11 Mai 2023 publicat în Horoscop 95 share-uri

Odată cu ziua de 7 mai, Venus, planeta dragostei și a senzualității, a frumuseții și a echilibrului s-a mutat din zodia Gemenilor în semnul Racului și va rămâne aici pentru o perioadă de aproximativ o lună, și anume până pe 5 iunie.

În astrologie, Venus este considerată a fi planeta iubirii, a artei și a relațiilor romantice, dar nu numai, acest astru influențând modul în care relaționam cu ceilalți, conexiunile pe care le stabilim cu aceștia, persoanele pe care le atragem în viața noastră (în funcție de zodia căreia îi aparținem).

Planeta Venus este totodată asociată cu pasiunile și abilitățile noastre, cu dorințele noastre cele mai profunde, cu emoțiile și sentimentele noastre, cu ceea ce ne face sufletul fericit. Venus o energie feminină, hrănitoare, tandră, dornică să armonizeze și să înfrumusețeze. Atunci când avem activă într-un mod pozitiv în astrograma noastră natală această planetă, îi vom resimți influența pozitivă și caldă în viețile noastre și modul în care o înfrumusețează cu ușurință. Venus veghează și asupra fericirii matrimoniale, asupra păcii în căminul conjugal, este pusă în legătură și cu gradul de confort pe care îl resimțim lângă un om.

Atunci când planeta Venus se află în zodia Rac, influențele sale sunt diverse și le vom resimți sub diferite forme. Prin urmare, atunci când vine vorba de relații, chiar în această perioadă ne vom simți mai apropiați de persoana iubită și de cei din jurul nostru, dorindu-ne să întărim legătura cu aceștia. Totodată, avem tendința de a ne cuibări în sânul căminului și al familiei noastre, de a ne retrage lângă acele persoane dragi față de care ne simțim în siguranță, iubiți, ocrotiți, protejați. Ne dorim să vedem și să simțim mai multă frumusețe în jurul nostru, în oamenii de lângă noi, în noi înșine, să creăm spații primitoare în care să ne regenerăm emoțional.

Dorim totodată să ne exprimăm sentimentele și trăirile față de ceilalți, însă o facem într-un mod mai blând și delicat, cu mai multă tandrețe și grijă față de sentimentele celui de lângă noi, mai empatic, cu intențiile sincere de a ajunge la inima celuilalt și a ne cuibări aici. Atenție însă și la excesele emoționale! Venus în Rac ne poate face mai sensibili decât de obicei, capricioși și irascibili, ne poate scoate la suprafață din nou unele temeri ale noastre, ne poate activa anume răni din trecut (familiale sau ținând de traume în iubire), ne poate spori nesiguranța de sine și neîncrederea în sine.

Foto: Helgi hanggala putra /Shutterstock

Trebuie să menționăm că acele persoane asupra cărora Venus în Rac manifestă o influență puternică pot traversa o perioadă cu revelații în dragoste, îmbunătățiri ale vieții lor sentimentale sau chiar schimbări și transformări remarcabile în viața lor amoroasă. Iar acele zodii cărora le va merge cel mai bine în dragoste sunt următoarele…

Tranzitul lui VENUS ÎN RAC 7 mai – 5 iunie 2023: Zodiile pe care acest aspect astral le influențează pozitiv în dragoste. Le merge excelent în viața sentimentală!

Zodia Rac

Venus chiar în semnul tău îți sporește încrederea în tine și senzualitatea și ești ca un magnet pentru persoanele de sex opus. Te simți mai puternică și mai împuternicită ca niciodată, strălucești și atragi cu ușurință oameni în jurul tău care se simt cuceriți întru totul de farmecul tău sporit. Pur și simplu ai o energie pozitivă și o degaji în jurul tău, dar și Venus te face să fii mai optimistă și plină de speranță atunci când vine vorba de relațiile tale. Sub acest aspect astral favorizat de Venus, oportunitățile de a-ti cunoaște sufletul pereche în această perioadă sunt numeroase și fabuloase.

În același timp, la sfârșitul acestui tranzit astral, nativii Rac implicați într-o relație stabilă se vor simți mai apropiați ca niciodată de persoana lor iubită și se conectează unul cu celălalt la un nivel foarte profund. Aceștia se simt fericiți, îndrăgostiți, recunoscători că iubesc și sunt iubiți. Acolo unde au fost unele probleme sau discuții în contradictoriu, se găsesc unele soluții care îi aduc pe cei doi mai aproape unii de ceilalți. Foarte posibil și ca unele relații dificile să se repare în această perioadă și speranța să se înfiripe în sufletul tău. Acolo unde se investesc sentimente, efort și timp pentru a face ca o relație să meargă, rezultatele și fericirea nu vor întârzia să apară.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri