30 Ianuarie 2024 publicat în Horoscop 1177 share-uri

Dacă Luna Ianuarie 2024 s-a aflat sub influența numerologică a cifrei 9, care vorbește despre transformări, eliberări, sfârșitul unui ciclu, Luna Februarie se află sub influență cifrei 1, asociată cu noile începuturi, necunoscutul și elementele care se diferențiază de ceea ce este obișnuit. Această cifră simbolizează un potențial neexplorat și o energie imensă ce așteaptă să fie eliberată și folosită în totalitate.

Dacă facem un simplu calcul numerologic, încadrând luna Februarie (luna a 2-a a anului) în contextul general al anului curent (2024) și apelând la procedeul adunării și reducției numerologice, vom obține cifra 1. Astfel, 2 (februarie) + 2+0+2+4 (2024) = 2 + 8 = 10, iar prin reducție 1+0 = 1.

În Numerologie, cifra 1 ocupă un loc special, reprezentând un simbol al începuturilor, originalității și potențialului neexploatat, aducându-ne oportunități care apar mai rar în viața noastră, o dată la câțiva ani.

Cifra 1 este considerată prima și cea mai pură din toate celelalte numere, marcând începutul unui nou ciclu în numerologie. Ea simbolizează individualitatea, independența și dorința de evidențiere, fiind asociată cu puterea, voința și dorința de a învinge obstacolele pentru a atinge scopurile propuse.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Portalul 55 se deschide la început de Mai! Urmează una dintre cele mai puternice zile pentru manifestarea schimbărilor dorite - ziua 5 din luna a 5-a!  

Așa cum spuneam mai sus, una dintre principalele semnificații ale cifrei 1 în numerologie este legată de noile începuturi. Aceasta aduce cu sine o energie proaspătă, deschizând calea spre oportunități și perspective noi. Este numărul care reprezintă inițierea, determinarea și curajul de a începe ceva nou, indiferent de obstacolele ce pot apărea în cale.

Cifra 1 în numerologie reprezintă, de asemenea, individualitatea și unicitatea. Ea încurajează exprimarea autentică a sinelui și susține capacitatea de a ieși în evidență, fiind asociată cu leadership-ul și dorința de a fi original.

Această cifră este legată de autodeterminare și independență. Oferă puterea de a acționa independent, de a lua decizii și de a urma propriul drum. Încurajează persoana să fie creativă și să aibă încredere în propria sa voință pentru a-și atinge obiectivele.

Image by Hihi from Pixabay

Sfaturi practice pentru Februarie 2024, de utilizare a energiei cifrei 1:

Manifestă independența: Învață să-ți exprimi individualitatea și să-ți urmezi propriul drum în viață, fără să fii influențată de opinia altora. Încrederea în propria voință și capacitatea de a acționa independent sunt cheia pentru a-ți atinge scopurile.

Fii liderul propriei tale vieți: Prin asumarea responsabilității și luarea deciziilor, poți deveni liderul propriei tale vieți. Asumarea inițiativei și orientarea către obiectivele tale te vor ajuta să fii mai eficientă în atingerea lor.

Expresia creativității și originalității: Găsește-ți propria voce și modalitatea unică de a aborda situațiile, fie că este vorba despre muncă, hobby-uri sau relații.

Îmbrățișează schimbarea: Fii deschisă și flexibilă în fața schimbărilor. Abordează noul cu curaj și entuziasm, deoarece aceasta este o perioadă potrivită pentru a-ți transforma viața în mod pozitiv.

Focus pe obiective: Folosește energia cifrei 1 pentru a-ți seta obiective clare și a te concentrezi asupra lor. Stabilește-ți planuri și acționează în direcția lor, fiind determinată să obții succesul.

Perseverență și voință: Nu renunța la visele tale și ține-te de obiectivele pe termen lung.

Auto-reflecție și încredere: Sănătatea mentală și emoțională este la fel de importantă ca și dezvoltarea personală. Învață să-ți evaluezi regulat progresul, să-ți îmbunătățești abilitățile și să ai încredere în capacitățile tale.

Image by Eva Michálková from Pixabay


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri