27 Iunie 2024 publicat în Horoscop 2 share-uri

Luna lui Cuptor va începe blând cu energiile calde ale Racului. Soarele și Venus încă sunt în semnul micului crab, urmând ca în noaptea de 5 iulie să li se alăture și Luna Nouă. Totodată, Neptun, guvernatorul Peștilor, o altă zodie de apă, va intra în retrograd. Aducându-le noi oportunități, dezvăluindu-ne secrete și ajutându-ne să înfrângem mai multe iluzii, perioada următoare ne aduce mai multe ocazii de a ne îmbunătăți soarta până la finalul verii.

DESCHIDE PREZENTAREA

Berbec (21 martie - 19 aprilie)

Zi norocoasă: joi, 4 iulie

În această joi, simți atingerea zeiței Iubirii și vezi viața cu alți ochi. Ești mai optimistă și mai bine dispusă. Cum banul la ban trage, așa și veștile bune. Cu cât vei fi mai încrezătoare și mai bine dispusă azi, cu atât vei simți că ți se deschid mai multe uși, primești vești mai bune și te îndrepți pe calea cea luminoasă.

Taur (20 aprilie - 20 mai)

Zi norocoasă: luni, 1 iulie

Cea mai norocoasă zi a ta în această săptămână este luni, 1 iulie. Ceea ce s-ar putea să-ți seteze în cuie vibrațiile întregii luni a lui Cuptor. Fii îndrăzneață și speră. Acceptă schimbarea și invitațiile neașteptate, căci te pot duce în locuri mult mai bune, în care calitățile tale sunt apreciate cu adevărat.

Gemeni (21 mai - 20 iunie)

Zi norocoasă: marți, 2 iunie

Neptun își începe retrogradul marți, iar dacă simți că cineva ți-a ascuns adevărul recent, s-ar putea ca iluzia să fie distrusă destul de curând. Vei descoperi, nesurprinzător, că ai avut dreptate și că intuiția nu te-a înșelat nici de data aceasta. Adevărul te va ajuta să-ți îmbunătățești un aspect al vieții într-un mod considerabil.

Rac (21 iunie - 22 iulie)

Zi norocoasă: vineri, 5 iulie

În această zi are loc Luna Nouă în semnul ei de domiciliu, Racul. Astfel, te vei simți mai confortabil, vei putea să-ți comunici emoțiile cu mai multă lejeritate. Totodată, este o zi potrivită pentru manifestări, meditație și setat intendenții pe termen scurt, mediu sau lung. Te poți afla cu ușurință într-un scenariu care să-ți îmbunătățească viața, sau să-l scrii chiar tu.

Leu (23 iulie - 22 august)

Zi norocoasă: sâmbătă, 6 iulie

În această sâmbătă, îți poți vedea un vis, o dorință sau o speranță cum se realizează. Te vei simți împlinită și recunoscătoare de punctul în care ai ajuns. Ți se va părea puțin ireal, dar este important să-ți amintești că ai muncit din greu ca să realizezi această schimbare.

Fecioară (23 august - 22 septembrie)

Zi norocoasă: joi, 4 iulie

În această zi, pentru tine, dragă Fecioară, comunicare se desfășoară mai ușor și ai șanse mari ca negocierile importante să-ți iasă fix cum ți-ai dorit. De asemenea, te poți simți mai activă din punct de vedere mental și să atingi noi culmi ale inspirației. Este important să-ți canalizezi energia și ideile cât de bine poți. Unele proiecte se vor finaliza frumos, în timp ce altele abia prind contur.

Balanță (23 septembrie - 22 octombrie)

Zi norocoasă: miercuri, 3 iulie

Ziua de miercuri are energiile combinate ale numerelor norocoase și magie, 3 și 7. Numere perfecte pentru semnul iubitor de frumos al Balanței. În această zi, curajul tău va juca un rol crucial. Premisa este simplă: „cere și ți se va da”, nu ezita să-ți comunici nevoile, căci multe dintre ele pot fi împlinite fără prea mult efort. Spre finalul zilei, este posibil să primești o surpriză plăcută.

Scorpion (23 octombrie - 21 noiembrie)

Zi norocoasă: duminică, 7 iulie

Spre finalul lunii anterioare este posibil să fi intrat fără să vrei într-un conflict. Astrele rezolvă acest lucru și te îndreaptă spre o rezolvare, o împăcare, un compromis. Te vei simți ușurată că greutatea situației nu mai apasă atât de tare pe umerii tăi.

Săgetător (22 noiembrie - 21 decembrie)

Zi norocoasă: vineri, 5 iulie

În această minunată zi, descoperi o calea de mijloc care să readucă armonia și buna înțelegere în viața ta. Important este să ți-o dorești sincer și să nu încerci să găsești motive și scuze. Este o zi bună în care să aduci noi perspective asupra unor chestiuni destul de importante din viața ta personală sau profesională.

Capricorn (22 decembrie - 19 ianuarie)

Zi norocoasă: luni, 1 iulie

Dacă te-ai confruntat cu câteva aspecte mai tensionate în relațiile tale cu cei apropiați, această săptămână începe cu o atmosferă puțin mai relaxată, în care puteți să vă apropiați mai mult și să remediați eventuale conflicte. Te vei implica mai serios și vei arăta că poți depune efortul pe care ceilalți îl așteaptă de la tine.

Vărsător (20 ianuarie - 18 februarie)

Zi norocoasă: marți, 2 iulie

Este important ca marți, dar și în zilele următoare să-ți urmezi inima cu încredere. A venit momentul în care trebuie să ții cont de intensitatea sentimentelor tale și să acționezi în concordanță. Caută un echilibru între exprimarea pasiunii care-ți mistuie inima și în respectul pentru limitele celorlalți. Ai grijă să nu exagerezi.

Pești (19 februarie - 20 martie)

Zi norocoasă: vineri, 5 iulie

Vineri, pe 5 iulie, te bucuri de minunatele efecte ale Lunii Noi în Rac, unul dintre semnele cu care te înrudești. Această energie te susține foarte bine și este benefică. Cel mai important aspect este să profiți de această ocazie, să-ți comunici sentimentele, sau sa le accepți și să-ți setezi noi dorințe sau obiective pentru viitor, căci le vei putea realiza cu ușurință până la finalul verii.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri