29 Iunie 2023 publicat în Horoscop 325 share-uri

Pe măsură ce înaintăm în vară și ne îndepărtăm de luna iunie, ne pregătim pentru intrarea în cea de-a doua lună a verii. Așteptăm luna iulie cu anticipare, entuziasm și speranța că ni se vor întâmpla multe lucruri frumoase și fiindcă ea înmagazinează un alt tip de energie, una mai vibrantă și mai dinamică.

Din punct de vedere numerologic, iulie 2023 este o lună universală 5. La un simplu calcul numerologic, aplicând procedeul adunării și al reducției, vom observa că iulie 2023 poartă vibrația cifrei 5.Astfel, adunând cifra lunii pe care o avem în vedere, adică 7 în acest caz (iulie este cea de-a șaptea lună a anului), cu cifra anului în care ne aflăm – 7 (2023 = 2+0+2+3 =7) vom obține 14. 14 (prin procedeul reducției) = 1+4 = 5.

Energia numerologică a lui iulie 2023 este asemenea unui bulgăre care o ia la vale și propagă în urma sa schimbarea. 5 este un număr al schimbării și al acțiunii, al libertății și al eliberării și pentru unii dintre noi exact despre asta va fi perioada următoare. Multe din lucrurile pe care le facem în această lună, unele din deciziile pe care le luăm sunt o consecință firească a experiențelor lunilor anterioare, însă pot avea potențialul de a mișca lucrurile în direcția în care ne dorim, poate chiar să ne schimbe traiectoria vieții dacă aveam nevoie de o transformare majoră în viețile noastre.

Așadar, iulie 2023 contine în esența sa potențialul schimbării, ne invită să facem rapid unele alegeri de viață, să învățăm prin experiență. 5 este un număr activ, dinamic, independent, în continuă mișcare, este despre progres, adaptare și flexibilitate.5 are și o energie imprevizibilă, neconvențională și plină de îndrăzneală, atrasă de varietate, oportunități și curiozitatea de a experimenta.

Foto: fran_kie /Shutterstock

Această lună ne oferă așadar și oportunitatea unor decizii și schimbări legate de viitorul imediat, dar cu efecte și în viitorul îndepărtat. Nu, nu ar trebui să percepem schimbarea ca pe o coordonată a nesiguranței în ceea ce privește viitorul nostru, ci ca pe o oportunitatea de a evolua, de a merge mai departe, de a ne atinge potențialul nostru suprem și a ne schimba viitorul într-unul mai bun. O schimbare înseamnă și a o gestiona cu responsabilitate și încrederea că este ceea ce trebuie pentru noi și că va aduce lucruri bune cu ea.

Sunt persoane care, în luna iulie 2023, vor face pași importanți și schimbări semnificative înspre ceea ce își doresc, indiferent că ne referim la o schimbare de domiciliu, mutarea împreună cu persoană iubita, revizuirea stării de sănătate astfel încât să se asigure că organismul este apt pentru o sarcină spre exemplu, eliberarea de sub anumite limitări sau constrângeri. Cert este că mulți vor experimenta într-un grad mai mare sentimentul de libertate, iar acesta este direct proporțional cu schimbarea anumitor circumstanțe externe sau cu anumite schimbări puternice care au loc în interiorul nostru. La fel de posibil este și faptul că vom pune capăt unui anumit lucru, îndreptându-ne într-o direcție total diferită, poate chiar opusă.

După cum spuneam, 5 este un număr dinamic, în mișcare, un număr care îndeamnă către libertate, distracție, aventură. Poate și din acest motiv, în această lună ne vom simți mai curajoși, mai dornici să ne eliberăm, cel puțin pentru moment, de lanțurile responsabilităților noastre și să ne și relaxăm, explorând latura mai ludică a vieții. Simțim nevoia să plecăm în concedii după ce am pus tot la punct și ne-am asigurat că ne-am încheiat îndatoririle, să ne lăsăm grijile deoparte și să explorăm lumea, dar și pe noi înșine și pe ceilalți, descoperindu-ne și descoperindu-i și din alte perspective.

Ne dorim mai multe călătorii, să ne rupem de rutină, să experimentăm mai multe, să nu mai fim atât de dependenți de conjuncturi și de oameni, să ne bucurăm de momente de respiro și de zile libere, să ne bucurăm de întâlnirile cu prietenii sau cu familia, să ne îndreptăm pașii către meleagurile natale sau acele locuri speciale în care sufletul nostru se simte cu adevărat liber și acasă.

Sub vibrația unei luni universale 5 ne dorim și să ne curățăm și eliberăm sistemele de gândire și gândurile de anumite prejudecăți care nu ne fac bine, de anumite dogme sau ideologii, să găsim o modalitate proprie de a exprima ceea ce gândim și simțim. Schimbarea este pe cale de a intra în viețile multora dintre noi și ne putem folosi de ea pentru a avea parte de o perioadă intensă, dar frumoasă, plină de bucurie și armonie atât în relațiile personale, cât și în modul în care explorăm și interacționăm cu lumea exterioară. Mențineți-vă pe poziții când vine vorba de convingerile proprii și nu ezitați să vă sculptați propria călătorie în viață, ascultându-vă glasul inimii mai înainte de toate.

Foto fr si main: Lightspring /Shutterstock


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri