12 Septembrie 2023 publicat în Horoscop 23 share-uri

Horoscopul dragostei în anul 2024 pentru zodia Leu aduce transparență și maturitate în relații, asumare, responsabilitate, sinceritate reciprocă și multe decizii importante, de al căror rezultat depinde fericirea Leilor. Vă invităm să citiți previziunile astrale complete pentru zodia LEU în 2024.

Horoscopul dragostei 2024 zodia Leu: previziuni astrologice generale

Anul 2024 debutează pentru nativii Leu cu nevoia de a face curățenie în relațiile lor. Însă nu este vorba despre o curățenie ce implică respingerea unor relații sau poate chiar certuri, ci mai degrabă Leii realizează că nu se mai identifică în cercul social actual pe care și l-au creat.

Astfel că, cel puțin în prima parte a anului 2024, Leii vor încerca să își reevalueze legăturile pe care le au cu ceilalți, dar și cu familia și persoana iubită. Încercă să își identifice nevoile actuale și să realizeze ce anume nu mai este potrivit pentru ei.

Poate că ultimii ani le-au adus o secrie de schimbări în plan spiritual și personal Leilor, iar acum simt că au nevoie de o schimbare. Vor să trăiască un pic altfel, mai aproape de ceea ce simt acum, de cine sunt acum.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. MiniGhid astrologic: 5+5 Calități și Defecte ale zodiei TAUR

În a doua jumătate a lui 2024, Leii se concentrează foarte mult pe calitatea relațiilor pe care le au, însă vor avea destul de puțin timp la dispoziție, pentru că zonă carierei și a muncii va fi intensă.

Poate pe timpul verii, în perioada mai relaxată a concediilor, acești nativi vor avea timpul dorit pentru a-și pune planurile în acțiune, pentru a se vedea cu oameni dragi, pentru a petrece alături de familie sau partenerul de viață un concediu.

Începând cu toamna acestui an, Leii trebuie să se organizeze destul de bine, astfel încât să reușească să facă față atât nevoilor emoționale pe care le au, cât și planurilor în carieră. Practic, trebuie să împace atât relațiile, cât și munca.

Foto: ladyphoto/ shutterstock.com

Horoscopul dragostei 2024 zodia Leu: Viața de cuplu

Relația de cuplu trece printr-o perioadă foarte frumoasă în 2024, parcurgând o etapă de maturizare, de asumare și responsabilizare.

Până în luna mai, Leii doresc să înțeleagă mai bine care sunt fisurile și obstacolele în relația lor, unde ar putea să îmbunătățească lucrurile.

Își doresc să nu mai amâne rezolvarea anumitor probleme legate de relația de cuplu, așadar vor pune cărțile pe masă. Pot deschide discuții sensibile, pot avea conversații aprinse sau chiar certuri, însă toate au un scop pozitiv.

Astfel că relația de cuplu a Leilor se va îmbunătăți considerabil, se va maturiza, va trece chiar prin focul deciziilor importante.

În a doua parte a anului, Leii se concentrează pe calitatea timpului petrecut în doi. Vor organiza mici concedii relaxante sau poate chiar pline de adrenalină, vor căuta să exploreze locuri noi alături de partener, să viziteze zone în care nu au mai fost, să descopere tot felul de lucruri plăcute alături de persoana iubită.

Pot alege să practice și un hobby împreună.

Relația de cuplu devine mai strânsă, mai profundă, legătura emoțională va fi mai bogată la final de 2024.

Leii singuri au șanse mari să își întâlnească sufletul pereche în 2024, mai ales dacă aleg să fie activi social, să iasă des din casă, să întâlnească oameni noi etc. Citește continuarea articolului în pagina 2 >>


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri