2 Ianuarie 2024 publicat în Horoscop 232 share-uri

Iarna și-a așternut deja energiile încă din 2023, însă Noul An se instalează cu putere, impunând noi direcții, noi valori, precum și dorința de transformare și vindecare interioară. Iată care sunt cele mai norocoase zodii în primele două luni ale lui 2024!

Horoscopul celor mai norocoase zodii la început de an: Taur

Anul 2024 este despre tine, despre dorințele tale profunde, despre transformare în cel mai frumos sens al cuvântului.

Dacă până acum munca reprezenta principalul tău interes și aici investeai cele mai multe resurse, în 2024 vei pune accent pe nevoile tale emoționale și spirituale, pe vindecare interioară, pe tot ceea ce simți că îți hrănește și îți înalță sufletul.

În primele două luni ale anului, astrele îți vor ușura calea, astfel că îți vor aduce mult noroc în planul muncii, ca totul să îți vină mai ușor, să te bucuri în sfârșit de reușite mari, însă fără să mai muncești atât de mult.

Vei avea noroc să întâlnești oameni minunați, să găsești soluții la probleme dificile și totodată să închei parteneriate care să îți aducă câștiguri substanțiale.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. MiniGhid astrologic: 5+5 Calități și Defecte ale zodiei TAUR

Vei putea astfel să scapi de unele griji care necesitau investiții financiare din partea ta și să te bucuri de mai mult timp pentru tine și pentru tot ceea ce iubești.

Foto: Boontoom Sae-Kor/ shutterstock.com

Horoscopul celor mai norocoase zodii la început de an: Leu

În primele două luni ale lui 2024 astrele îți aduc noroc în viața personală.

Vei ști mai limpede ceea ce îți dorești cu adevărat, ce îți aduce fericirea, ce te va ajuta să îți găsești echilibrul interior.

Vei reuși să ai mai mult timp pentru a te îngriji de propria persoană, căci tu știi că cei dragi au nevoie de tine. Însă cum i-ai putea susține și ajuta dacă tu nu te simți bine?

Tocmai de aceea simți o puternică motivație de a face unele schimbări bune în viața ta, iar astrele te susțin pe deplin.

Vei avea mai multă grijă de sănătatea ta și de stilul de viață, vei face mai multă mișcare, te vei îngriji de nevoile sufletului tău, de emoțiile tale, de răni interioare, dar și de liniștea ta mintală.

Relaxarea va deveni importantă pentru tine, iar astrele te vor ajuta să rezolvi totul mai ușor, îți vor aduce noroc să îndeplinești mai repede și mai simplu responsabilitățile zilnice, ca să te bucuri de timp pentru tine.

Este o perioadă propice vindecării interioare, a reechilibrării, a armoniei și liniștii sufletești. Vibrația ta spirituală va crește, iar tu vei avea o stare de bine generală.

Foto: Jihan Nafiaa Zahri/ shutterstock.com

Horoscopul celor mai norocoase zodii la început de an: Scorpion

Spiritul tău practic se activează, iar astrele îți aduc noroc pe toate planurile.

Vei reuși acum să pui în mișcare toate gândurile și dorințele tale. Acasă vei reorganiza spațiul, îl vei eficientiza, vei participa activ la nevoile cuplului, vei îndeplini sarcini și vei debloca sfere ale vieții în doi care până acum erau trase de la o lună la alta.

În ceea ce privește munca, astrele îți oferă capacitate de comunicare și sporită creativitate, astfel că vei găsi soluții rapide și practice la cele mai stringente probleme ale tale.

Poate chiar vei avea șansa să avansezi în carieră, să te bucuri de succes profesional încă de la începutul acestui an.

Dacă aveai planuri de afaceri sau visai cu ochii deschiși la un hobby care ar putea să îți aducă și câștiguri financiare, acum este momentul să iei startul, căci astrele îți susțin norocul în afaceri și în colaborări. Ai putea astfel să îți împlinești un vis, care să îți aducă și satisfacții materiale.

Image by Eva Michálková from Pixabay


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri