Jupiter în Taur 2023–2024  – un tranzit incredibil, cum nu am mai avut din 2011! Începe un nou ciclu de evoluție cu noi posibilități de abundență și îmbogățire. Atenție însă la micile crizele de destin și financiare

10 Mai 2023 publicat în Horoscop 67 share-uri

Pe 16 mai 2023, Jupiter va ieși din semnul Berbecului și, pentru prima oară în ultimii 12 ani, Jupiter va intra în semnul Taurului și se va afla aici o perioadă îndelungată de timp, până pe 26 mai 2024. Urmează un tranzit excepțional, energia lui Jupiter poate amplifica orice. Astfel, Jupiter în Taur poate aduce oportunități fantastice de abundență materială și spirituală, dar și de îmbunătățire a situației romantice, dar la polul opus, în ciuda unei mai mari stabilitați, poate aduce unele crize financiare.

Jupiter este considerată a fi planeta expansiunii, a abundenței și a norocului și acolo unde intervine, ea aduce în principiu noroc, optimism, generozitate, creștere, evoluție. Jupiter ne ajută să ne îmbogățim experiențele de viață, să ne extindem orizontul cunoașterii și capacitatea noastră de înțelegere.

Având în vedere că se va muta în semnul Taurului, un semn în esența sa teluric și pragmatic, bine ancorat în realitatea materială, acest aspect astral poate aduce cu sine oportunități noi, șanse de abundență financiară, pași înainte și evoluție în ceea ce înseamnă confort, experiențe materiale și micile plăceri care ne înfrumusețează efectiv viața. Intrarea lui Jupiter în Taur va aduce și un strop de stabilitate în lume (chiar aveam nevoie de ea!) și un pic mai multă relaxare la nivel de societate căci în sfârșit pare că avem mai multă răbdare, toleranță și înțelegere față de părerile și perspectivele celui de lângă noi.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Pluto retrograd în Vărsător – 1 mai – 11 iunie 2023. Totul e bine când se TRANSFORMĂ cu bine! Cad unele lanțuri care ne țineau pe loc și ne luăm puterea înapoi

Sub prezența lui Jupiter în Taur sunt activate și alte aspecte precum ele legate de fertilitate și romantism, de bani și prosperitate așa că este un bun moment pentru a vă deschide posibilităților și oportunităților și să abordați acest mindset al abundenței specific zodiei Taur, să vă mențineți gândirea deschisă, pozitivă, flexibilă și liberă fără a vă pune singuri piedici. Avem însă nevoie în timpul acestui ciclu de direcție, țelurile bine definite și planuri pe care să le urmăm pentru a obține niște rezultate palpabile, concrete.

Taurului îi place să trăiască bine, să trăiască frumos, să își exploreze multiplele laturi ale personalității sale, să învețe în permanență ceva nou sau să facă cursuri care i-ar putea folosi pe viitor, să trăiască în lux și pe picior mare astfel încât să simtă fluxul abundenței în fiecare zi și aspect al vieții sale. Prin urmare, suntem încurajați și susținuți să ne îmbunătățim situația materială și pe cea personală, poate chiar să facem mici investiții sau să ne deschidem o afacere/ un proiect personal care să ne aducă beneficii și satisfacții materiale și spirituale pe termen lung.

Foto: MedRocky /Shutterstock

Jupiter în Taur ne cere ocazional să reflectăm mai mult asupra vieții încetinindu-ne ritmul nostru haotic, să ne facem timp pentru micile noastre plăceri, să luăm o masă bună alături de cei dragi, să ne creăm experiențe frumoase ale simțurilor, să ne relaxăm și să ne jucăm, însă fără a deveni superficiali și a face viața doar despre aceste lucruri când ea este mult mai complexă. La un nivel general și colectiv, zodia Taurului este asociată și cu mediul înconjurător, pământul și agricultura, cu ceea ce posedăm și deținem. Așadar, este foarte probabil ca în timpul tranzitului lui Jupiter prin semnul Taurului aceste teme care țin de resursele tangibile: grâne, mâncare, bani și abundența planetei să fie des abordate la nivel global. Sau, la fel de posibil este, ca la un nivel individual, mulți dintre noi să fie tentați să își achiziționeze un teren și să își cultive propriile legume de calitate.

Jupiter în Taur ne va permite să ne bucurăm mai mult de viață și de darurile ei fizice și materiale, însă la polul opus, atunci când nu știm să profităm de acest tranzit, ne va face mai leneși, mai delăsători, mai lenți și mai greu de urnit atunci când vine vorba de acțiuni concrete, ne va accentua tendința de a amâna sau de a cheltui mai mult decât este necesar, de a face excese, vom tânji după sentimentul de siguranță, confort, iubire și bani fără însă a face prea multe pentru ele. Dar Jupiter amplifică și adâncește: și tendințele pozitive, și pe cele negative. La fel de bine cum poate aduce îmbogățire și bogăție, poate aduce și crize financiare deci atenție în ce direcție vă îndreptați!

Este extrem de important să profităm de darurile acestui tranzit în Taur fără a ne disipa însă energia în nimic, să ne clarificăm bine mental scopul nostru în viață și a-l urma fără a ne pierde direcția sau a ne simți asemenea unor bărci aflate la mila vântului. Determinarea și munca constantă sunt cuvintele care pot transforma acest tranzit într-unul minunat și benefic pentru noi, în care vom culege din plin roadele creației noastre.

Citiți continuarea pe pagina următoare >>>


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri