mici incidente, nimic de speriat, doar că unele cheltuieli suplimentare se pot duce pe analize și controale medicale care trebuie făcute.

Horoscop Leu august 2024

Pentru zodia Leu, august 2024 se anunță a fi o lună încununată de multe reușite și plină de activități diverse. Pe plan profesional, este posibil să îți îndeplinești unele dintre visurile tale mai mărețe încă de la începutul lunii, chiar dacă acest lucru înseamnă ore peste program, muncă mai multă și implicarea în tot felul de competiții. Îți dorești cu orice preț să câștigi și să îți atingi obiectivele astfel încât nu te dai bătut. Banii nu vin chiar imediat, dar vor veni încet și sigur.

Persoana iubită este impresionată de ambiția și de capacitatea ta de muncă și de aceea te sprijină cum poate, dar își dorește și ca în clipele voastre împreună să te deconectezi de grijile, responsabilitățile și atribuțiile tale de la locul de muncă. Către sfârșitul lunii, când te mai eliberezi de proiectele și cerințele profesionale, ai mai multă inițiativă și ești plin de vitalitate atunci când vine vorba de activități de familie. Ii atragi pe toți membrii familiei tale în diverse drumeții și excursii menite să sudeze legătura dintre voi și să construiască noi amintiri pe viață.

Horoscop Fecioară august 2024

August 2024 este luna unor beneficii financiare care vor veni de data aceasta mult mai lejer pentru zodia Fecioară, putem chiar vorbi de o mică moștenire neașteptată sau de returnarea unei datorii pe care această zodie nu mai plănuia să o recupereze. Pe plan profesional, lucrurile se desfășoară într-un ritm monoton și mai lejer, sfârșitul lunii fiind mai aglomerat și va trebui să suplinești lipsa unor colegi prin muncă suplimentară. Totodată, pentru zodia Fecioară, luna august este începutul unor mari lecții de iubire și a unor despărțiri-împăcări, acest nativ dându-și seama că nu poate trăi fără persoana sa dragă.

Dacă până acum nu era neapărat dispusă să își asume în totalitate această relație, fiindcă nu își dorea să facă schimbări radicale în viața sa și să iasă din zona de confort și independență, Fecioara se simte acum pregătită să își conducă relația la un alt nivel. Este momentul potrivit să faci eforturile potrivite pentru a recupera persoana iubită dacă o iubești cu adevărat și de a transforma această relație în ceva frumos și complet.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri