1 Iulie 2022 publicat în Horoscop 1903 share-uri

Femeia cu Cifra Destinului 11 prezintă o energie și o personalitate  de o complexitate impresionantă, fiind înzestrată cu o intuiție puternică, cu o cunoaștere profundă și un flux spiritual covărșitor. Dintre toate Numerele Maestre (11, 22, 33, 44), 11 este primul și poate cel mai intens din punct de vedere energetic.

Femeia cu Cifra Destinului 11 în dragoste

Fire complexă, sensibilă și totodată hotărâtă, cu valori umane profunde, ce depășesc cu mult normele societății, femeia cu Cifra Destinului 11 este deschisă să experimenteze în materie de iubire, însă își va găsi târziu partenerul de viață.

Relația ei de cuplu este adesea neconvențională, ieșită din tipare și greu de înțeles de către ceilalți.

Pe cât are nevoie de apropiere emoțională cu partenerul de viață, pe atât are nevoie de libertate și spațiu personal în relație.

Nu este neapărat romantică, iar uneori sinceritatea sa poate fi resimțită de partener ca fiind dureroasă.

Este deosebit de loială, respectă oamenii și nu și-ar răni vreodată partenerul. Dacă alege să se despartă, o va face cu demnitate.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Luna MAI 2023 – mai mult din tot ceea ce ne dorim. Luna cu vibrația lui 3 are o energie divină și manifestări creatoare. Avem datoria Bucuriei în această lună!   Portalul 55 se deschide la început de Mai! Urmează una dintre cele mai puternice zile pentru manifestarea schimbărilor dorite - ziua 5 din luna a 5-a!   5 MAI – Eclipsă de lună prin penumbră și Lună plină în Scorpion – Cât trăim, învățăm, aflăm și experimentăm. Lecția inimii ușoare!

Ca mama, își va crește copiii cu multă dragoste, fără să pună accent pe competitivitate. Ea nu își dorește ca cei mici să fie cei mai buni, ci îi vrea fericiți.

Va investi în timpul petrecut cu copiii ei, se va ocupa atent de educația acestora, atât în ceea ce privește școala, cât și educația fizică și spirituală.

Sursa foto: Subbotina Anna/ shutterstock.com


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri