21 Iulie 2023 publicat în Horoscop 600 share-uri

Horoscopul lunii August 2023 ne vorbește despre adevărul inerior și ne pune față în față cu noi înșine, cu vulnerabilitățile noastre, dar și cu puterile și talentele pe care le avem și nu le explorăm încă. Este o lună foarte valoroasă din punct de vedere spiritual și emoțional. Vă invităm să citiți previziunile astrale complete pentru fiecare zodie în luna August 2023.

Horoscop August 2023: Berbec

Luna August 2023 vine plină de provocări pentru voi și totodată încărcată cu dinamism, energie, poftă de acțiune.

Sunteți gata să vă asumați noi proiecte, aveți deja țeluri propuse pe care doriți să le atingeți până la finalul lunii și nu va opriți până ce nu va ies toate planurile.

Este posibil ca alți colaboratori să vă pună bețe în roate și să vă încetinească ritmul de avansare, însă trebuie să vă înarmați cu răbdare și perseverență pentru a reuși în ceea ce v-ați propus.

Horoscop August 2023: Taur

Vă doriți confort și aveți nevoie să găsiți timp pentru a vă răsfăța, pentru a avea grijă de voi și a vă simți bine. Poate că este timpul să va mai puneți și pe voi pe primul loc, să va relaxați și să va îngrijiți mai mult de propria sănătate.

Unii nativi Taur pot face câteva cheltuieli în exces pe unele plăceri personale, cum ar fi haine, bijuterii etc.

Relațiile cu ceilalți pot suferi unele tensiuni, de aceea este indicat să aveți grijă cum vă exprimați, pentru a nu jigni din greșeală pe cineva.

Horoscop August 2023: Gemeni

În luna August 2023 nu se anunță foarte multe noutăți în planul muncii, așadar veți merge înainte în ritmul în care v-ați obișnuit. Poate fi loc și de câteva concedii care să vă alunge stresul cotidian și alte griji legate de locul de muncă sau de cariera voastră în general.

Apar însă vești bune în sfera dragostei. Este posibil să simțiți nevoia unor schimbări în ceea ce privește planul amoros, însă pentru a merge în direcțiile bune trebuie să fiți sinceri cu voi, să vă acceptați defectele reale, fricile interioare, nevoile voastre adevărate.

Foto: Ironika/ shutterstock.com

Horoscop August 2023: Rac

În această ultimă lună a verii reușiți să vă autocunoașteți mai bine, să vă descoperiți într-o nouă imagine interioară, să vă priviți în oglinda sufletului și să descoperiți la voi calități și talente neexplorate până acum.

Este timpul să aveți curajul să încercați ceva nou, să mergeți și pe cărări necunoscute, să va ascultați intuiția care vă va ghida spre cele mai frumoase experiențe.

Este o lună minunată din punct de vedere spiritual, căci, dacă vă oferiți această libertate de explorare, veți avea parte de momente extraordinare, de revelații și succes, de vindecare, fericire și împlinire.

Horoscop August 2023: Leu

Nativii Leu au o lună august încununată de succes, vor reuși în tot ceea ce își propun și multe uși, care până acum stăteau închise, li se vor deschide.

Au calea liberă să urce și mai sus, spre zările la care au visat mereu, au norocul să își atingă țeluri mărețe, indiferent dacă acestea sunt legate de muncă, sănătate, carieră, familie etc.

Este însă necesar ca Leii să își cunoască adevratele nevoi, să își regăsească visurile autentice pentru a se putea conecta la energia cosmică și a primi toată susținerea astrală de care au nevoie.

Horoscop August 2023: Fecioară

În plan financiar sau legat de muncă lucrurile decurg cu același ritm ca și până acum, poate cel mult să apară 1-2 proiecte noi de care va trebui să vă ocupați.

Tulburările de ritm apar însă în sfera relațiilor, a emoțiilor și a dragostei. Simțiți o trezire spirituală, o claritate în gândire, valul se ridică și vedeți acum ceva ce poate n-ați văzut de luni sau ani de zile în relațiile voastre.

Este o sinceritate interioară și o clarificare ce vă determină să aveți o altă atitudine față de cei apropiați. Este posibil ca unele relații să se schimbe, să se transforme în iubire sau invers, în prietenie, poate chiar unele conexiuni sunt reluate, în timp ce altele se vor stinge. Citește continuarea articolului în pagina 2 >>


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri