10 iulie – 27 august: Marte în Fecioară – Ce facem în această perioadă, facem cu folos! Ajutor divin pentru a face ordine și curățenie generală în viețile, munca și relațiile noastre

6 Iulie 2023 publicat în Horoscop 198 share-uri

Începând cu data de 10 iulie, Marte va ieși din zodia Leu și va intra în zodia Fecioară unde va rămâne până pe data de 27 august 2023. Este un eveniment special cu o energie mai puțin impulsivă, dar mai calculată, mai stabilă și mai organizată, permițându-ne astfel să suflecăm mânecile, să ne punem pe treabă (la propriu și la figurat) și să ne punem viețile și relațiile în ordine. Perioada pe care o menționăm poate fi una extraordinară dacă o valorificăm ca atare și profităm de această influență planetară.

Prin urmare, în acest interval de timp, ne va fi mai ușor să ne punem mental și pe hârtie planurile cap la cap, să abordăm orice, inclusiv propria viață, cu mai mult tact și responsabilitate, să venim cu planuri și strategii despre cum putem depăși anumite probleme din viața noastră, să găsim soluții practice pentru frământările noastre interioare, usurându-ne astfel existența.

Acest tranzit astral ne îndeamnă și să acordăm detaliilor mai multă atenție decât de obicei, să facem o curățenie temeinică acolo unde este nevoie, indiferent cât de incomod sau inconfortabil poate părea să ne apucăm deodată de rezolvat tocmai acele aspecte pe care le-am tot amânat. Marte în Fecioară ne accentuează această dorința de a ne simți utili, de a fi de folos, de a simți că facem ceva pentru noi sau pentru ceilalți în mod practic și cu asumare.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. 10 Rochii de vară care emană energie și feminitate Geanta cu aspect împletit integral, din imitație de piele, este în tendințe! 10 modele de genți țesute irezistibile Designerul Diana Nicolaie debutează pe scena artistică cu o expoziție ieșită din tipare, curatoriată de Ioana Ciocan

Suntem ajutați în această perioadă să ne menținem ocupați, concentrați și în stare de productivitate și eficientă maximă, dar în același timp fără a uita de relaxare și de noi înșine. Chiar dacă listele și agendele sunt perfecte pentru a ne organiza mai bine, uneori riscăm să cădem în capcana de a fi extracalculati și de a nu ne mai asuma deloc riscuri. Nici nu iese mereu totul conform planurilor și de aceea este important să rămânem flexibili și deschiși tuturor posibilitățile. Există unele situații în care imprevizibilul își pune puternic amprenta și listele nu pot fi bifate ca atare, fix în momentele în care ni le dorim noi. Universul ne cere uneori răbdare și o mai bună aliniere la noi înșine și la planurile noastre, amintindu-ne că țelul nostru nu este perfecțiunea, ci progresul.

5 Măști pentru un păr mai sănătos, mai bogat și mai strălucitor Perioada postnatală – fericire pură sau provocare? Cum să te pregătești corect pentru a rămâne în echilibru?
Foto: fran_kie /Shutterstock

Fecioara are însă deseori tendința de a se pierde în detalii și în căutarea perfecțiunii așa că asigurați-vă că nu pierdeți din vedere echilibrul și privirea de ansamblu asupra lucrurilor. Încercați să nu vă dedați părții voastre critice care are uneori tendința să strige că nu ați făcut suficient, că se putea și mai mult, și să vă concentrați în schimb asupra a ceea ce vă preocupă cu adevărat, a vindecării și a acceptării de sine.

Când Marte, planeta acțiunii și a energiei, a curajului și a mândriei, este într-o zodie de pământ precum cea a Fecioarei, vorbim și de un boost de pasiune în viețile noastre, în munca noastră, în tot ceea ce întreprindem, dar o pasiune organizată și canalizată într-un mod pragmatic. Acest tranzit ne ajută așadar să ne privim drept în ochi problemele, să le confruntăm metodic și cu înțelepciune, fără drame inutile, cu multă rațiune și dorința de a găsi soluții reale pentru a ne îmbunătăți condițiile sau situațiile actuale.

Marte este impulsiv, nerăbdător, ne îndeamnă parcă să ne aruncăm cu capul înainte în timp ce Fecioara este precaută, serioasă, practică, orientată către detalii. Marte este despre A FACE, în timp ce Fecioara este despre “A FACE ÎN MOD EFICIENT”. Adăugați inteligența specifică deopotrivă celor două aspecte și veți înțelege că acest tranzit este în favoarea noastră și ne va ghida să facem alegeri deștepte pentru noi.

Ne sunt accentuate în timpul acestui tranzit și unele aspecte precum încrederea, carisma, determinarea și voința, dar și încăpățânarea și tendința de a ne suprasolicita fără a ține cont de resursele limitate pe care le deținem. Iluminarea zodiei Fecioară de către Marte aduce și un interes crescut în a ne îmbunătăți propria persoană, dar și o dorință crescută de a oferi celorlalți, de a ne implica cu totul în munca noastră, în eforturile noastre, în selectarea angajamentelor noastre, în capacitatea noastră de a ne autodisciplina pentru a ne canaliza eforturile în direcția potrivită, fără a face risipă de forțe.

Marte în Fecioară ne determină pe unii dintre noi și să ne analizăm unele obiceiuri ale sănătății și ale stilului nostru de viață, să ne preocupăm mai mult de igiena noastră mentală, de gândurile noastre, de sănătatea fizică și psihică. Astfel, perioada 10 iulie – 27 august poate fi una benefică pentru a ne rezolva micile probleme de sănătate (sunt posibile unele operații sau intervenții medicale care necesită precizie), pentru a ne schimba dieta și a implementa unele practici mai sănătoase pentru sufletul nostru, pentru a găsi medicii cei mai potriviți sau pentru a implementa o anumită rutină în viața noastră care să ne permită pe termen lung să ne îmbunătățim sănătatea.

Foto fr si main: Enezgi /Shutterstock


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri