Top 3 zodii pe care Jupiter retrograd până pe 30 Decembrie le va afecta cel mai puternic în următoarele luni: Li se îmblânzește destinul, iar viața li se va transforma în bine!

14 Septembrie 2023 publicat în Horoscop 142 share-uri

Din data de 4 septembrie, Jupiter a intrat în mișcare retrogradă în semnul Taurului și va rămâne aici până pe 30 decembrie 2023, când își va relua mișcarea directă. Jupiter este cunoscută a fi drept planeta abundenței, a expansiunii și a norocului. De obicei, aduce cu sine perspective fructuoase, bunătate, generozitate, doar că atunci când este în mișcare retrogradă această energie a abundenței specifică acestei planete este axată către interiorul nostru.

Jupiter în mișcare retrogradă favorizează de data aceasta evoluția noastră interioară, reflecția, ne ajută să ne structurăm și să ne limpezim mai bine gândurile, să înțelegem care sunt acele lucrurile pe care ni le dorim cu adevărat în viețile nostre și de care dorim să ne eliberăm.

Jupiter retrograd în această perioadă de câteva luni aduce cu sine însă și o doză de optimism, dorința de a da din noi tot ceea ce avem mai bun, ascuțirea intuiției și o gândire care de data aceasta se centrează asupra viitorului personal: ce pot face pentru a avea o viață mai bună în viitorul apropiat? Cum îmi pot mari veniturile sau atrage în viața mea persoana la care visez? Lumina poate cădea în această perioadă și asupra unor situații de viață sau a unor legături cu anumite persoane care erau problematice și care se cereau a fi clarificate, rectificate, corectate sau pur și simplu încheiate pentru ca sufletul nostru să poată merge mai departe sau să simtă că prinde aripi și speranțe din nou. Dacă ne-am pierdut drumul sau direcția, atunci acest Jupiter retrograd, așa cum este el, ne poate ajuta să ne găsim calea înapoi către noi înșine și să ne reconectam la visurile noastre:

Iată care sunt cele 3 zodii pe care Jupiter retrograd din perioada 4 septembrie – 30 decembrie 2023 le va afecta cel mai tare:

Zodia Vărsător

Pentru zodia Vărsător, tranzitul lui Jupiter retrograd este per total unul încurajator și profund transformator, care poate aduce mai multă pace și liniște interioară în inimile nativilor acestei zodii. Destinul și karma acestei zodii a fost în ultima perioadă sau chiar în ultimii ani puternic legate de familie – și în privința căreia au fost mai multe puncte dureroase sau punți de traversat, însă Jupiter retrograd aduce alinare, mângâiere și o eliberare binecuvântată. Chiar dacă viețile lor sunt în continuare legate de ale familiilor de origine, pentru aceștia se limpezesc anumite situații grele de familie.

Această perioadă de Jupiter retrograd este pentru ei un bun prilej de a afla lucruri importante din istoria sau arborele genealogic al familiei lor, de a înțelege anumite lucruri, dar și de a-și regăsi dorința de a merge mai departe cu viețile lor și de a deveni mai ambițioși în privința visurilor și a țelurilor personale, de a depune eforturi considerabile pentru ei înșiși și pentru îmbunătățirea propriei vieți. Nativii Vărsător evoluează frumos în această perioadă, se simt conectați cu căminul în care se află, se simt mai împuterniciți ca niciodată și gata să preia în propriile mâini frâiele propriului destin, să iubească, să își construiască planuri de viitor viabile alături de persoana iubită.

Foto: SN VFX /Shutterstock

Zodia Taur

Pentru Taur, perioada lui Jupiter retrograd reprezintă un moment prielnic pentru a depăși și a ieși din situațiile sau crizele pe care le-a traversat în ultima perioadă. Chiar dacă concentrarea acestei zodii nu mai vizează neapărat în aceste luni care vor urma planul material sau financiar, evoluția acestei zodii este vizibilă în felul diferit în care aceasta privește progresul și evoluția individuală. Taurul se concentrează cu precădere asupra îmbunătățirii propriei persoane și dorește ca spre sfârșitul anului să manifeste cea mai bună variantă a sa astfel încât să își transforme radical viața și să atragă în jurul său persoane și lucruri pozitive.

În ciuda sentimentului de singurătate care îl încearcă uneori, Taurul realizează cât este de iubit, apreciat și sprijinit de cei din jurul său, iar acest lucru îi dă aripi să își reconsolideze viața și destinul în perioada următoare. Pornind de la aceste valori analizate și restudiate, Taurul își acordă mai multe momente de respiro în care își reevaluează planurile și își onorează propria persoană, concepând totodată scheme de viitor despre cum ar putea să-și construiască o fundație solidă plecând de la valorile sale upgradate.

Zodia Scorpion

Scorpionul este invitat în această perioadă îndelungată cu Jupiter retrograd să își privească bine trecutul în ochi, să învețe ce are de învățat, să îl revizuiască și să se ocupe odată pentru totdeauna de acele lucruri sau situații care au nevoie de atenția sa. De asemenea, Jupiter retrograd aruncă și un con de lumină asupra celei de-a 7-a case a Scorpionului, casa relațiilor, și de aceea această zodie este invitată să reflecte asupra așteptărilor și dorințelor sale legate de ceea ce își dorește de la un partener de viață sau de la relația sa actuală de iubire. Pentru anumiți nativi Scorpion, Jupiter retrograd poate veni la pachet cu unele teste karmice și contează enorm pentru această zodie calitatea relațiilor pe care le desfășoară.

Totodată, Scorpionilor le poate fi testată fie încrederea în alți oameni, fie iubirea, și doar acele legături care sunt profunde și sunt unite printr-un fir invizibil și indivizibil al destinului și sentimente adevărate se vor adapta la noua dinamică relațională și vor trece la nivelul următor. Sunt oameni lângă tine, dragă Scorpion, care, în ciuda micilor neînțelegeri, nu ar renunța niciodată la tine și doresc să fie lângă tine necondiționat așa că este timpul să te deschizi către ceilalți și să ai încredere în ei. Nativii Scorpion single au oportunități fantastice de a întâlni persoane noi cu care rezonează puternic și față de care se simt aliniați acelorași pasiuni și visuri și cu care împărtășesc viziuni comune.

Foto fr si main: Kiyko Andrey /Shutterstock


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri