25 Ianuarie 2024: Luna Plină în Leu ne aduce curaj, nouă viziune, putere de acțiune și deschidere pentru adevăr, strălucire personală și afirmare

23 Ianuarie 2024 publicat în Horoscop 56 share-uri

Energiile aduse de Luna Plină în Leu începem să le resimțim încă din 24 Ianuarie 2024, aducându-ne putere de schimbare, reafirmare, inspirație, creativitate vibrantă și acțiune. Este timpul să ne împlinim visurile! Iată care sunt cele mai importante influențe pe care le primim de la Luna Plină în Leu din 25 Ianuarie 2024.

Luna Plină în Leu: La ce să ne așteptăm?

Luna Plină în Leu aduce o energie vibrantă, pasională și expresivă. Este un moment potrivit pentru a-ți exprima creativitatea, pentru a te concentra pe dezvoltarea personală și pentru a aduce mai multă pasiune, realizare și bucurie în viața ta.

Iată ce influențe și energii ne aduce Luna Plină în Leu din perspectiva astrologică:

Expresivitate și creativitate: Leul este un semn zodiacal asociat cu creativitatea, exprimarea de sine și arta. Luna Plină în Leu poate accentua aceste trăsături, aducând un impuls de inspirație și dorința de a te exprima liber și creativ în tot ceea ce faci, dar și de a lua decizii pline de curaj, noutate, inovație, unicitate.

Dramă și pasiune: Energia Leului aduce o notă de dramatism și pasiune în ceea ce privește emoțiile și relațiile. Această perioadă poate intensifica sentimentele și poate duce la reorientarea sau reevaluarea conexiunilor existente.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Premieră medicală: primele intervenții ortopedice de protezare a genunchiului cu proteză 3D personalizată din România Designerul Diana Nicolaie debutează pe scena artistică cu o expoziție ieșită din tipare, curatoriată de Ioana Ciocan

Generozitate și atenție: Leul este guvernat de Soare, și este adesea asociat cu generozitatea și atenția acordată celor dragi. Luna Plină în acest semn poate aduce un accent sporit asupra relațiilor, afiind un moment favorabil pentru a aborda cu sinceritate calitatea conexiunilor noastre.

Confidență și încredere: Leul este cunoscut pentru încrederea și înțelepciunea sa interioară. Luna Plină în Leu poate oferi un impuls de încredere și siguranță în sine pentru a-ți atinge obiectivele și pentru a face față provocărilor cu mai multă curaj.

Rezolvarea creativă a problemelor: Acest aspect poate aduce idei inovatoare și abordări creative pentru a rezolva situații dificile sau pentru a-ți îmbunătăți viața personală și profesională.

Recunoașterea și aprecierea: În această perioadă, poți fi recunoscut pentru talentele tale, iar munca și eforturile tale pot fi apreciate într-un mod mai vizibil. Ori te poți reorienta către noi direcții.

Image by A. M. Cranston from Pixabay

Luna Plină în Leu 25 Ianuarie 2024: Horoscop Berbec

Berbecii pot decide să facă anumite renunțări sau să refuze un anumit proiect despre care consideră că nu este potrivit pentru ei.

În schimb pot avea idei noi, pot merge pe o nouă cale într-un mod absolut original, prin care se vor demarca rapid și, spun astrele, pot avea un succes răsunător.

Luna Plină în Leu 25 Ianuarie 2024: Horoscop Taur

Influențele Lunii Pline în Leu vizează mai degrabă modul în care Taurii se raportează la anumite aspecte din viața lor, însă printr-o fereastră nouă, printr-o optică aparte.

Este foarte posibil să descopere un adevăr despre ei înșiși sau despre alții, poate despre realizările lor, iar în această nouă optică pot lua decizii complet diferite față de cele de până acum.

Luna Plină în Leu 25 Ianuarie 2024: Horoscop Gemeni

Gemenii pot schimba anumite aspecte din relațiile lor și caută în special independența și adevărul. Poate s-au complăcut în anumite situații, poate au acceptat anumite compromisuri, însă acum sunt dispuși să își asume schimbarea.

Poate au acceptat multe din confort, din dorința de a nu declanșa conflicte, poate pentru a nu pierde unele resurse, însă acum sunt dispuși să fie sinceri față de ei înșiși și să-și asume toate acestea.

Este o perioadă dificilă, însă Gemenii aveau nevoie de aceste decizii pentru a-și găsi echilibrul interior.

Luna Plină în Leu 25 Ianuarie 2024: Horoscop Rac

Racii pot simți nevoia de detașare în relațiile pe care le au, concentrându-se mai mult pe propria persoană, pe adevărul interior.

Sau poate acum prind curajul de a spune ceea ce gândesc sau simt față de cineva, astfel încât să își ușureze sufletul și să nu mai simtă că poartă o mască în relația cu acea persoană.

Este mai degrabă timpul unei eliberări în ceea ce privește legăturile cu ceilalți.

Luna Plină în Leu 25 Ianuarie 2024: Horoscop Leu

Leii vor fi foarte pragmatici în această perioadă și vor face ordine în viața lor, cu exigență și asumare, căutând să facă schimbări bune și eficiente .

Nu vor doar să își propună să... ci acum chiar se apucă să pună în practică. Așadar vor fi mai atenți la propriile dorințe, planuri, realizări, dând la o parte toate acele activități sau relații în care simțeau că pierd resurse, fără a se bucura de rezultatele dorite.

Luna Plină în Leu 25 Ianuarie 2024: Horoscop Fecioară

Luna Plină în Leu atinge în special imaginea de sine a Fecioarelor, care vor revizui identitatea lor, rolul pe care îl joacă în propria viață, propriile realizări și obiective, calitatea relațiilor.

Nu este vorba despre o curățenie în anumite planuri ale vieții, ci mai degrabă de o reorientare și o altă prioritizare a acestora.

Pot chiar să înceapă o activitate nouă sau să caute o altă specializare în carieră. Poate caută o afacere ori un hobby, poate doresc să evolueze în ceea ce privește planurile de dezvoltare personală.

Luna Plină în Leu 25 Ianuarie 2024: Horoscop Balanță

Această Lună Plină aduce Balanțelor dorința de echilibru și control.

Astfel că nativii vor căuta să readucă armonia în casă, să rezolve probleme de cuplu și familie, poate chiar să caute noi surse de venituri pentru mai multă siguranță financiară în viața lor și a celor dragi.

Astrele aduc noroc în acest sens, astfel că Universul le poate oferi tot ceea ce au nevoie.

Dorința de echilibru poate face referire și la starea lor interioară, la modul în care se simt, la sănătate sau la dorințele lor privind realizarea spirituală.

Luna Plină în Leu 25 Ianuarie 2024: Horoscop Scorpion

Nativii Scorpion se pot mobiliza să facă anumite demersuri într-o direcție în care își doreau de mult să acționeze, dar parcă ba n-au avut curaj, ba nu erau resurse sau pur și simplu nu aveau energie.

Este timpul să depășească acel obstacol, să înceapă să rezolve problema pas cu pas, cu atât mai mult cu cât Universul le ține partea și li se vor deschide ușile care până acum au stat închise.

Luna Plină în Leu 25 Ianuarie 2024: Horoscop Săgetător

Luna Plină în Leu le aduce Săgetătorilor succes financiar. Fie reușesc să se bucure de o achiziție importantă, fie reușesc să câștige mai mulți bani, însă toate vin printr-o renuntare la ceva ce îi bloca.

Poate este vorba despre încheierea activării într-un domeniu unde se aflau într-un cerc vicios, sau despre o moștenire, un proces sau li se face o nouă oferta de muncă, mult mai profitabilă și potrivită valorilor lor.

Unii nativi pot pune acum bazele unei afaceri.

Luna Plină în Leu 25 Ianuarie 2024: Horoscop Capricorn

Este posibil ca acești nativi să dorească să facă anumite schimbări care privesc în special viața personală. Aceste schimbări amplifică iubirea de sine, le hrănesc sufletul sau pot avea efect benefic în ceea ce privește evoluția lor spirituală.

Este o perioadă foarte frumoasă de a găsi soluții pentru a se simți mai fericiți, mai împliniți, mai sănătoși sau pentru a-și urma visurile și valorile în viață.

Luna Plină în Leu 25 Ianuarie 2024: Horoscop Vărsător

Luna Plină în Leu surprinde Vărsătorii într-o perioadă de haos, cu multe responsabilități pe care trebuie să le finalizeze și totodată cu multe bețe în roate cu care se confruntă.

Totuși, Luna Plină din 25 Ianuarie le aduce claritate în gândire și o extraordinară puetere de mobilizare și planificare, astfel încât să ordoneze și să organizeze cu succes avalanșa de responsabilități cu care se confruntă. Vor încheia, da la o parte, vor renunța la tot ceea ce îi încurca, făcând curat si fiind gata sa își focusese resursele doar pe scopurile prezente sau de viitor.

Mai mult decât atât, pot să observe tiparele nocive din viața lor, care fie se referă la starea de bine personală (de exemplu schimbări în stilul de viață), sau la relația pe care o au cu cei din jur sau chiar cu cei care nu mai sunt printre noi. Putem vorbi despre vindecarea modului în acre se raportează în relațiile cu ceilalți.

Luna Plină în Leu 25 Ianuarie 2024: Horoscop Pești

Peștii pot simți nevoia de sprijin și ajutor de la anumite persoane în care și-au pus încrederea. Poate este vorba despre familie, despre prieteni, despre echipa în care lucrează.

Pot descoperi anumite adevăruri în aceste relații, astfel încât să fie pregătii să ia anumite decizii, fie de a schimba poziția lor din aceste relații, fie de a le stinge sau de a crea noi conexiuni.

Astfel că Peștii vor privi altfel viața lor socială și familială.

Image by Byong-Kill Lee from Pixabay


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri