26 Decembrie 2023 publicat în Horoscop 99 share-uri

Anul 2024 se anunță a fi unul extraordinar din multe puncte de vedere, aducând schimbare în planurile vieții pentru majoritatea zodiilor. Luna Ianuarie 2024 ne deschide acest drum minunat, pe care pornim cu entuziasm către zări mai frumoase, mai bune, mai potrivite pentru fiecare dintre noi. Citește previziunile astrologie complete pentru fiecare zodie în parte în Ianuarie 2024.

DESCHIDE PREZENTAREA

Horoscop Ianuarie 2024: Zodia Berbec

Astrele îți aduc norc în carieră și în planurile tale de afaceri. Vei reuși să atingi anumite țeluri și chiar să îți creezi „terenul” pentru noi câștiguri în viitor.

Este posibil ca unii dintre voi să își dorească un alt loc de muncă. Dacă ești în căutare de noi proiecte sau colaboratori, în această lună ai șanse să întâlnești oamenii potriviți și să ți se deschidă acele uși la care bați de multă vreme.

Dragostea îți aduce satisfacții în viața personală și amoroasă, căci în brațele persoanei dragi găsești atât înțelegere și susținere, cât și sfaturi prețioase care să te ajute în pașii tăi spre viitor.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Horoscop Paște 2023: o perioadă plină de emoții frumoase, de planuri de viitor și experiențe spirituale Horoscop Aprilie 2023: A doua lună a primăverii ne aduce putere interioară, transformare vindecătoare și iubire Horoscop: Cum să activezi Legea Atracției pentru zodia ta – află cum îți modelezi destinul

Horoscop Ianuarie 2024: Zodia Taur

Este o perioadă proprice să ieși din zona ta de confort, să renunți la activitățile sau persoanele care îți îngrădeau libertatea și să explorezi locuri noi, să experimentezi tot felul de planuri și să cunoști oameni noi.

Simți nevoia să îți deschizi aripile, să zbori mai departe, mai sus, să te bucuri de libertate și să ai o privire de ansamblu asupra vieții tale.

În dragoste ai noroc, fie partenerul de viață te susține așa cum îți dorești, fie ai șansa să îți întâlnești sufletul pereche.

Horoscop Ianuarie 2024: Zodia Gemeni

Ai nevoie de introspecție pentru a-ți găși echilibrul. Astrele te îndeamnă să înveți din greșelile trecutului, să înțelegi ce ai putea face mai bine în viitor și să nu repeți ceea ce altă dată ți-a provocat durere ori pierderi.

Horoscop: Top 3 zodii cu Karmă grea în DRAGOSTE – au de învățat lecțiile dureroase ale iubirii Horoscop: Top 3 zodii care se pot ridica atunci când s-au simțit zdrobite în viață, precum Pasărea Phoenix ce renaște din cenușă MARELE Horoscop al Lunii Mai 2023: previziuni astrale complete pentru fiecare zodie în parte

Este o perioadă interesantă de autoanaliză, care te ajută să evoluezi în viața personală și spirituală.

În dragoste pot să apară unele conflicte, însă cu calm și voie bună poți depăși momentele tensionate cu partenerul de viață.

Foto: Look Studio/ shutterstock.com

Horoscop Ianuarie 2024: Zodia Rac

Viața ta socială va fi foarte bogată în prima lună din 2024. Vei reuși să îți faci prieteni noi, să aduni în jurul tău oameni valoroși pentru tine și chiar să găsești parteneri de afaceri potriviți.

Ai multe de învățat de la cei din jurul tău și va reprezenta o adevărată provocare, în sensul bun, să faci parte din noi grupuri de oameni.

Este și o perioadă propice să înveți lucruri noi. Fie ai lecții de acumulat de la cei din jurul tău, fie poți urma cursuri care să îți aducă satisfacția și cunoștințele de care aveai nevoie într-o anumită sferă din viața ta.

Minunatul HOROSCOP ZEN al primăverii: Pentru fiecare zodie în parte MiniGhid astrologic: 5+5 Calități și Defecte ale zodiei TAUR MiniGhid astrologic: 5+5 Calități și defecte ale zodiei Berbec

Horoscop Ianuarie 2024: Zodia Leu

Ai nevoie să te reculegi, să îți echilibrezi spiritul și să te ocupi de nevoile tale personale. Vei dori să acorzi mai multă atenție propriei persoane și sănătății, căci ceilalți au nevoie de tine și ii poți susține doar dacă și tu te simți bine.

Așadar vei fi cu băgare de seamă la stilul tău de viață, la resursele personale, dar și la evoluția ta, atât în planul carierei, cât și în relație sau în sfera personală.

Este o perioadă bună să înveți să ai mai multă grijă de tine și să îți stabilești obiceiuri sănătoase.

Horoscop Ianuarie 2024: Zodia Fecioară

Îți dorești să ieși puțin din sfera profesională, din ritmul tău de muncă și să te distrezi mai mult. Parcă luna Decembrie 2023 abia ți-a deschis apetitul pentru a explora, a-ți lărgi cercul social și a căuta activități distractive sau relaxante.

Saturn în Pești - primul eveniment cosmic de mare amploare din 2023: Au loc schimbări majore de energie, decontări karmice, manifestarea unor dorințe în realitate! Acestea sunt cele mai descurcărețe zodii ale horoscopului, indiferent de cât de grea este viața

Poți da mai multă importanță hobby-urilor tale, poți să găsești mai mult timp pentru prieteni sau pur și simplu alegi să ai momentele tale de relaxare și reconectare cu propria persoană.

Este o perioada bună să îți hrăneșți sufletul și să te ocupi mai mult de împlinirea ta spirituală. Citește continuarea articolului în pagina 2 >>


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri