11 Noiembrie 2022 publicat în Horoscop 6864 share-uri

Zodia Scorpion este născută sub influența energiei misterioase a planetei Pluto, asociată deopotrivă cu distrugerea și moartea, dar și cu reînnoirea, regenerarea și procesul de transformare și evoluție. De aceea, Scorpionul a fost hărăzit cu 3 daruri minunate și puternice, care îl fac unic și deosebit.

Scorpionul este înzestrat cu darul misterului și al conectării la forța să interioară, deține puterea renegerarii și a transformării, dar are totodată și darul magic al pasiunii. Să explorăm mai mult aceste daruri ale zodiei Scorpion în rândurile de mai jos…

Darul 1 al Scorpionului: Este născut sub o stea a misterului și a abisului

Natura unui Scorpion este profundă, intensă, totală, complexă și completă, încărcată de mister și necunoscut, aproape ermetică, încât niciodată nu poți zice că ai cunoscut un Scorpion în totalitate. Intotdeauna va mai exista încă un “ceva” de descoperit, de explorat, care te va lua prin surprindere la această zodie. Scorpionul are puterea sondării în propriul abis al inimii și al ființei sale, iar energia acestuia este una vie, dinamică, autentică, în continuu progres și creștere. Scorpionul “SIMTE” și îi place să se coboare adesea în adâncul simțirii sale, să vadă cât de departe de propriile limite poate ajunge. Este un iubitor și un căutător al adevărului absolut, un alchimist al comorilor care zac în interiorul omului. De asemenea, își dorește să “simtă” și ce simt ceilalți, să le trăiască și să înțeleagă și emoțiile acestora dintr-o dorință profundă de a cunoaște această lume prin prisma tuturor fațetelor ei.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Atunci când mi-am dat seama că totul depinde de mine, m-am liniștit Poți scăpa de celulită în mai puțin de două luni de zile Te rog, lume, nu călca în picioare visele copiilor!

Cu o intuiție fantastică, are acest har de a se conecta nu doar la propria ființă, ci și la adâncurile interioare ale celorlalți fiindcă el vede până în străfunduri, dincolo de suprafețe, limite și granițe. Uneori intensitatea laturii sale spirituale este atât de accentuată încât poate accesa sau activa deopotrivă lumea luminilor, dar și a umbrelor, poate vedea sau simți frânturi din ceea ce ce le scapă celorlalți, poate avea abilități extrasenzoriale și legături cu lumea spiritelor dincolo de capacitatea de percepție a celorlalți. Deseori se întâmplă ca un Scorpion să pătrundă în lumea subtilă a nevăzutului, acolo unde destul de puțini ajung.

Foto: Dean zangirolami /Shutterstock

Darul 2 al Scorpionului: Puterea transformării și a renașterii

Deloc surprinzător, Scorpionul este guvernat de Pluto, planeta transformării, a morții și a vieții, astrul distrugerii și al regenerării, o planetă care intensifică și uneori ne pune față în față cu anumite crize existențiale sau circumstanțe dificile sau extreme pentru a scoate la suprafață această capacitate de a renaște, de a ne naște din nou mai puternici, mai luminoși, mai înțelepți și mai profunzi, cu mai multă cunoaștere și experiență ca niciodată. Semnul Scorpionului este înzestrat cu o capacitate fantastică de regenerare, de a încheia, a se ridica și a o lua din nou de la capăt, cu o putere fantastică, atunci când mulți poate că ar fi cedat. Experiențele de viață sunt pentru această zodie o modalitate de a crește și a evolua, de a experimenta existența umană în totalitatea trăirilor ei.

Direcția spre care mergi este mai importantă decât viteza cu care o faci Când vei învăța lecțiile din trecut, vei cunoaște cea mai frumoasă și puternică poveste de iubire

Prin urmare, această zodie este adânc conectat la acest ciclu al morții și al renașterii, al ciclului etern și transformator al vieții. Scorpionul înțelege că nimic nu stă pe loc, că totul este într-o continuă mișcare și transformare și interconectare și de aceea găsește curajul interior de a-și testa propriile limite și a ieși din zona de confort. Nu este ușor să stai față în față cu durerile tale, să le conștientizezi și să le simți din plin, să îți întâlnești adevărurile și umbrele, să îți asumi lecțiile destinului (nu întotdeauna ușoare pentru această zodie și de multe ori pline de provocări), să îți conștientizezi sensul tău karmic, și mai presus să îți transformi propriile poveri, răni și lecții în înțelepciune și inspirație pentru ceilalți.

Darul 3 al Scorpionului: Puterea focului interior

Un Scorpion este o forță în sine fiindcă înăuntrul sau are o adevărată torță care arde fără să se stingă vreodată cu adevărat, iar în cazurile cele mai fericite Scorpionii reușesc să transforme această energie a focului interior în creativitate și magie, în lucruri care se transformă sub mintea lor agilă și inteligentă sau sub mâinile lor iscusite. Această zodie nu se mulțumește cu puțin, să trăiască într-o stare inertă căci este 100% o ființă plină de pasiune și de trăire și este un catalizator al schimbării și al transformării și pentru ceilalți. Deseori, energia unui Scorpion poate fi atât de puternică sau intensă încât este ca și cum acesta “luminează” camera în care pășește.

Scorpionul nu se mulțumește cu acele conexiuni superficiale, de suprafață, și urmărește să construiască relații autentice, pline de înțeles, satisfacție și profunzime cu ceilalți oameni, să atingă și să cunoască îndeaproape sufletele celorlalți. Dacă întâlnește în calea sa oameni care sunt superficiali, nesinceri sau manipulatori, un Scorpion fie se va îndepărta de aceștia, fie le va spune în mod tranșant și direct că nu sunt pe aceeași lungime de undă și foarte probabil le va descria și cauza. Scorpionul nu suferă minciuna, lipsa de autenticitate, bârfa, discuțiile inutile care nu duc la nimic și nu îi hrănesc sufletul sau mintea. El transformă chiar și situațiile aparent lipsite de viață și de suflu, le trece prin bagheta sa magică și le conferă un suflu misterios, aparte.

Foto fr si main: Selora /Shutterstock


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri