24 Noiembrie 2023 publicat în Horoscop 241 share-uri

Horoscopul lunii Decembrie 2023 (prima lună a iernii și ultima a acestui an) vine încărcat cu o forfotă energetică ce ne mobilizează, ne trezește emoții, ne deschide noi drumuri și totodată ne invită la pace sufletească și iertare divină. Iată ce au pregătit astrele pentru fiecare zodie în parte în Decembrie 2023.

DESCHIDE PREZENTAREA

Horoscop Decembrie 2023: Zodia Berbec

Decembrie este pentru voi una dintre cele mai energice luni din an, pentru că vă place să faceți toate pregătirile pentru sărbătorile de iarnă, dar totodată să vă bucurați și de un concediu pe cinste, precum și de întrevederile cu prietenii și colegii.

Cu siguranță vor fi câteva ocazii de a petrece fie la locul de muncă, fie alături de prieteni. Vizitele în familie vă liniștesc sufletul, deși ar putea fi cam obositoare pentru voi.

În plan financiar vi se recunosc meritele de către colegi și colaboratori.

Încercați să vă țineți promisiunile, pentru că este posibil să promiteți mai mult decât puteți duce.

Horoscop Decembrie 2023: Zodia Taur

Ultima luna din an este despre acceptare, despre a trage linia și a vedea ce ați realizat și ce nu, de a vă savura succesele și de a vă analiză dezamăgirile și pierderile. Decembrie mai este pentru voi prilej de a sărbători alături de familie, de a călători pentru a va întâlni rudele, de a vă bucura de cadouri și mâncăruri delicioase.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Horoscop Paște 2023: o perioadă plină de emoții frumoase, de planuri de viitor și experiențe spirituale Horoscop Aprilie 2023: A doua lună a primăverii ne aduce putere interioară, transformare vindecătoare și iubire Horoscop: Cum să activezi Legea Atracției pentru zodia ta – află cum îți modelezi destinul

Prima jumătate a lunii ar putea fi mai stresantă pentru voi, căci vine încărcată de responsabilități cărora trebuie să le faceți față contracronometru. spre final însă veți savura cele mai frumoase zile libere din an.

Foto: Evgeniya Litovchenko/ shutterstock.com

Horoscop Decembrie 2023: Zodia Gemeni

Veți avea parte de multă aventură în această perioadă, iar sfera relațiilor este foarte activată. Ba vă emoționați la revederea unor prieteni mai vechi sau rude îndepărtate, ba vă certați cu unele persoane, în timp ce alte relații devin mai profunde și mai prețioase pentru voi.

În dragoste totul merge la superlativ, astfel că relația de cuplu capătă alt ritm, unul mai dinamic, mai plin de tandrețe și romantism.

Gemenii singuri se pot îndrăgosti pe neașteptate de o persoană nou întâlnită. În carieră totul merge bine și încercați să finalizați tot ce ați lăsat pe ultima sută de metri.

Horoscop: Top 3 zodii cu Karmă grea în DRAGOSTE – au de învățat lecțiile dureroase ale iubirii Horoscop: Top 3 zodii care se pot ridica atunci când s-au simțit zdrobite în viață, precum Pasărea Phoenix ce renaște din cenușă MARELE Horoscop al Lunii Mai 2023: previziuni astrale complete pentru fiecare zodie în parte

Horoscop Decembrie 2023: Zodia Rac

În timp ce celelalte zodii au activate viețile sociale în această lună, voi însă veți deveni mai introspecți. Veți avea nevoie de timp pentru voi, veți analiza alegerile și viața voastră din ultima vreme, relațiile pe care le aveți, precum și modul în care vă raportați la împlinirea visurilor voastre.

Veți dori să construiți o atmosferă armonioasă în cuplu și în familie, iar revederile cu prietenii vă reîncarcă energetic.

La locul de muncă veți dori să decelerați ritmul de implicare și să vă pregatiți de concediu – ultimul din acest an.

Horoscop Decembrie 2023: Zodia Leu

Luna Decembrie este destul de imprevizibilă, însă în sensul bun. Se vor ivi tot felul de oportunități de a beneficia de servicii sau de a primi bani suplimentari, așadar rămâneți deschiși și răspundeți solicitărilor, pentru a nu pierde ocazii deosebite.

Minunatul HOROSCOP ZEN al primăverii: Pentru fiecare zodie în parte MiniGhid astrologic: 5+5 Calități și Defecte ale zodiei TAUR MiniGhid astrologic: 5+5 Calități și defecte ale zodiei Berbec

Este posibil să munciți ceva mai mult decât v-ați propus, însă rezultatele merită pe deplin. Atenție la modul în care comunicați cu ceilalți, încercați să nu vă impuneți punctele de vedere ci să acceptați că alții pot gândi diferit.

În cuplu atmosfera este frumoasă, dar se pot ivi discuții în contradictoriu. Cu calm și diplomație puteți rezolva micile neînțelegeri.

Horoscop Decembrie 2023: Zodia Fecioară

Veți dori să vă distanțați de responsabilități, dar fără a le neglija, ci mai degrabă pentru a va păstra resurse și timp necesare împlinirii unor visuri personale. Deja începeți anumite proiecte de suflet pe care le-ați tot amânat.

Așadar veți dori mai mult timp pentru voi și pentru a face ceea ce vă place. Reuniunile de familie va binedispun și va aduc o energie pozitivă.

Saturn în Pești - primul eveniment cosmic de mare amploare din 2023: Au loc schimbări majore de energie, decontări karmice, manifestarea unor dorințe în realitate! Acestea sunt cele mai descurcărețe zodii ale horoscopului, indiferent de cât de grea este viața

În cuplu atmosfera este frumoasă, însă plină de responsabilități. În preajma sărbătorilor veți reuși să vă bucurați de zilele libere și de timpul petrecut cu persoana iubită, dar și cu membrii familiei. Citește continuarea articolului în pagina 2 >>


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri