12 Septembrie 2023 publicat în Horoscop 23 share-uri

Horoscopul dragostei în anul 2024 pentru zodia Leu aduce transparență și maturitate în relații, asumare, responsabilitate, sinceritate reciprocă și multe decizii importante, de al căror rezultat depinde fericirea Leilor. Vă invităm să citiți previziunile astrale complete pentru zodia LEU în 2024.

Horoscopul dragostei 2024 zodia Leu: familia și prietenii

Familia va avea mai multă nevoie de prezența și/sau ajutorul Leilor în această perioadă, astfel că Leii trebuie să se organizeze, să își găsească timpul necesar și resursele pentru a putea să rămână alături celor dragi.

Poate că părinții au nevoie de susținere într-o direcție în care nu se descurcă singuri, poate au nevoie de ajutor efectiv din partea Leilor sau pur și simplu au nevoie de mai multă atenție.

Și copiii, unde este cazul, pot cere mai multă implicare din partea Leilor. Poate că trec printr-o perioadă de transformare, maturizare, se mută, se căsătoresc etc., iar Leii trebuie să se implice activ lângă copii.

Indiferent de nevoile legautrilor cu familia, cert este că în 2024 aceste relații familiale vor fi mult mai intense.

În ceea ce privește viața socială, Leii se vor menține în centrul atenției pe tot parcursul anului. Le va fi ușor să se facă remarcați, să construiască noi relații, noi prietenii sau parteneriate.

Viața lor socială traversează o perioadă de remodelare. Leii pot lăsa în urmă, în umbră relații mai vechi cu care nu mai rezonează, ca să treacă mai departe la o nouă etapă în dezvoltarea lor socială, care să se armonizeze mai bine cu viața actuală a acestor nativi.

Sursa foto articol: Jozef Klopacka/ shutterstock.com


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri