1 Iulie 2022 publicat în Horoscop 1921 share-uri

Femeia cu Cifra Destinului 11 prezintă o energie și o personalitate  de o complexitate impresionantă, fiind înzestrată cu o intuiție puternică, cu o cunoaștere profundă și un flux spiritual covărșitor. Dintre toate Numerele Maestre (11, 22, 33, 44), 11 este primul și poate cel mai intens din punct de vedere energetic.

Cum calculezi Cifra Destinului?

Calculul numerologic este simplu și este reprezentat de cifra datei nașterii. Un exemplu simplu pentru o persoană născută în 2 august 1995 este: Data nașterii: 02.08.1995 =>> calcul numerologic: 2+8+1+9+9+5=34, iar mai departe 3+4=7

Doar numerele 11,22,33 sau 44, Numerele Maestre, nu se reduc.

Iată un exemplu pentru data nașterii unei persoane sub număr maestru: 31.01.1986 =>> 3+1+1+1+9+8+6=29, iar 2+9=11.

Femeia cu Cifra Destinului 11

Femeia cu Cifra Destinului 11 (Numărul Nașterii 11) se face remarcată oriunde s-ar afla, chiar și când nu își dorește aceasta. Este o prezență deosebită, de o sensibilitate radiantă, calmă și delicată, dar totodată stăpână pe sine, atentă cu cei din jur.

Femeia cu Cifra Destinului 11 se remarcă prin inteligeța sa deosebită și prin puterea de comunicare ce atinge zonele sensibile ale fiecăruia. Cu toate acestea, nu este o comunicativă, ci va vorbi în special atunci când consideră că este nevoie.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Numerologie: APRILIE 2023 – O lună extraordinară pentru a ne echilibra relațiile! Energia lui 2 este mai puternică ca niciodată Testul Secvențelor de Numere Divine: Care este mesajul îngerilor pentru tine? Luna MAI 2023 – mai mult din tot ceea ce ne dorim. Luna cu vibrația lui 3 are o energie divină și manifestări creatoare. Avem datoria Bucuriei în această lună!  

Este o fire misterioasă, pentru că nu obișnuiește să vorbească despre propria persoană. Are o poftă de cunoaștere avidă și o memorie impresionantă. Spiritual, femeia cu Numărul Nașterii 11 este ca un portal energetic continuu, având un flux informativ, legat de adevăr, ce îi ridică intuiția la alt nivel.

Ideile sale vin din infinitul subconștientului, însă conștientul este limitat, iar de aici apar contradicțiile în viața sa.

Este o personalitate complexă, înzestrată cu toate darurile, astfel încât va excela în orice face. Cu toate acestea, bagajul ei ce îl poate oferi lumii este reprezentat de cunoaștere, iubire, ajutor, educație.

Chiar dacă este atât de înțeleaptă, inteligentă și înzestrată, nu va fi neapărat bogată, căci scopul său spiritual nu este material, ci se referă la a dărui celorlalți soluțiile care îi ajută să evolueze.

Portalul 55 se deschide la început de Mai! Urmează una dintre cele mai puternice zile pentru manifestarea schimbărilor dorite - ziua 5 din luna a 5-a!   5 MAI – Eclipsă de lună prin penumbră și Lună plină în Scorpion – Cât trăim, învățăm, aflăm și experimentăm. Lecția inimii ușoare!

Este un ghid al sufletelor, o speranță acolo unde totul părea pierdut, este medicament pentru suferințele celorlalți și o enciclopedie umană.

Femeia cu Cifra Destinului 11 în carieră

Pe oriunde va trece, va lăsa o impresie bună, căci este inteligentă, muncitoare și talentată. Nu îi place să piardă timpul, așadar dacă tot face ceva, va face bine. Din acest motiv va câștiga cu ușurință respectul și aprecierea celorlalți, precum și încrederea acestora.

Este o persoană sinceră, însă trebuie să învețe să spună NU. Cu poftă sa de cunoaștere, va accepta poate chiar mai multe activități decât poate duce.

În privința carierei, este posibil să încerce mai multe profesii, pentru că odată cu fiecare vârstă a evoluției spirituale este posibil să fie îndreptată către altceva. Tinerețea poate fi marcată de activități artistice, ca mai apoi să se îndrepte către meserii prin care dăruiește ceva omenirii sau își poate ajuta semenii.

Deși are stofă de lider, nu va alege neapărat o poziție de conducere, căci scopul ei nu este ascensiunea în carieră, ci hrănirea sufletului.

Nu va accepta niciodată să facă o muncă cu care nu rezonează în adâncul sufletului. Citește continuarea în pagina 2 >>


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri