17 Noiembrie 2022 publicat în Horoscop 762 share-uri

Cu toții facem tot posibilul pentru a fi echilibrați și încercăm să traversăm furtunile și turbulențele vieții cu mai mult calm, însă sunt câteva zodii cărora le vine cel mai natural să facă acest lucru întrucât s-au născut cu acest dar al zenului. Iar aceste zodii sunt…

Sunt câteva zodii care prin natura lor sunt spirite calme și liniștite și și-au dezvoltat foarte bine de-a lungul timpului abilitatea de a nu se pierde cu firea chiar și în situații de criză, circumstanțe imprevizibile sau în mijlocul haosului. Chiar dacă lumea în jurul lor pare a lua foc, ele își păstrează luciditatea și capacitatea de autocontrol și încearcă, pe cât posibil, să nu își piardă cumpătul sau să nu izbucnească într-o criză de furie, nervi sau deznădejde.

Cu toții facem tot posibilul pentru a fi mai echilibrați și încercăm să traversăm furtunile și turbulențele vieții cu mai mult calm, însă sunt câteva zodii cărora le vine cel mai natural să facă acest lucru întrucât s-au născut cu acest dar al zenului. Iar aceste zodii sunt…

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Minunatul HOROSCOP ZEN al primăverii: Pentru fiecare zodie în parte Acestea sunt cele 2 zodii puternic influențate de Eclipsa de Soare de pe 20 aprilie: Au o întâlnire specială cu propriul destin! Acestea sunt cele mai descurcărețe zodii ale horoscopului, indiferent de cât de grea este viața

Zodia Taur

Semn de pământ și înzestrat cu această energie stabilă și fixă a pământului, Taurul are o atitudine constantă asupra vieții. Este bine ancorat în prezent, ține mult la starea sa de liniște, urăște conflictele și stările de agitație, și încearcă, pe cât posibil, să nu lase nimic să îi afecteze liniștea sa interioară. De aceea, nu se va enerva cu ușurință, nici nu va avea reacții explozive sau crize de nervi, fiindcă poate gestiona cu diplomație și sânge rece aproape orice situație.

Taurul are o natură împăciuitoare și o fire răbdătoare și tolerantă și de aceea nu se enervează ușor și nici nu se lasă prins în divergențele celorlalți, încercând fie să se țină la distanță de ele dacă nu îl implică și pe el, fie să le medieze pentru ca toată lumea să fie împăcată cu deciziile luate. Zodia Taur are o inimă mare, este pasională, generoasă și iubitoare, dar sentimentele foarte intense o destabilizează ușor așa că încearcă să le aducă și pe acestea la o stare moderată și echilibrată.

Cauți haine sport pentru persoane pretențioase? Fii atent la acestea Îngrijirea și igiena pielii fragile a bebelușului: 7 obiceiuri de evitat De ce jantele sunt la fel de importante ca și anvelopele: 3 motive
Foto: Dzhulbee /Shutterstock

Zodia Fecioară

Zâmbetul este cea mai bună armă a zodiei Fecioară împotriva situațiilor care îi pot perturba calmul, dar și atitudinea potrivită. Fecioara înțelege cel mai bine că o bătălie este pe jumătate câștigată dacă nu îți pierzi calmul și reacționezi în cunoștință de cauză. Fecioara înțelege că nu ești deloc ceea ce ti se întâmplă, însă că poți trece mai bine peste o situație dacă alegi să reacționezi într-un mod care te reprezintă. La fel de bine înțelege că atunci când alegi să îți menții calmul, îți creezi capacitatea de rezistență și puterea de a trece prin orice furtună temporară.

Par calmi și reci la exterior, stăpâni peste arta zenului, însă în interiorul lor nativii Fecioara sunt calzi, răbdători și le pasă cu adevărat de ceilalți. Uneori își recunosc lor înșiși că una dintre cele mai mari temeri ale lor este aceea de a nu-și pierde controlul. Deși uneori par mai lenți în decizii sau pe slow motion, au o mare capacitate de acțiune pe moment și o abilitate extraordinară de a gestiona situații de criză cu un calm ieșit din comun. Ei cred mai degrabă în puterea cuvintelor și aleg să folosească discursul calm și echilibrat pentru a se face înțeleși, iar nu cuvintele aprige spuse la nervi și la mânie.

Vrei să lucrezi într-un spaţiu de coworking? Iată ce trebuie să ştii  Luna plină în Balanță de pe 6 aprilie ne învață puterea iubirii echilibrate. Vindecarea unor relații!   Cazurile de depresie cresc dramatic la copiii cu vârsta între 11 și 14 ani și la adolescenți (Anchetă)

Zodia Pești

Zodia Pești este un semn zodiacal emoțional și empatic căruia îi place să înoate în ape limpezi și clare, iar nu în cele tulburi, și de aceea îl putem considera un maestru al zenului. Fiindcă preia cu ușurință emoțiile celorlalți și nu le poate gestiona pe cele mai agresive sau puternice, va evita să se angajeze în situații tensionate, în drame sau traume și va încerca întotdeauna, datorită optimismului sau, să le arate celorlalți partea bună, plină și pozitivă a paharului.

De asemenea, atunci când vine vorba de acționat în situații critice, nativul Pești are o tehnică aparte, eficientă. Incearcă în primul rând să se ocupe de acele chestiuni urgente și imperioase, păstrându-și calmul și prezența de spirit și rezolvându-le rapid și prompt, pentru ca mai apoi să le abordeze și pe restul. Totodată, atunci când este prins în mijlocul unui conflict, el este un exemplu de rațiune și îi va liniști și încuraja și pe ceilalți să se calmeze încetinindu-și ritmul și dându-le ocazia să vorbească concentrat și ferm despre ceea ce îi preocupă și deranjează atunci când spiritele s-au mai calmat.

Canapea fixă sau extensibilă: cum faci alegerea corectă? Locuri superbe de vizitat cu cei mici în Dublin, Irlanda, cunoscută ca Insula de Smarald Ultimele tendințe în materie de rochii de mireasă pe care trebuie să le cunoști

Zodia Capricorn

Zodia Capricorn este o zodie pragmatică, calmă, inteligentă, cu o constantă emoțională și un spirit practic de invidiat. Nativii acestei zodii sunt metodici, răbdători și nu se lasă pradă impulsurilor de moment care ar putea să escaladeze în conflict în anumite situații deși au o personalitate puternică, sunt tranșanti, direcți și nu se feresc să spună lucrurilor pe nume. Nu le plac totodată nici vorbele iuți, spuse la manie, și se gândesc de două ori înainte de a spune ceva. Fac acest lucru nu fiindcă sunt “reci” cum li se reproșează, ci fiindcă le place să se mențină pe linia de plutire, departe de situațiile care ar putea să degenereze în conflicte.

Foto: fizkes /Shutterstock

În momentele de criză, de haos sau de incertitudine, ei sunt însă acolo, precum unei insule de stabilitate, calmând spiritele, detensionând, rezolvând, încercând să găsească cele mai bune soluții pentru toată lumea și să instaureze pacea. Uneori însă, deși sunt extrem de sociabili și nu se dau bătuți, indiferent de cât de grea ar fi o situație, au nevoie de timp cu ei pentru a-și regăsi această stare de liniște atât de necesară spiritului lor. Cu un Capricorn alături te simți relaxat și în siguranță fiindcă această zodie transmite această vibrație a cumpătării și a echilibrului.

Nu reușește să-și lege șireturile? Poate fi un semn că ai un copil supradotat, afirmă o specialistă din SUA 15 ani de fashion, lifestyle și o comunitate bine definită se sărbătoresc, în luna aprilie, la Băneasa Shopping City Mercur Retrogad din 21 Aprilie: este timpul renașterii spirituale, e vremea să ne aliniem cu dorințele noastre interioare și să avem curajul să ne urmăm visurile

Foto fr si main: De Visu /Shutterstock


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri