PLUTO intră în Vărsător pe 21 Ianuarie 2024, după 250 de ani: CUTREMUR astrologic, cu influențe și energii cum n-am mai întâlnit vreodată

16 Ianuarie 2024 publicat în Horoscop 125 share-uri

Era Vărsătorului a început! Vă invităm să descoperiți în acest articol ce rol va avea Pluto în Vărsător și cum ne va influența viața acest tranzit lung de 20 de ani. Pluto este planeta transformării profunde și a regenerării, a distrugerii și a renașterii, a schimbării lente, însă sigure și asumate.

Intrarea planetei Pluto în Vărsător aduce schimbări și transformări profunde în modul în care oamenii interacționează, gândesc și își desfășoară viața, cu impact pe termen lung.

Cele mai mari influențe pe care le aduce Pluto în Vărsător

Intrarea planetei Pluto în Vărsător poate fi asociată cu schimbări majore în aspectele sociale și politice. Vărsătorul este un semn zodiacal care promovează ideile revoluționare, libertatea individuală și progresul social.

Pluto în Vărsător influențează modul în care interacționează energiile cosmice cu viața și cu societatea. Pluto, considerată o planetă a transformării profunde și a regenerării, exprimă influențe puternice și adânci asupra modului în care indivizii și societatea se schimbă și evoluează.

Aceastei planete îi ia aproximativ 248 de ani să realizeze o mișcare în jurul Soarelui, deci să revină în aceeași zodie, iar tranztitul sau în fiecare semn zodiacală durează zeci de ani, în medie 20.

Este un tranzit lung, care întotdeauna vine cu transformări profunde în societate, purtând amprenta zodiei pe care o tranzitează.

Image by dlsd cgl from Pixabay

Pluto în Vărsător: Transformări sociale și politice

Vărsătorul este asociat cu ideile revoluționare, inovația și progresul, dar totodată cu unicitatea și nonconformismul. Prin urmare, intrarea lui Pluto în Vărsător poate aduce schimbări radicale în societate, inclusiv în ceea ce privește politica, tehnologia și aspectele sociale. Acest aspect poate duce la reforme profunde și la schimbări majore în viziunea și structura societății.

Se pot cere mai multe drepturi pentru oameni, se va milita pentru libertățile acestora, pentru binele lumii, pentru armonie și iubire.

Pluto în Vărsător: Revoluții și mișcări sociale

Pluto în Vărsător poate sprijini mișcările sociale și revoluțiile care vizează schimbarea, libertatea și drepturile omului. S-ar putea să vedem creșterea și extinderea mișcărilor care luptă pentru progres, inovație și egalitate, pentru sănătatea Planetei, pentru siguranța animalelor și așa mai departe.

De asemenea, mișcările sociale vor deveni mai cunoscute, mai ample și mai eficiente. Ajutoarele pentru cei năpăstuiți se pot extinde, resursele Planetei pot fi utilizate mai asumat, cu responsabilitate si eficiență și așa mai departe.

Pluto în Vărsător: Inovare și progres tehnologic

Vărsătorul este un semn asociat cu tehnologia și inovația. Acest tranzit ar putea aduce avansuri tehnologice remarcabile și inovații care schimbă complet modul în care trăim și lucrăm în prezent. Tot ce credeam de domeniul SF poate deveni realitate și încă repede.

Tehnologia va avansa in toate domeniile și omul poate avea mult de câștigat. Imaginați-va progresele tehnologice în trnsport, medicină, inginerie etc.

Însă va trebui găsit un echilibru între drepturile oamenilor și capacitatea de adaptare a acestora la toate aceste schimbari si evoluții fulger.

Pluto în Vărsător: Libertate individuală și autenticitate

Pluto în Vărsător ar putea contribui la încurajarea oamenilor să-și exprime originalitatea, să își urmeze propriile lor idei și să trăiască o viață autentică și liberă, însă fără a-și face rău unul altuia.

Pluto în Vărsător: Schimbări în mentalități și perspective

Tranzitul lui Pluto în Vărsător ar putea provoca schimbări profunde în modul în care oamenii gândesc și percep lumea. Ideile și perspectivele revoluționare, care promovează progresul și schimbarea, ar putea deveni mai prevalente și mai influente. Cu toate acestea, viața Vărsătorului este adesea plină de haos.

Pluto in Varsator: Procese de regenerare, renaștere și reinventare

Aceste procese pot să vizeze toate aspectele sociale, de la modul de a gândi și trăi, până la modalități de intervenție, refacerea resurselor planetei, orpirea unor mișcări agresive, violente etc.

Chiar și modul în care suntem obisnuiti sa muncim și să privim cariera poate suporta schimbări mari.

Pluto in Varsator: Căutarea adevărului și transformarea personală

Pe lângă schimbările la nivel social, Pluto în Vărsător poate fi asociat și cu căutarea adevărului interior și cu transformările profunde ale ființei umane. Oamenii sunt îndemnați să exploreze aspecte ale sinelui lor și să își redefinească perspectivele de viață.

Era Vărsătorului se anunța a fi o perioadă cu schimbări fulger, cu evoluții spectaculoase, cu haos si imprevizibil, însă cu scopuri umanitare, avâns să aducă un plus de bine în lume.

Image by Dee from Pixabay


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri