În prima zi a lunii august avem parte de o Lună Plină în Vărsător: Spirite înrudite, spirite regăsite! Despre puterea lui ”a aparține” în această perioadă

26 Iulie 2023 publicat în Horoscop 909 share-uri

Pe 1 august, ora 21:31, ora României, o superbă lună plină vine să lumineze cerul nopții și să ne ofere cel mai frumos spectacol nocturn de pe bolta cerească. Din perspectivă astrologică, vorbim de o Lună Nouă ce cade la 9 grade în semnul Vărsătorului și creează o opoziție cu Soarele în Leu. Este singura lună plină a anului în Vărsător, de aceea trebuie să ii dăm atenția cuvenită și să spunem că are o energie aparte.

Conform https://cafeastrology.com, zodiile cel mai puternic influențate de Luna Plină în Vărsător de pe 1 august sunt zodiile care au planetele personale și unghiuri de 5-13 grade în semnele fixe ale zodiacului: Taur, Leu, Scorpion și Vărsător.

Pentru aceste zodii cu precădere, Luna în Vărsător poate accentua unele neliniști, unele sentimente de agitație sau frământări, senzația că nu ne găsim nici locul, nici momentul, nici ceea ce ne dorim, dar creativitatea care este accentuată în această perioadă poate scoate și multe lucruri bune și prilejuri deosebit de norocoase pentru aceste zodii, din care pleacă cu unele învățături, lucruri mult visate obținute în sfârșit sau sentimentul de împlinire. Vă sfătuim însă ca, indiferent de zodie, dacă vă simțiți copleșiți în această perioadă, să faceți un pas în spate și să priviți totul cu mai multă detașare. Nimic nu crește și se dezvoltă din disperare, ci atunci când reușim să ne menținem în echilibru și în control.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Sweeteria deschide prima cofetărie - ciocolaterie fără zahăr din România în Destiny Park Te rog, lume, nu călca în picioare visele copiilor! Înainte de a te încredere în oricine, încrede-te întâi în tine!

Luna plină în Vărsător de pe 1 august ne învață să creăm spațiu pentru propriile emoții, să ne permitem să simțim ceea ce simțim, să fim mai blânzi și înțelegători cu noi și să ne eliberăm de pe suflet de poverile care îl îngreunează. Cu planeta Venus retrogradă în această perioadă, este posibil ca unele chestiuni ale inimii să le simțim mai intens (și mai dureros în unele cazuri), dar în același timp să ne aducă ușurarea și vindecarea mult dorită.

Foto: gdHarsha /Shutterstock

Luna Plină în Vărsător pune accent asupra individualității ce face parte din natura Vărsătorului, dar în același timp prețuiește și comunitatea, valorile comune, sufletul unui grup, echipele, în opoziție cu Soarele în Leu care nu se mulțumește să fie parte dintr-o echipă, ci vrea să strălucească individual. Sub influența acestei luni pline, se pot demara unele colaborări care vor avea un succes fulminant sau un impact puternic asupra celor din jur sau se sudează unele legături puternice de grup. Spiritele înrudite se regăsesc și se reunesc cu mai multă ușurință în preajma Lunii pline în Vărsător, iar întâlnirile cu suflele noastre pereche se manifestă mult mai repede și accelerat.

Aceste zodii au tras lozul norocos în luna Mai 2023 și se bucură de succes financiar Transparențele - în tendințe în primăvara-vara 2023! 10 exemple de cum putem integra și purta piesele vestimentare din materiale transparente și semi-transparente în ținutele noastre Dantela – din nou în tendințe pentru sezonul cald

Cei care gândesc nonconformist, în afara cutiei, vor vedea că întâlnesc în mod uimitor, mai des decât înainte, persoane cu care rezonează extraordinar și cu care împărtășesc idei și perspective comune sau cu care se simt legate de o cauză comună, de dorința interioară profundă care își găsește acum rezonanță în mintea și sufletul celuilalt. Perioada de până la 2 săptămâni din preajma Lunii Pline în Vărsător poate aduce prilejuri aproape mistice de a lega unele prietenii extraordinare în cele mai neobișnuite situații, chiar dacă nu este neapărat atins scopul acelor situații.

Luna Plină în Leu de pe 1 august 2023 este și o alarmă a trezirii, una care ne trezește și către nevoile celorlalți, nu doar către cele proprii, și stimulează impulsurile umanitariene și de cooperare și întrajutorare care se regăsesc în fiecare din noi. Pe de altă parte, Luna plină în Vărsător va realiza și un aspect de careu cu Jupiter în Taur căruia i se adaugă și Uranus, ceea ce vorbește și despre revelațiile noastre, o doză zdravănă de noroc, surprize și unele reușite de-ale noastre venind dinspre acest palier.

Poți scăpa de celulită în mai puțin de două luni de zile 6 proiecte pentru elevi încep în luna mai în București. Cursuri gratuite de înot și un târg educațional, printre acestea Sute de români au cumpărat vechime la pensie în rate. Cât este valoarea pe o lună și cine poate achita retroactiv

Pe de altă parte, dacă am fost într-o perioadă de frământări, căutări sau în stări de indecizii, incapabili să luăm unele hotărâri deși situația o cere, Uranus poate aduce în peisaj la rândul său acel sentiment de eliberare mult așteptat. Dintr-o dată, fără să realizăm când, cum și unde, vom înțelege. Vom înțelege ce este mai bine pentru noi și vom avea parte de o claritate eliberatoare și chiar de o sclipire de noroc în ceea ce întreprindem și ne dorim să realizăm.

Vărsătorul este și o zodie cerebrală, un semn de aer, și energia sa este una cu precădere mentală, de aceea vom avea tendința de a vedea unele lucruri sau situații dintr-o perspectivă mai logică, mai intelectualizată, ceea ce ne va fi de foarte mare ajutor atunci când suntem indeciși. Foarte posibil să ne învârtim iar și iar în această perioadă în jurul propriilor gânduri, fără să tragem deloc niște concluzii sau să ajungem la o hotărâre. Iar dacă se întâmplă acest lucru este bine să nu uităm să ne acordăm o pauză pentru a intrz într-o stare de neutralitate și un răgaz pentru a ascultz perspectivele și sfaturile altora, poate chiar să ne lăsăm ghidați de cei care ne vor binele.

Test de iubire: Unde îți vei întâlni sufletul pereche în funcție de zodia ta? 5 MAI – Eclipsă de lună prin penumbră și Lună plină în Scorpion – Cât trăim, învățăm, aflăm și experimentăm. Lecția inimii ușoare! 2 aspecte de care să ții cont pentru amenajarea unui colț cu piscină în curte

Foto fr si main: Asakura1102 /Shutterstock


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri