Pregătiți-vă: Portalul Magic 11:11 se deschide! Cum să activăm puterea manifestării pentru a ne îndeplini dorințe, a trăi valoros și a ne descoperi menirea în viață

7 Noiembrie 2023 publicat în Horoscop 825 share-uri

Portalul 11:11 se deschide în această lună chiar în data de 11, potențialul maxim al acestor energii astrale având două vârfuri: la ora 11:11 și 23:11. Vă invităm să descoperiți semnificațiile profunde de care ne putem bucura în această zi. Să avem curajul de a face un pas înainte.

Ce simbolizează numărul 1?

În numerologie, fiecare cifră poartă o semnificăție unică.

1 este numărul prim, unic în simpla să formă. În esență, el simbolizează începutul, momentul în care totul ia naștere. Este acel punct zero, de la care toate celelalte numere se desfășoară.

Numărul 1, acest simbol al începuturilor, este deosebit de puternic. Este cifra de bază din care izvorăște întreg universul numerologic și, în egală măsură, este oglinda în care ne putem reflecta aspirațiile cele mai înalte și potențialul nemărginit.

Mai mult decât atât, numărul 1 este adesea asociat cu unitatea și integritatea. El simbolizează indivizibilitatea, fiind un reprezentant al forței care izvorăște din unitatea indivizilor, dar privită și ca un aport comun. În lumea relațiilor, 1 poate semnifica începutul unei călătorii comune, o legătură care unește două persoane într-o singură entitate.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Portalul 55 se deschide la început de Mai! Urmează una dintre cele mai puternice zile pentru manifestarea schimbărilor dorite - ziua 5 din luna a 5-a!   Perioada postnatală – fericire pură sau provocare? Cum să te pregătești corect pentru a rămâne în echilibru?

De asemenea, este esența unității și a integrității, aducându-ne aminte că suntem cu toții părți ale unui vast Univers interconectat. Numărul 1 ne amintește că, în ciuda diversității noastre, suntem uniți prin aceleași rădăcini ale existenței.

Numărul 1 mai amintește de puterea fiecărui individ de a-și manifesta propria voință și de a-și crea propriul drum în viață. Acest număr ne aduce aminte să ne recunoaștem propriul potențial, propriul scop în viață, menirea noastră.

1 ne amintește că avem controlul asupra propriilor alegeri și destin. Fiecare individ este un lider în propriul univers, cu capacitatea de a-și crea propria cale și de a se ridica dincolo de orice obstacol. Este energia curajului și a determinării care ne împinge să explorăm necunoscutul și să ne depășim limitele.

Ce simbolizează numărul 11?

Ei bine, 11 potențează până spre superlativ energia cifrei 1. Este considerat un număr maestru, cu puternice energii, ce îmbie la țeluri înalte, mărețe, dar care totodată vorbește despre autocunoaștere și înțelepciune, despre durerea transformării, despre energii karmice străvechi, ce au fost purtate de sufletul nostru de-a lungul fiecărei vieți pe care a străbătut-o.

Chiar așa, dacă numărul nașterii voastre este tot 11, acest portal 11:11 vă va influența foarte puternic.

Image by Gordon Taylor from Pixabay

Portalul 11:11 – se deschide în data de 11 noiembrie, iar șansele cele mai mari de a-l activa sunt chiar la orele 11:11 și 23:11

11 Noiembrie: Deschide Portalul intuiției

Caută înțelesurile subtile ale existenței tale și încearcă să te conectezi cu tine însuți în această zi.

Șoaptele sufletului tău sunt resimțite ca frânturi intuitive, pe care le simți prin impuslul de a acționa din această zi.

Portalul 11:11 ne invită să fim mai conștienți de semnele și sincronicitățile din jurul nostru, ajutându-ne să interpretăm aceste mesaje subtile și să înțelegem sensurile ascunse dincolo de aparențe.

Portalul 11:11 ne deschide calea de la individ la colectiv

Colectivul nu ar exista fără puterea fiecărui individ în parte. Te poți gândi că fiecare este atât de mic în lumea aceasta mare, dar toți participăm la crearea ei. Așadar portalul 11:11 ne îndeamnă să conștientizăm efectul puterii noastre individuale la nivel colectiv.

Chiar dacă suntem mici în raport cu lumea întreagă, totuși fiecare acțiune a noastră contează, ea se contorizează în sens distructiv sau constructiv privind viitorul lumii. Gesturile mici, care aparțin rutinei, sunt, de fapt, cele care definesc cea mai mare parte a vieții noastre.

Portalul 11:11 ne va arăta posibilitățile pe care le avem la binele colectiv și putem fi surprinși cât de multe lucruri mărunte putem face pentru binele tuturor, cu impact real în timp.

Portalul 11:11 ne ajută să ne conectăm cu Ghidul interior, să ne descoperim menirea în viață

Dacă te afli în acel punct al vieții când îți doreșți să știi ce rost ai pe Pământ, îți dorești să te regăsești în ceea ce faci, în felul cum trăiești, în viitorul care ti se deschide în față, acum este momentul să meditezi profund la esența ta interioară.

Portalul 11:11 ne ajută pe fiecare dintre noi să ne conectăm cu energia noastră superioară, să ne descoperim vibrația spirituală, să ne echilibrăm, să ne înțelegem mai bine.

Este un fel de iluminare spirituală, poate chiar o conectare cu o entitate divină, superioară nouă, care ne poate ajuta în procesul noastru de remodelare interioară, de transformare, de descoperire și acceptare a adevărului interior.

Image by AIART DREAMLAND from Pixabay


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri