28 Iulie 2023 publicat în Horoscop 53 share-uri

Luna August este încărcată cu vești bune din punct de vedere al horoscopului, iar câteva zodii se vor bucură de noroc financiar în această perioadă de timp, prilej cu care își vor îndeplini dorințe arzătoare sau vor scăpa de cele mai apăsătoare griji. Vă propunem să aflați cine sunt cei mai norocoși nativi ai zodiacului când vine vorba de bani în luna August 2023.

Zodiile cu NOROC la BANI în August 2023: Taur

Nativii Taur au fost stresați în ultimii ani din punct de vedere financiar și au tot căutat o soluție pentru a obține stabilitatea și siguranța de care aveau nevoie.

În luna August 2023, Taurii au ocazia să rezolve o parte dintre aceste probleme. Fie vor încheia un contract pe termen lung care le va aduce un plus financiar mult timp de acum înainte, fie moștenesc un imobil și își cresc permanent veniturile prin chirie.

Ori chiar reușesc să își schimbe locul de muncă și vor primi un salariu mai mare.

În tot cazul, astrele le aduc noroc financiar Taurilor, dar și oportunități de a câștiga suplimentar pe termen lung, tocami de aceea este recomandat ca nativii să nu rateze ofertele care se ivesc în cale.

Atenție însă la cheltuieli. Taurii pot fi tentați să facă cheltuieli suplimentare, care nu sunt neapărat necesare în această perioadă, riscând să își destabilizeze bugetele.

Foto: yonikamoto/ shutterstock.com

Zodiile cu NOROC la BANI în August 2023: Balanță

Nativii Balanță reușesc să între într-un ritm bun în ceea ce privește echilibrul financiar, chiar și atunci când nevoile lor sunt mai mari. Găsesc ei o soluție pentru a face achizițiile dorite la un buget mic.

Poate chiar primesc cadou ceea ce au nevoie sau găsesc cele mai bune oferte pentru a reuși să achizitoneze ceea ce își doresc.

Pentru că nativii Balanță au Steaua Norocului deasupra capului în luna August 2023, este recomandat să își încerce șansele cu fiecare ocaziue. Poate să joace la loto, să tragă lozuri, să se înscrie în concursuri, căci nu se știe de unde cade norocul peste ei.

Balanțele sunt, de asemenea, cunoscute pentru sufletul lor bun, pentru puterea lor de a dărui și pentru altruismul de care dau dovadă când ceilalți au nevoie de ajutor. Nu este de mirare dacă în luna August acești nativi se vor implica în acte de caritate, în programe de ajutor social sau... vor adopta un animăluț.

Zodiile cu NOROC la BANI în August 2023: Vărsător

Nativii Vărsător se luptă deja de câțiva ani cu responsabilitățile care par să nu se mai sfârșească. Au mereu câte ceva de făcut, sunt tot timpul contracronometru și nu este de mirare dacă se simt obosiți. În aceast final de vară și început de toamnă, Vărsătorii se vor simți nevoiți să ia decizii importante pentru viața lor, care le va aduce un stres suplimentar privind tot acest proces al hotărârii.

Însă banii i-ar ajuta să mai rezvolve din toate aceste responsabilități. Astrele le aduc noroc financiar și vor reuși să obțină finanțele de care au nevoie pentru a ridica un blocaj din viața lor.

Vărsătorii ar trebui să încerce, în această perioadă, să pună ceva de-o parte pentru o vacanță, căci oboseala îi va ajunge din urmă și vor avea multă nevoie de relaxare. Nu trebuie să se gândească neapărat la ceva scump, luxos, ci mai degrabă la o destinație care să le aducă liniște, deconectare, o pauză bine-meritată.

Sursa foto articol: Body Stock/ shutterstock.com


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri