4 Iulie 2023 publicat în Horoscop 712 share-uri

Fiecare dintre noi aproape că trecem prin dezamăgiri în dragoste, rari sunt cei care găsesc sufletul pereche de prima dată. Însă, în timp ce alții trec mai ușor peste, pentru unii nativi, aceste dezamăgiri vin ca adevărate lovituri în viață, având un imens impact asupra vieții lor și fiind devastatoare din punct de vedere emoțional.

Dacă unele zodii se ridică mai repede după o dezamăgire în dragoste, ei bine sunt unii nativi pentru care, a se reface după o despărțire înseamnă să treacă printr-o adevărată renovare a propriei vieți.

Vă invităm să descoperiți care sunt acele zodii care suferă mult în dragoste, ca mai apoi să găsească adevărata fericire.

Horoscop: Zodia Taur

În viața majorității nativilor Taur va exista acea iubire de referință pentru ei, care le va da toate principiile relaționale peste cap, pentru a cărei dezamăgire nu vor reuși vreodată să găsească răspuns.

Este vorba despre o relație karmică a nativului Taur, care va fi foarte frumoasă, promițătoare, minunată și intensă, plină de potriviri și armonie, dar care se va termina catastrofal. Cumva, într-un fel sau altul, Taurul va fi cel care va ieși dezamăgit și fără răspunsuri din această relație și va trebui să își strângă cioburile inimii pentru a-și reclădi viața și încrederea că va putea iubi din nou.

Ei bine, dragă nativ Taur, după ce vei traversa această iubire, care poate dura mulți ani de zile, să știi că sufletul tău și-a plătit datoriile karmice și este acum gata să primească marea iubire. Sufletul pereche vine acum în preajma ta și sunt șanse foarte mari să îl întâlnești curând. Odată ce ți-ai vindecat rănile și ti-ai recăpătat încrederea în tine și iubirea față de propria persoană, cu siguranță vei găsi fericirea la care ai sperat atâta timp. Vei fi gata să lași trecutul în urmă și să îți reclădești viața în cel mai frumos design emoțional pe care Universul l-ar putea țese pentru tine.

Foto: samantha cheah/ shutterstock.com

Horoscop: Zodia Balanță

Nativii Balanță nu se implică încă de la început cu toată ființă în relația pe care o încep. Pe Balanțe trebuie să le cucerești, să le câștigi iubirea pas cu pas, la fel și încrederea. Balanțele trebuie să își admire partenerul cu adevărat, apoi și ele, la rândul lor, să se simtă persoane admirate și frumoase în ochii celuilalt.

Dar odată cucerită inima unui nativ Balanță, acesta se va implica cu tot ce are în acea relație, cu trup și suflet, cu bunuri, cu timp. Un nativ Balanță poate merge oriunde în lume pentru iubirea sa și nu crede în bariere, limite sau granițe când vine vorba despre iubire adevărată.

Balanțele se vor îndrăgosti atât de tare, nebunește am putea spune, de câteva ori în viață până să își găsească maturitatea în relații. Aceste dezamăgiri în dragoste vor veni pe fondul unor legături care împlinesc visul unei Balanțe, însă realitatea va dovedi acestor nativi că ceea ce visau nu înseamnă dragoste adevărată, că romantismul poate fi o mască, că altele sunt valorile cu adevărat esențiale, unele pe care trebuie să le descopere în aceste relații karmice.

Balanțele se refac greu după iubirile care le-au zdrobit sufletul. Chiar dacă se mai implică într-o relație, trebuie să știe că sufletul pereche îl vor întâlni abia când și-au vindecat propriile răni. Pentru iubirea devarată Balanțele vor munci să aducă echilibrul în acea relație. Uneori, partenerul potrivit pentru ele pare atât de diferit, încât unii din jurul lor ar putea crede că acea relație nu va rezista niciodată. Însă nu va fi așa, căci un nativ Balanță, odată ce și-a echilibrat sufletul și karma, este gata să găsească adevărul în iubire, oricât de diferit, ciudat sau dificil ar fi.

Spirite libere și dornice de aventură, unele Balanțe își pot întâlni sufletul pereche peste hotare. Așa cum spuneam mai sus, iubirea lor străbate granițe, străbate timp, nu are limite.

Horoscop: Zodia Săgetător

Iubirile karmice ale nativilor Săgetător sunt, de obicei, de lungă durată. Uneori, nativii nu reușesc întotdeauna să asimileze lecțiile necesare și pot ajunge să își găsească târziu în viață sufletul pereche.

Se întâmplă astfel pentru că Sagetatorii au ambiția de a rămâne în relația creată, gândind că oricât de rău ar fi, tot mai rău e... fără rău. Așadar se încăpățânează să ducă mai departe relații care se dovedesc nepotrivite pentru ei. Pot călca strab, tocmai pentru a compensa ceea ce le lipsește din relație, dar ei încă mai caută.

Până nu vor găsi curajul și pueterea de a-și asuma responsabilitatea despărțirii, Săgetătorii nu își vor învață lecțiile karmice și vor evolua mai greu către iubirea adevărată, către întâlnirea cu sfuletul pereche.

Unii Săgetători pot rămâne cantonați în iubiri mai vechi, care le pot trezi fiori și după mulți ani de zile.

Pentru a lăsa loc fericirii adevărate, Săgetătorii au nevoie de o autoevaluare periodică și deosebit de sinceră a vieții lor. Să observe dacă ceea ce trăiesc îi reprezintă, dacă le hrănește sufletul, dacă le aduce fericire și împlinire sau... doar se amăgesc în speranțe.

Abia apoi, după decizii grele, dar responsabile, Săgetătorii vor fi gata să întâlnească sufletul pereche.

Sursa foto articol: Jorm Sangsorn/ shutterstock.com


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri