12 Septembrie 2023 publicat în Horoscop 11 share-uri

Ca oameni, încercăm de multe ori să ne dăm seama ce gândesc cei din jurul nostru, ce emoții ascund și ce se află în mintea lor. Câteodată ne iese, altădată nu. Abilitatea de a citi oamenii este însă una la mare căutare.

Cu cât te pricepi să citești mai bine oamenii, cu atât îți poți da seama de anumite situații mai ușor. Unii oameni cu abilități foarte bune în cititul oamenilor au ajuns să lucreze pentru poliție. Sunt atenți la mimica feței, la gesturile pe care le fac, la felul în care clipesc.

Dacă reușești să citești oamenii bine, vei avea șanse bune de reușită și în jocul de poker. Această calitate este potrivită pentru cei care joacă în mod tradițional și au adversarii față în față. Pe de altă parte, jucătorii de online poker pot la rândul lor observa anumite tipare la adversarii de la masă - felul cum pariază, timpul de reacție, istoricul mâinilor jucate din diverse poziții sau chiar discuțiile de pe chat.

Specialiștii au demonstrat însă că sunt și anumite persoane mai dificil de citit, iar unele dintre ele au în comun semnul zodiacal. Te întrebi care sunt? Haide să descoperi răspunsul în rândurile ce urmează.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. 4 stiluri de dans pe care sa le dansezi in primăvara aceasta la Arthur Murray Bucharest Lavazza lansează capsulele Qualità Rossa, neutre din punct de vedere al emisiilor de carbon și compatibile cu aparatele de cafea Nespresso Original

Vărsător

Se spune că Vărsătorii sunt, în general, persoane destul de reci. Evită să își afișeze emoțiile vreodată, ba chiar fac tot posibilul să le ascundă. De multe ori nu au nicio problemă în a trece impasibili prin anumite situații dificile. Nativii din Vărsător sunt considerați destul de reci, neprietenoși și distanți. Tocmai acest lucru îi face imposibil de citit.

Desigur, există și excepții, dar specialiștii îi consideră destul de reci ca persoane. La părți pozitive, se spune că nativii din zodia Vărsător sunt oamenii schimbării, ai viitorului. Oamenii care luptă pentru a obține ce își doresc, care au planuri mărețe și doresc să schimbe lumea. Vărsătorii sunt inventivi și originali și nu se tem să spună niciodată ce au pe suflet. Cu afișatul emoțiilor este ceva mai greu, astfel că îți va fi mai dificil să îi citești.

Capricorn

Îți va fi foarte greu să citești un Capricorn. Se spune că nativii din această zodie sunt profesioniști desăvârșiți, oameni care nu lasă emoțiile să iasă la suprafață. Unii îi consideră chiar ca niște "roboței" care pur și simplu duc misiunile la bun sfârșit, fără să afișeze vreo emoție, vreo trăire. Pentru a-i înțelege, cel mai probabil ai nevoie de un comportament similar. Zodia Capricorn este cea mai stabilă și cea mai consecventă dintre toate. Se remarcă prin seriozitatea arătată, apreciată de toată lumea. Pe de altă parte, se mai spune că nativii din această zodie sunt de fapt suflete sensibile ascunse într-o carapace de oțel. Vor face orice ca să își ascundă emoțiile, motiv pentru care vei avea o adevărată provocare să reușești să-i citești.

Gemeni

Specialiștii consideră că nativii din această zodie se descurcă cel mai bine să ascundă lucruri. Ba chiar sunt jucători foarte buni de poker pentru că nu-și afișează niciodată emoțiile. Ei au un "poker face" excelent. Poți privi un nativ al zodiei fără să îți dai seama ce gândește, dacă se simte bine sau rău. Gemenii păstrează toate informațiile pentru ei, cântăresc și calculează fără să îți afișeze vreun moment de emoție.

Nativii zodiei sunt recunoscuți pentru capacitatea de a se adapta la diverse situații și nu se tem niciodată de schimbări. Se crede că Gemenii sunt norocoși în carieră și în afaceri, ba chiar că preferă să schimbe des pentru a nu se ivi monotonia.

Balanță

Nativii din această zodie au capacitatea de a fi oameni de treabă, dar reușesc să păstreze distanța. La ei, totul este până la întrebările personale. Balanțelor nu le place să ofere oricui informații personale, motiv pentru care vor evita constant discuțiile pe această temă. Și Balanțele afișează adesea o răceală și vor fi imposibil de citit. Nu e de mirare că zodia Balanță e singura fără suflet din tot zodiacul, având în vedere că toate celelalte sunt reprezentate prin ființe. Balanțele au totuși și multe calități. Sunt persoane obiective și imparțiale, care se află mereu în căutarea echilibrului și a păcii.

Toate aceste aspecte sunt pur zodiacale și, fără niciun dubiu, există și nativi ai zodiilor amintite care sunt mai ușor de citit. Fiecare zodie are părțile ei bune și părțile mai puțin bune.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri