29 Decembrie 2023 publicat în Horoscop 66 share-uri

Ianuarie dă startul unui an ambițios pentru fiecare dintre noi, cu multe oportunități bune, cu noroc și iubire, dar și cu provocări la tot pasul în fața cărora trebuie să ne adaptăm rapid. Printre toți nativii din Horoscop se numără și câteva zodii cărora luna Ianuarie 2024 le va aduce numai vesti bune, căci primesc energii divine și putere acolo unde se simțeau mai vulnerabile.

Zodii protejate de Dumnezeu în Ianuarie 2024: Berbec

În Ianuarie 2024 Berbecii primesc energie astrala și mult noroc pentru a bifa reușitele propuse.

Chiar dacă au multe proiecte, muncesc mult și chiar reușesc să rămână peste program pentru a se vedea cu oamenii dragi, Berbecii par să nu obosească deloc în această perioadă, pentru că astrele le oferă energie divină. Vor reuși să își păstreze tonusul întreaga zi, fară ca ritmul accelerat în care trăiesc să își puna amprenta pe sănătatea lor.

Că tot am adus vorba despre sănătate, energia pe care Berbecii o primesc în Ianuarie 2024 prezintă efecte tămăduitoare, oferindu-le acestor nativi putere de autovindecare.

Este o perioadă propice ca nativii să se ocupe mai mult de stilul lor de viață, dar și de simptomele care i-au supărat în ultimele luni și pe care le-au tot neglijat. Au acum ocazia să găsească remediile de care aveau nevoie pentru a se simți bine și în echilibru.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. MiniGhid astrologic: 5+5 Calități și Defecte ale zodiei TAUR

Image by 22372266 from Pixabay

Zodii protejate de Dumnezeu în Ianuarie 2024: Taur

Nu toți ne adaptăm cu ușurință în fața imprevizibilului, însă Taurii sunt puși pe schimbări mari în viața lor în 2024 și vor lua decizii importante încă din luna Ianuarie.

Primesc energie divină și inspirație, astfel că vor ști să aleagă cea mai buna cale pentru ei atunci când se vor afla la răscruce de drumuri.

De asemenea, primesc iubire și pace sufleteasca, dar și noroc pentru a-și putea împlini visurile fară prea mare efort. Pot începe proiecte noi, de viitor, care să le aducă mult succes în carieră. Unii dintre nativi pot face chiar schimbări radicale în carieră. De asemenea, vor întâlni oamenii de care au nevoie și astfel vor reuși să închege parteneriate de durată și profitabile în timp.

În relații, Taurii vor face pași importanți în special în cuplu. Poate unii dintre ei hotărăsc să se căsătorească, alții să conceapă un copil. Taurii încep să pună fundația unei familii sau să o repare pe cea pe care o au deja.

Vor schimbări în ceea ce privește viața lor amoroasă, dorind ca, pe lângă experiențele noi și starea de bine, să aducă asumare și responsabilitate în cuplu.

Tocmai de aceea vor face pași importanți către o viață cu adevărat de familie, în care să planteze semințele unor emoții mai puternice, mai stabile, mai profunde.

Zodii protejate de Dumnezeu în Ianuarie 2024: Scorpion

Scorpionii primesc o mână divina întinsă drept ajutor pentru cele mai adânci dorințe ale lor.

Acest ajutor se poate descrie ca un noroc aparte, la care poate nici nu s-ar fi așteptat.

Daca suferințele din ultimii ani ale Scorpionilor au fost legate de bunurile materiale, acum poate primesc o moștenire sau câștigă un premiu important, care să le facă cu adevărat viața mai frumoasă.

Dacă grijile lor au fost legate de dorința de a avea un copil, acum astrele le oferă mai multe șanse.

Dacă și-au dorit să își întâlnească sufletul pereche, atunci norocul lor divin poate fi în sfera dragostei.

Indiferent de nevoile personale ale acestor nativi, în luna Ianuarie vor umple un gol mare și important din viața lor, care le va schimba ritmul în mai bine și care le va aduce împlinire, bucurie și echilibru în viață.

Image by 22372266 from Pixabay


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri