15 Noiembrie 2022 publicat în Horoscop 1263 share-uri

Fiecare zodie prezintă defectele sale. Dar v-ați gândit vreodată că un defect poate oricând să fie transformat într-o superputere, dacă ne acceptăm vulnerabilitățile și învățăm să le modelăm în folosul nostru? Iată cele mai mari 3 defecte ale Săgetătorilor, care pot fi transformate în SUPERPUTERI, iar noi suntem siguri că mulți nativi au făcut-o deja.

3 Defecte ale Săgetătorilor pe care le pot transforma în SUPERPUTERI

Nerăbdarea – transform-o în acțiune pentru acele activități pe care le tot amâni

Săgetătorii pot simți adesea nerăbdare în viața lor, în perioadele de așteptare de exemplu sau atunci când își doresc ceva, dar nu au răbdare să aștepte momentul potrivit.

De exemplu poate se grăbesc la prima ofertă de vacanță, poate mai au puțin și răbufnesc când stau la coadă și ora programării lor a fost depășită. Poate nu mai au răbdare să adune toate ingredientele pentru a prepara mâncarea preferată sau nu mai așteaptă răspunsul cuiva până să acționeze. De aceea unoeri pot fi acuzați de partenerul de viață că au luat decizii singuri, sau de partenerii de afaceri.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Care sunt șansele prevenirii unui cancer de sân astăzi? Interviu cu dr Andreea Cătană, medic primar Genetică Medicală MedLife extinde opțiunile de screening pentru femeile însărcinate cu RUNA, un test prenatal non-invaziv procesat în Laboratorul de Genetică și Biologie Moleculară din București Ce este albirea dentară? Dr. Alin Gabor îți spune toate informațiile Pro și Contra

Sfatul astrelor: fă-ți o listă pe care să o ai la îndemână cu toate acele lucruri pe care amâni să le faci. De exemplu poate ai amânat să dai niște telefoane și ai putea să o faci în timp ce aștepți undeva și timpul ar trece degeaba.

Poate ai ceva de citit, de lecturat, de învățat și o poți face când te plictisești.

Poate înainte să iei o decizie, chiar dacă îți dorești un rezultat rapid, ai putea să acționezi prin a consolida legătură cu cei cu care ar trebui să te consulți: partener de viață, de afaceri, prieteni etc.

Atunci când simți că nerăbdarea te împinge să acționezi imediat, încerca să faci o acțiune din lista celor pe care le amâni.

Foto: Tatyana Volkova/ shutterstock.com

Superficialitatea – transform-o în curaj

Horoscopul spune că uneori Săgetătorii pot trata cu superficialitate anumite evenimente din viața lor. Tot cu superficialitate pot trata și pericolul. Adsea îi vedem făcând primul pas chiar și în cele mai stresante situații, iar atunci ii numim curajoși.

Cele mai frumoase citate despre luna ianuarie O Românie unită pentru educația copiilor noștri Lacul și oja: cum se aplică?

Alteori tratează cu superficialitate lucruri care pentru alții sunt importante, sau poate nu ascultă destul de atent cuvintele cuiva ori sunt superficiali când evaluează lucrurile. Ar putea fi, însă Săgetătorii își pot transforma aceste tendințe într-o putere: curajul.

Sfatul astrelor: dacă am analiza atent toate detaliile unei situații, poate că riscurile ne-ar speria atât de tare, încât nu am mai acționa niciodată. Dar Săgetătorii pot trece peste aceste capcane și pot acționa plini de curaj atunci când mulți dintre noi nu o vor face.

Tocmai de aceea acești nativi sunt oameni ai acțiunii, mereu în mișcare, mereu acționând pentru a debloca lucrurile și a deschide uși care au stat prea mult închise.

Hoinarul – devino explorator

Poate mai mult decât orice zodie Săgetătorul simte chemarea naturii și se va simți mereu bine în mijlocul acesteia.

Peste 200 de testimoniale în campania #SayNoToStigma cu ocazia Purple Day 2023 Nu meriți oameni nepregătiți să te iubească! Alege-te întotdeauna pe tine! 3DUTECH dă startul concursurilor naționale de 3D design & printing pentru elevi și profesori. Roboții, principala temă din acest an

Știm deja că aceștia iubesc călătoriile, dar și drumețiile, că le place să exploreze, să descopere locuri noi cu energii noi.

Sfatul astrelor: nu îți reprima niciodată, dragă Săgetător, pofta de a explora. Iar dacă poți, ghidează-i și pe alții să descopere acele frumuseți pe care tu le știi deja. Modern am spune printr-un blog, dar sunt și alte posibilități. Dă mai departe puterea ta de a descoperi lumea, căci tu o vezi printr-o lumină unică, minunată, pură.

Fiecare dintre noi își poate transforma unele slăbiciuni în puteri. Așa cum mari psihologi spun că cele mai puternice suflete sunt cele sensibile, la fel și astrologul va spune că unele tendințe negative pot fi folosite ca atuuri.

Sursa foto articol: ladyphoto/ shutterstock.com


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri