Top 3 zodii a căror inimă o cucerești greu, dar alături de care trăiești cele mai frumoase povești de iubire

18 Noiembrie 2022 publicat în Horoscop 3756 share-uri

Numai o inimă sensibilă și respeonsabilă totodată, care a cunoscut ce înseamnă să fii rănit, va fi o inima pe cât de matură, pe atât de greu de cucerit. În timp ce unii oameni sunt extrovertiți, alții însă își dezvăluie mai greu sentimentele și vulnerabilitățile. Iată care sunt zodiile ale căror inimă este cel mai greu de cucerit, dar odată ce își deschid sufletul, construiesc cele mai frumoase și profunde relații.

Top 3 zodii a căror inimă o cucerești greu, dar alături de care trăiești cele mai frumoase povești de iubire

Rac

Pe cât este de sensibil, de romantic și comunicativ, pe atât este nativul Rac de pretențios când vine vorba despre relațiile de dragoste.

Racul își dorește o relație stabilă, de lungă durată, bazată pe respect, sinceritate și iubire, pe profunzime și atașament. Ca Racul să își deschidă inima în fața cuiva, să își dezvăluie secretele și vulnerabilitățile, să fie el însuși, fără niciun scut, este nevoie să capete încredere și față de persoana cu care ar putea avea o relație.

Sigur, peste toate acestea, trebuie să existe și atracție. Tocmai de aceea nu este suficient să atragi atenția și interesul unui nativ Rac, ci trebuie să te înhami la un drum mai lung de cucerire, la un dans al dragostei în care să fii sincer în fața Racului, pentru a nu merge mai departe dacă nu este cazul.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Top 3 zodii pentru care curajul este un stil de viață – au încredere în propriul destin Horoscop: Top 3 zodii cu Karmă grea în DRAGOSTE – au de învățat lecțiile dureroase ale iubirii Acestea sunt cele mai descurcărețe zodii ale horoscopului, indiferent de cât de grea este viața

Nativii Rac sunt foarte dedicați și loiali în relațiile pe care le construiesc și sunt parteneri de nădejde la drum lung. Sunt și prieteni, dar și iubiți, știind cum să își motiveze și susțină partenerul, însă au nevoie ca acesta să fie sincer și dedicat cuplului.

Nativul Rac nu va accepta niciodată un partener indiferent sau prea rece, unul care nu dorește să împartă responsabilitățile sau care are prea multe priorități în fața cuplului.

Foto: CYC/ shutterstock.com

Capricorn

Inteligenți și creativi, perseverenți și cu mari pretenții de la viață, pentru care muncesc și nu doar așteaptă să le pice din cer, Capricornii pot avea mulți prieteni, însă când vine vorba despre iubire, devin atenți și precauți.

Aceasta pentru că nativul Capricorn se implică cu totul într-o relație, fără jumătăți de măsură, așteptând ca și intențiile partenerului să fie sincere și pe măsură.

Caius Covrig investește milioane de euro și petrece timpul pe Seven Mile Beach, una dintre cele mai scumpe plaje din lume  Top 10 cele mai frumoase grădini de trandafiri din lume SAGA Festival anunță programul pe zile pentru cea de-a treia ediție: Robin Schulz, Elley Duhe și Vintage Culture printre artiști

Posibil că fiecare Capricorn are povestea sa de dezamăgire în iubire, tocmai de aceea, cu cât înaintează în vârstă, acești nativi devin și mai greu de cucerit.

Capricornul are nevoie de un partener care să îi stimuleze inteligența și să facă față nevoii de explorare și distracție a acestui nativ, care, deși este de calculat și meticulos, nu prea este prieten cu rutina și plictiseala.

Capricornul are nevoie să se învârtă în cercuri sociale mai largi, în mediu cultural și artistic, are nevoie de libertate pentru a munci atât cât își dorește și are nevoie de implicarea partenerului în relație. O persoană care iubește să stea sub pătură și să urmărească seriale nu va reuși să cucerească un Capricorn activ, centrat pe rezultate, cu putere de acțiune și dornic de a acapara informație din jur, indiferent de modul în care se conectează la aceasta: călătorii, artă, teatru, operă, lectură, sport etc.

LIL UZI VERT, RAPPER-UL AMERICAN CARE A PRIMIT DISCUL DE DIAMANT, VINE ÎN PREMIERĂ ÎN ROMÂNIA, LA FESTIVALUL NEVERSEA ArtGranit redefinește calitatea și designul în domeniul amenajărilor interioare Idei creative și super adorabile de cadouri de Paște pentru copii

Pești

Peștii pot avea multe aventuri, însă puține relații de dragoste adevărate. Pe cât de mult iubesc viața, pe atât de puțin sunt dispuși să o împartă cu cineva.

Inima nativului Pești este foarte greu de cucerit, căci această zodie atât de complexă, ultima din Horoscop, are nevoie de atât de multe de la partenerul său de viață: are nevoie de încredere și loialitate, de libertate, dar și de prezență, de susținere, dar și sinceritate, de căldură, dar și dârzenie.

Inima unui nativ Pești va fi cucerită, cel mai probabil, mai târziu în viață și nu în plină tinerețe. Peștii vor încerca să aibă multe relații, își vor lua lecțiile lor în iubire, vor experimenta, se vor bucura chiar și de cele mai fugare aventuri, vor savura amintirile frumoase, dar abia târziu, cu puțin noroc, vor alege acel partener alături de care să întemeieze o familie.

7 motive să alegi îmbrăcăminte second hand și outlet din magazine online și offline Top 4 probleme de organizare în bucătărie și cum să le rezolvi rapid THE BEAUTIFUL CLUB - primul club exclusivist de beauty din Bucuresti

Mai mult decât atât, Peștii pot fi destul de secretoși și foarte atenți la vulnerabilitățile lor. Sunt foarte sensibili și odată răniți, uită foarte greu. Mai degrabă se retrag, decât să meargă mai departe.

Peștii nu se tem de singurătate, nici nu îi deranjează, așadar pot să prefere o aventură, decât o relație lungă în care să simtă că s-au legat la cap fără să îi doară.

Sursa foto articol: Vitaliy Krasovskiy/ shutterstock.com


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri