Jupiter în Taur 2023–2024  – un tranzit incredibil, cum nu am mai avut din 2011! Începe un nou ciclu de evoluție cu noi posibilități de abundență și îmbogățire. Atenție însă la micile crizele de destin și financiare

10 Mai 2023 publicat în Horoscop 67 share-uri

Pe 16 mai 2023, Jupiter va ieși din semnul Berbecului și, pentru prima oară în ultimii 12 ani, Jupiter va intra în semnul Taurului și se va afla aici o perioadă îndelungată de timp, până pe 26 mai 2024. Urmează un tranzit excepțional, energia lui Jupiter poate amplifica orice. Astfel, Jupiter în Taur poate aduce oportunități fantastice de abundență materială și spirituală, dar și de îmbunătățire a situației romantice, dar la polul opus, în ciuda unei mai mari stabilitați, poate aduce unele crize financiare.

Spre deosebire de tranzitul în Berbec care era mai accelerat, cel în Taur are un ritm mai lent, mai răbdător, prin urmare schimbărilor care vor avea loc le va lua un interval mai mare de timp pentru a se desfășura sau a-și atinge apogeul. Dacă tranzitul lui Jupiter în Berbec ne-a îndemnat să acționăm, să avem inițiativă, să ne angajăm în noi începuturi, tranzitul lui Jupiter în Taur este despre elaborarea acestor începuturi, despre transformarea lor în ceva care contează cu adevărat pentru noi.

Am creat în jurul nostru ceea ce ne-am dorit, ne aflăm în circumstanțe care ne fac să progresăm și să prosperăm la nivel de suflet, dar și la nivel material? Simțim că ne aflăm în locul, momentul și lângă oamenii potriviți? Ne simțim bogați spiritual, mental, în sănătate, bani sau în relațiile noastre? Oare ceea ce am construit în timpul tranzitului lui Jupiter prin Berbec poate trece proba timpului? Dacă nu, Jupiter în Taur ne mai dă o șansă să creăm astfel de situații pentru noi căci ne dorește fericiți și împliniți în viețile noastre.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Pluto retrograd în Vărsător – 1 mai – 11 iunie 2023. Totul e bine când se TRANSFORMĂ cu bine! Cad unele lanțuri care ne țineau pe loc și ne luăm puterea înapoi Luna plină în Balanță de pe 6 aprilie ne învață puterea iubirii echilibrate. Vindecarea unor relații!   Acestea sunt cele 2 zodii puternic influențate de Eclipsa de Soare de pe 20 aprilie: Au o întâlnire specială cu propriul destin!

Totodată, schimbările cu cea mai bună rată de succes într-un aspect de Jupiter în Taur sunt cele care beneficiază de o planificare metodică și riguroasă, dar și de perseverență și respectarea etapizată a planului. Taurul este o zodie a stabilității, se simte confortabil când bazele și fundațiile sale sunt bine ancorate, prin urmare în timpul acestui tranzit al lui Jupiter ne vom asigura că ne aflăm sau am construit un mediu care să ne permită să înflorim, să ne valorizăm potențialul.

Tranzitul lui Jupiter în Taur nu va fi unul ușor de neuitat mai ales că se aliniază cu Nodul Nord (reprezentând experiențele noi pe care le vom acumula în destinul nostru, lecțiile pentru care am venit pe această planetă), iar energia va fi una intensă și resimțită cu precădere în lunile mai și iunie 2023. Deși spuneam că tranzitul lui Jupiter în Taur este resimțit ca unul lent, calm, sub acest aspect al Nodului Nord vom simți senzația de accelerare a destinului sau chiar a unor evenimente, ca și cum unele lecții din viitor (individuale sau colective) ne sunt aduse în prezent mai repede decât am fi crezut sau preconizat.

Totodată, alinierea lui Uranus cu Jupiter în Taur (atenție, ultima oară când Jupiter s-a alăturat lui Uranus în Taur a fost în 1941) va aduce cu precădere schimbare și inovații, o depășire a unor bariere sau limite care se credeau de netrecut, lucruri revoluționare, poate chiar o avansare tehnologică mai rapidă decât ne-am fi așteptat, cu precădere în lunile de primăvară ale anului viitor, în 2024. Va fi ca și cum viitorul nu ne va bate la ușa, ci va intra direct peste noi și este foarte probabil ca unele schimbări radicale să vizeze agricultura și alimentele la un nivel global, aspectul financiar, inteligența artificială sau valuta virtuală.

Foto fr si main: NASA images /Shutterstock


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri