5 Iulie 2022 publicat în Horoscop 7 share-uri

În numerologie, Cifra Destinului 22 preprezinta unul dintre Numerele Maestre, intitulat și „marele constructor”, pentru că persoanele care prezinsta Numărul Nașterii 22 reușesc să materializeze valorile spirituale, astfel încât aceste persoane „construiesc” în viața reală lucruri ce pun în mișcare energiile spirituale. 22 este un număr considerat cu o octavă mai înaltă decât 44, astfel că Femeile cu Numărul Nașterii 22 prezintă un destin aparte.

Cum calculezi Cifra Destinului?

Calculul numerologic este simplu și este reprezentat de cifra datei nașterii. Un exemplu simplu pentru o persoană născută în 2 august 1995 este: Data nașterii: 02.08.1995 =>> calcul numerologic: 2+8+1+9+9+5=34, iar mai departe 3+4=7

Doar numerele 11,22,33 sau 44, Numerele Maestre, nu se reduc.

Iată un exemplu pentru data nașterii unei persoane sub număr maestru: 31.01.1986 =>> 3+1+1+1+9+8+6=29, iar 2+9=11.

Femeia cu Cifra Destinului 22 – Număr Maestru

Energia Numărului Maestru 22 este una edificatoare și foarte puternică.

Femeia cu Cifra Destinului 22 este foarte sensibilă și prezintă o vibrație spirituală înaltă, ea înțelege fluxul lucrurilor și pare că are noroc în toate. De fapt, nu este noroc, ci este capacitatea sa extraordinară de a folosi oportunitățile și mesajele Universului pentru a realiza ceea ce simte.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Numerologie: APRILIE 2023 – O lună extraordinară pentru a ne echilibra relațiile! Energia lui 2 este mai puternică ca niciodată Numerologie: Calculează Cifra Numelui și descoperă ce spune despre tine și persoana iubită – este Sufletul Pereche? Numerologie: Februarie 2023 – luna cu cifra universală 9 – închiderea unui ciclu! Lasă să plece ca să faci loc să vină

Este o persoană foarte practică, însă nu neapărat hotărâtă. Nu este hotărâtă pentru că, atunci când mintea și logica lucrurilor o determină să ia o decizie, simțurile sale extrasenzoriale pot activa intuiția. De aceea, uneori se poate răzgândi, mai ales în problemele importante ale vieții sau în cariera sa.

Pentru că știe să prindă din zbor „ofertele” vieții, această femeia va avea atât succes în carieră, cât și financiar. Va ști să facă bani, însă nu îi va folosi neapărat în scopuri materiale și în niciun caz în scopuri egoiste. Va ști să împartă, să le ofere altora locuri de muncă, să dezvolte regiunea în care trăiește.

Femeia cu Cifra Destinului 22 în carieră

Așa cum spuneam mai sus, femeia cu Cifra destinului 22 are succes în carieră și știe să obțină mulți bani în viață.

Numerologie: direcții energetice pentru Ianuarie 2023. Prima lună a anului are energia universală 8. Timpul pentru A FACE (acțiune), A FI (asumare) ȘI A IUBI (ancorare)!   Test de numerologie: Câte vieți anterioare ai trăit? Test de numerologie: Care este numărul tău norocos?

Va fi însă fondatoarea unor noi curente sau chiar a unor noi meserii, care au scopuri mărețe, scopuri care vizează binele în lume. Pot crea asociații sau pot da naștere unor noi meserii, a unor noi locuri de muncă, având un rol important în dezvoltarea comunității unde activează și având puterea să dezvolte o societate întreagă.

Este foarte determinată și va lupta pentru a-și atinge scopurile.

Inteligența sa o ajută să găsească scurtături în muncă să și să obțină rezultate foarte bune într-un timp cât mai scurt.

De asemenea, va avea întotdeauna finanțele necesare pentru a acționa, căci știe cum să facă bani și din piatră seacă.

Mulți o pot invidia pentru succesul său care pare să vină ușor, însă această femeie joacă un puzzle cu energiile universului. Tocmai de aceea va reuși chiar și în cele mai aprige și neprielnice condiții. Citește continuarea articolului în pagina 2 >>

Test de numerologie: Ce numar norocos iti va influenta viata in 2023? 2023 are tema energetică a lui 7! Este o Poartă divină către Sine (anul Devenirii), un an despre TINE și decodificarea misiunii Sufletului tău HOROSCOP 12.12.2022: Daruri Divine și oportunități Karmice în ziua ce deschide portalul reînnoirii, când imposibilul devine posibil

Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri