Horoscopul în detaliu al lunii Iulie 2024 pentru toate zodiile (Berbec – Pești): Previziuni personalizate în dragoste, bani, carieră și sănătate pentru cea de-a doua lună de vară, luna lui Cuptor

26 Iunie 2024 publicat în Horoscop 63 share-uri

Iulie 2024 promite să fie o lună fabuloasă din punct de vedere energetic, cu mult potențial pentru multe dintre zodii, cu oportunități, transformări, noi începuri sau noi drumuri de bătătorit, schimbări și provocări care nu lipsesc nici ele din peisajul astral pentru alte zodii.

Dacă ești curios/curioasă să descoperi care sunt direcțiile astrale pe care le trasează planetele când vine vorba de bani, carieră, sănătate și dragoste în luna iulie 2024, te afli în locul și pe pagina potrivită. Ți-am pregătit un horoscop exhaustiv în care vom prezenta principalele previziuni astrale ale lunii iulie 2024 pentru zodia ta.

Horoscop general pentru toate zodiile în luna IULIE 2024

Horoscop Berbec Iulie 2024

Cu Jupiter în cea de-a doua casă a zodiei Berbec, pe plan familial toate îi merg acestuia cât se poate de bine. Există bună înțelegere, pace și armonie în familia Berbecului, iar acest nativ are parte de tot sprijinul unor rude sau membri ai familiei într-o situație inopinată pe care nu ar fi putut-o gestiona singur. Pe plan profesional, ai foarte mult de muncă și de recuperat mai ales dacă tocmai te-ai întors dintr-o minivacanță și muncești într-o lună cât alții în două, însă și recompensele vor fi pe măsură. Rezultatele muncii tale se văd în cifre și statistici, de aceea vei primi laude și apreciere în colectiv deschis și vei fi remunerat pe măsură.

Totodată, există și o revitalizare a planului social și a relațiilor interpersonale, de aceea Berbecul caută să creeze bucurie și voie bună în mediul său înconjurător. Cu Venus în Leu odată cu data de 12 iulie, vei simți nevoia de a te afla în locuri frumoase care îți stimulează recunoștința de a exista pur și simplu și de a împărtăși această bucurie cu partenerul de viață.

Foto: Imagine de Leo de la Pixabay

Horoscop Horoscop Taur Iulie 2024

Zodiei Taur îi merge excelent pe plan socio-profesional în luna iulie 2024 unde are parte de câteva întâlniri benefice de afaceri sau discuții și propuneri de parteneriate care îi pot schimba cu totul perspectivele în perioada următoare. Este momentul să îndrăznești luna aceasta, dragă Taur, să îți întinzi aripile și să îți iei zborul cu responsabilizare și mult curaj, ieșind din zona ta de confort. Ai șansa de a te redresa financiar, de a-ți schimba locul de muncă sau de a deschide o activitate de antreprenoriat care poate crește încet, dar sigur.

Pe plan emoțional, nativul Taur introduce latura spirituală în relația sa sentimentală și caută să evolueze mai mult alături de partenerul său de viață. Totodată, unii nativi Taur sunt preocupați să reînvie trecutul și să se reconecteze cu o iubire din trecutul lor, încercând să reia o relație cu o persoană pe care nu au uitat-o niciodată. Șansele de reușite sunt mari dacă îți păstrezi așteptările realiste și reușești să îți onorezi promisiunile de a schimba anumite coordonate ale relației. Cu sănătatea stai bine, însă este posibil să primești anumite vești nu tocmai bune legate de starea de sănătate a unei persoane din anturajul tău.

Horoscop Gemeni Iulie 2024

În luna iulie 2024, zodia Gemeni este impulsionată de înflăcărata planetă Venus să își exploreze mai mult farmecul și potențialul, dar și să își înfrumusețeze experiențele de viață. Astfel, nativul Gemeni simte în această lună o puternică dorința de a trăi momente deosebite, de a avea mai multă grijă de el, de a adopta un stil de viață mai exuberant, de a se preocupa de aspectul și ținutele sale mai mult, de a avea un stil de viață mai exclusivist, care să îi permită să savureze viața în opțiunile ei cele mai bune.

Nativii Gemeni single au un magnetism puternic și își conștientizează propria putere de seducție. Sunt asemenea unor sirene care atrag și fascinează persoanele de sex opus și au parte de mai multe propuneri de a ieși la întâlniri sau de a iniția o relație. Aceștia se simt însă bine în pielea lor și momentan urmăresc mai mult să flirtreze deci să se angajeze în ceva serios, dar nu exclud nici posibilitatea de a intra într-o relație dacă vor întâlni persoana potrivită. Nativii căsătoriți își cresc și înfloresc relația și sunt deosebit de curtenitori și afectuoși cu persoana iubită, care va dori la rândul sau să vă apropiați și mai mult unul de celălalt.

Dacă aveți drumuri de făcut, este bine să le faceți în prima parte a lunii căci ulterior atenția și timpul vă vor fi focusate pe rezolvarea anumitor chestiuni imperioase, care pun presiune pe voi, sau pe onorarea unor promisiuni și deadline-uri mai vechi.

Horoscop Rac Iulie 2024

Pentru zodia Rac, iulie 2024 este o lună prolifică și înfloritoare mai ales din punct de vedere creativ și intelectual, unde acesta este deosebit de competitiv și găsește cele mai ingenioase metode de a se exprima. În colectivitatea în care își desfășoară activitățile, Racul este admirat și respectat, ba mai mult, cei tineri apelează frecvent la sfaturile acestuia. Unii Raci joacă în această perioadă rolul de mentor sau de profesor, au cunoștințe de acumulat pentru ei, dar vor să împărtășească și cu ceilalți din experiențele și lecțiile lor. De aceea, interacțiunile sociale ale nativului Rac vor fi dese în luna iulie 2024, acest nativ participând la diverse evenimente, competiții sau festivaluri care îi hrănesc spiritul și intelectul.

Totodată, în dragoste și în relațiile Racului, planeta Marte aprinde niște scântei mai vechi sau chiar niște gelozii așa că este bine să discutați calm cu partenerul de viață, fără să vă aruncați cuvinte grele unul altuia. Dacă reușiți să vă temperați, evitând reproșurile nejustificate, în a doua jumătate a lunii planetele promit pace și liniște în cuplu. O energie nouă se deschide pentru nativii Rac single care pot păși într-un viitor mai luminos în dragoste mai repede decât s-ar fi așteptat. O persoană nouă le este prezentată de cercul lor de prieteni.

Horoscop Leu Iulie 2024

Iulie 2024 este luna în care îți iei puterea înapoi, dragă Leu. Te simți mai încrezător și hotărât ca niciodată să îți faci curat în viața și în munca ta, chiar dacă acest lucru înseamnă să iei unele decizii care nu sunt tocmai ușoare sau confortabile, precum întreruperea unor contracte sau a unor colaborări care nu mai erau rentabile din niciun punct de vedere. Chiar dacă unii te pot privi dezaprobator, din partea altora ai toată admirația pentru curajul tău, ba chiar ești o sursă de inspirație. Te gândeșți să faci o investiție la sfârșit de lună, însă ai mai multe coordonate de luat în calcul și pentru aceasta ai nevoie de timp și de o consiliere eficientă.

Micile discuții care apar în cuplul sau familia în care este implicat un Leu sunt legate de creșterea și educarea copiilor sau de unele schimbări care trebuie luate în ceea ce îi privește. Neînțelegerile sunt mici diferențe de opinii care, cu puțin mai multă empatie și înțelegere pentru perspectiva celuilalti, vor fi depășite cu ușurință. În ceea ce privește sănătatea, este bine să ai mai multă grijă de tine, să fii mai atentă la ceea ce te supără și mai precaută cu alimentele pe care le consumi pentru a corecta mici deficite nutriționale care pot apărea din cauza stresului sau a unei alimentații necorespunzătoare.

Horoscop Fecioară Iulie 2024

Dragostea plutește peste tot în aer luna aceasta pentru zodia Fecioară. Chiar dacă prin intermediul profesiei tale și al interacțiunilor sociale pe care trebuie să le stabilești cu cei din jur, ești tot timpul conectat cu ceilalți și intri în noi cercuri sociale, gândul tău luna aceasta zboară mai degrabă la persoana iubită, mai ales dacă este la distanță de tine. Încerci să îți planifici cât mai bine activitățile și responsabilitățile de zi cu zi astfel încât să îți faci timp pentru a petrece o vacanță sau mai mult timp alături de aceasta.

În același timp, este momentul să fii sincer cu tine și să recunoști că simți mai mult decât ți-ai fi imaginat vreodată și că îți doreșți să construiești, poate, o familie și lucruri frumoase alături de această persoană. După ce ai conștientizat ceea ce simți, nu ezita să îți dezvălui sentimentele, să vorbești despre ele și să rezolvi acele chestiuni practice, dar legate de inimă, pe care le-ai tot evitat sau amânat până acum.

Cu Luna Nouă în Rac de pe 17 iulie care se aliniază cu Uranus, nativii Fecioară single pot avea parte de o întâlnire fulgerătoare din partea destinului prin intermediul grupurilor sau a unor mici comunități, mai exclusiviste. Câștiguri semnificative pot veni pentru tine prin niște servicii benefice pe care le realizezi pentru ceilalți. Ține minte că binele pe care îl faci luna aceasta se va întoarce înzecit la tine, ca un bumerang astral. Colaborările profesionale cu ceilalți sunt excelente în luna iulie 2024.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri