VENUS ÎN RAC 7 mai – 5 iunie 2023: Acestea sunt zodiile foarte norocoase în dragoste în următoarele 4 săptămâni. Viața lor sentimentală se poate schimba la 180 de grade!

11 Mai 2023 publicat în Horoscop 95 share-uri

Odată cu ziua de 7 mai, Venus, planeta dragostei și a senzualității, a frumuseții și a echilibrului s-a mutat din zodia Gemenilor în semnul Racului și va rămâne aici pentru o perioadă de aproximativ o lună, și anume până pe 5 iunie.

Zodia Vărsător

Tranzitul lui Venus în Rac aduce mai multă stabilitate, liniște, întâlniri surpriză și sentimente frumoase și intense pentru zodia Vărsător. Nativii single, care nu sunt într-o relație și care nu își caută neapărat pe cineva, pot avea întâlniri de destin în această perioadă, în circumstanțe surprinzătoare, poate chiar în timpul unor activități zilnice sau de rutină. Se îndrăgostesc cu ușurință și lucrurile pot evolua foarte repede, ca și cum așa a fost menit să fie, înspre căsătorie și întemeierea unei familii.

Pe de altă parte, nativii Vărsător implicați într-o relație au o înțelegere mult mai amplă și complexă asupra relației lor de iubire și înțeleg care sunt acele aspecte în ea care nu funcționează, care trebuie îmbunătățite și unde stagnează.

Mulți Vărsători au discuții revelatoare în această perioadă cu partenerul lor de viață și vorbesc deschis și sincer despre ceea ce este în sufletul lor, despre ceea ce își doresc de la relația lor de iubire. Totodată, își doresc să petreacă mai mult timp acasă, în brațele persoanei iubite și în confortul locușorului lor de nebunii. Unii nativi sunt luați prin surprindere de unele decizii ale partenerului lor și de dorința acestora de a-și îmbunătăți și aprofunda relația dintre ei. Sunteți amândoi mândri de ceea ce construiți împreună și vă doriți să aduceți pe lume un copil sau să plecați într-o călătorie împreună care să vă apropie și mai mult.

Foto: Bada1 /Shutterstock

Zodia Scorpion

Sub aspectul lui Venus în Rac, Scorpionul își trăiește la propriu visurile de iubire. Ceea ce îți doreai de la relația ta de iubire este pe cale de a se întâmpla. Dragostea înflorește și sentimentele se reînnoiesc în acele relații de cuplu ale Scorpionului unde există iubire pură și autentică, însă în care s-au infiltrat rutina, grijile și problemele cu bani. Este o perioadă în care vă vedeți cu alți ochi unul pe celălalt, vă vedeți grija, devotamentul și tot ce ați investit fiecare în parte în relațiile voastre și acest lucru vă apropie și mai mult.

Totodată, în această perioadă vă angajați în multe activități împreună, poate faceți un curs împreună sau vă plimbați împreună în diverse locuri. Unde este unul, este și celălalt, și aveți multe realizări frumoase în doi. Nativii Scorpion single pot întâlni o persoană interesantă, care le va stârni niște sentimente intense și fluturi în stomac încă de la prima întâlnire. Venus în Rac aduce pentru Scorpion noroc în dragoste și întâlniri karmice prin intermediul călătoriilor și al străinătății. Multe relații la distanță, însă bazate pe sentimente autentice, se nasc în această perioadă.

Foto fr si main: yuliacorreal /Shutterstock


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri