30 Iunie 2023 publicat în Horoscop 23 share-uri

Niciun Leu nu poate trece neobservat privirilor celorlalți: este un nativ solar, impunător, carismatic și plin de umor. Zodia Leu este guvernată de Soare și este înzestrată cu o energie debordantă, cu strălucire și spirit de lider. Leii au foarte multe calități, dar și câteva defecte pe care, dacă reușesc să le folosească în mod echilibrat, le vor putea transforma în puncte forte 

5 Calități extraordinare ale zodiei LEU

Generozitate

Leii pot fi foarte generoși atunci când consideră că pot oferi ajutorul de care este nevoie. În situațiile care reușesc să motiveze și să sensibilizeze un nativ Leu, acesta devine cunoscut pentru generozitatea sa fără limite și pentru sprijinul de care sunt capabili să îl acorde celor care au nevoie de ei. Leii nu se sfiesc să împartă cu bucurie și cu sinceră dăruire resursele pe care le au și poate chiar timpul lor și sunt capabili să ofere un suport necondiționat pentru cei la care țin sau aflați la nevoie.

Leii au fost înzestrați de astre cu Darul Conducătorului

Una dintre cele mai puternice, cunoscute și totodată controversate calități ale nativilor Leu este abilitatea acestora de a fi lideri iubiți și respectați, putând deveni chiar lideri inspiraționali pentru cei din jur. Leii sunt înzestrați cu un magnetism natural și cu capacitatea de a convinge și de a mobiliza oamenii spre direcții și scopuri pe care aceștia le consideră nobile și demne de a fi urmat.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. MiniGhid astrologic: 5+5 Calități și Defecte ale zodiei TAUR

Abilitățile de lider ale acestor nativi își fac simțită prezența și în cadrul carierei, unde nativii Leu ajung adesea în funcții de conducere sau reușesc să devină antreprenori, fiind mentorii propriei lor afaceri. Creativitatea îi ajută să rămână mereu în domenii actuale, care sunt la mare căutare, dar care totodată produc venit financiar substanțial.

Nativii Leu sunt foarte creativi și au o bună capacitate de adaptare la nou

Cu alte cuvinte, dea lungul timpului, Leii reușesc să rămână pe val, să nu se înece, să nu se scufunde și să nu se ude prea tare. Ba chiar am putea spune că se bucură de valuri pentru că adesea acest nativi reușesc să găsească în greutățile vieții oportunități unice care să-i propulseze mai departe, pe un nivel mai înalt al vieții lor.

Creativitatea îi ajută nu doar să găsească soluții inovatoare la problemele cu care se confruntă, ci și să înțeleagă sursele acestor probleme, să le bănuiască și să se folosească de puterea lor creativă pentru a-și realiza un propriu management al stresului. Dacă în situații de criză alte persoane ar face greu față mai ales din punct de vedere psihic, Leii par a avea o mentalitate extraordinară, mentalitate a învingătorului.

Foto: ladyphoto/ shutterstock.com

Deși iubesc aventura și le place să exploreze și să experimenteze, Leii rămân foarte loiali în relațiile lor

Indiferent că este vorba despre relații de iubire sau de prietenie ori chiar în relații de afaceri, Leii rămân loiali principiilor legăturilor pe care le-au construit cu acești oameni și sub nicio formă nu vor accepta trădarea. Odată trădați, pentru ei nu există cale de întoarcere.

Așa cum spuneam mai sus, sunt capabili să ofere tot ce au, să fie generoși și să-și susțină aproapele, implicându-se în relațiile de dragoste cu toată inima. Dar se așteaptă să primească înapoi același respect, aceeași implicare, aceeași loialitate.

Curajul Leilor este impresionant

Nu degeaba această zodie are ca simbol așa-numitul “rege al animalelor”. Leii sunt foarte curajoși și gata oricând să își asume provocări despre care cred că îi pot conduce spre culmile succesului dorit. Leii nu se tem de eșec, dar aceasta nu înseamnă că nu abordează lucrurile cu responsabilitate. Le place să exploreze, să descopere lucruri noi și chiar să se aventureze în acțiuni pline de adrenalină. Citește continuarea în pagina 2 >>


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri