12 Ianuarie 2024 publicat în Horoscop 77 share-uri

Astrele ne-au anunțat deja cine sunt marii norocoși în dragoste în 2024, așadar aceștia au cele mai mari șanse de a se căsători în acest an. Urmărește horoscopul de mai jos, căci este valabil și pentru cei care au partenerii născuți într-una dintre zodiile de mai jos.

Zodii care au mari șanse să se căsătorească în 2024: Taur

Taurii se află anul acesta într-o altă zonă de dezvoltare, și anume cea spirituală.

Dacă în ultimii ani au tras tare în zona muncii și a realizării profesionale, în carieră pe termen lung, în venituri și chiar pentru a acoperi responsabilități financiare mari, anul acesta au nevoie să își hrănească sufletul.

Aceasta nu înseamnă neapărat că vor face schimbări în ritmul de muncă, însă vor considera prioritară împlinirea lor spirituală, sufletească.

Îi vom surprinde savurând micile bucurii ale vieții, făcând complimente partenerului, căutând iubirea în tot ceea ce fac și manifestându-și trăirile. Pot alege să citească mai mult și se vor gândi cum să revitalizeze relația.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. 5 Măști pentru un păr mai sănătos, mai bogat și mai strălucitor

Nu e de mirare dacă în 2024 mulți Tauri vor face pasul către căsnicie, către familie, către stabilitate emoțională și relațională.

Norocoși sunt și cei singuri, care au mari șanse să își întâlnească sufletul pereche în acest an.

Foto: George Rudy/ shutterstock.com

Zodii care au mari șanse să se căsătorească în 2024: Rac

Trebuie să recunoaștem că norocul în dragoste nu va urmări toți Racii, însă pe aceia care se aflau deja într-o relație stabilă și satisfăcătoare emoțional putem spune că astrele au pus ochii.

Racii care și-au găsit echilibrul amoros, care au reușit să construiască o relație valoroasă, indiferent dacă se află în această relație de multă vreme sau au construit-o recent, ei bine acești nativi vor avea prilejul să meargă mai departe alături de persoana iubită și să facă pasul spre căsătorie.

Sau pasul către conceperea unui copil. În tot cazul, astrele ne arată că, acolo unde există teren propice, norocul în dragoste va surâde și Racii se vor bucura de evenimente minunate în dragoste, unice în viață și cu un impact puternic pe termen lung.

Pot fi chiar ei cei care se hotărăsc să facă cererea în căsătorie ori pasul principal, al hotărârii de a avea un copil.

Este un an frumos din punct de vedere al experiențelor emoționale pentru Raci, chiar și pentru cei are încă își caută sufletul pereche.

Este posibil ca mulți Răci să trăiască o poveste de dragoste desprinsă parcă din romanele romantice în acest an.

Zodii care au mari șanse să se căsătorească în 2024: Balanță

Balanțele vor străluci în 2024, vor fi pline de șarm și deosebit de atrăgătoare, astfel că pot suci mințile oricui.

Dacă sunt singure, astrele le aduc Balanțelor șansa de a întâlni sufletul pereche, de a începe o poveste de dragoste desprinsă din filme, plină de romantism, experiențe noi, emoții puternice și adrenalină.

În cuplul deja existent Balanțele vor radia, iar partenerul de viață va roi în jurul lor precum albinele în jurul mierii.

Cu siguranță vor există salturi mari în relație, partenerul dedicându-se mai mult și încercând să revitalizele pasiunea lângă un nativ Balanță atât de provocator.

Așadar Balanțele se pot aștepta la cereri în căsătorie sau presiuni făcute în acest sens de către partenerul de viață. Mai mult decât atât, ar putea avea parte de perecerea vieții lor, căci astrele le susțin viața socială, distracția și interacțiunile cu prietenii și familia în acest an.

Zodii care au mari șanse să se căsătorească în 2024: Pești

Peștii vor dori să își asume responsabilitatea în relații în acest an, iar astrele le oferă susținere în toate planurile lor.

Își doresc stabilitate, liniște, pace și armonie, așadar nu este de mirare dacă vor îndrăzni să facă un pas mai departe spre căsătorie.

Anul 2024 aduce experiențe frumoase în dragoste pentru acești nativi, unice am putea spune, cu potențial de a le schimba viața pe termen lung. Este o perioadă bogată sentimental, cu multe lecții importante, dar care totodată le va aduce nativilor Pești o creștere spirituală și plină de împliniri.

În plus, nativii se vor simți plini de entuziasm să meargă mai departe în dragoste, să încerce lucruri noi, să exploreze avantajele unui nou statut alături de persoana iubită.

Sursa foto: NAK Photographer/ shutterstock.com


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri