8 Noiembrie 2022 publicat în Horoscop 505 share-uri

Desigur că harta astrală personală este deosebit de importantă când vorbim despre relațiile intime si cuplu, însă caracterele generale ale zodiilor au fost folosite pentru calculul compatibilității de bază în relațiile de iubire ale nativilor din horoscop. Iată care sunt cele mai compatibile perechi de zodii în relațiile de iubire. 

Top 3 perechi de zodii care sunt cele mai compatibile în iubire

Zodii compatibile în iubire:Taur și Scorpion

Taurul, îndrăgostit de lux și tânjind după romantism și tandrețe, va considera întotdeauna atractivă firea misterioasă și sofisticată a Scorpionului.

La rândul său, Scorpionul va aprecia gustul pentru artă și viață bună al nativului Taur, dar mai ales capacitatea acestuia de a oferi siguranță și stabilitate în cămin.

Ambele zodii iubesc confortul și spațiile amenajate cu bun gust, iubesc mâncărurile sofisticate și cinele romantice, iubesc călătoriile și se înțeleg foarte bine în dormitor.

Atât Taurii, cât și Scorpionii au valori destul de asemănătoare în viață și principii după care se ghidează și pentru ambele zodii planul financiar este unul important, considerând deopotrivă că este în regulă să fii și materialist.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Horoscop: Top 3 zodii care își pot găsi sufletul pereche în noaptea de Revelion 2023 Horoscop: Top 3 zodii care vor găsi iubirea la finalul acestui an Pregătește-ți stilul pentru primăvară alături de Levi's

Se vor înțelege, așadar, atât în ceea ce privește stilul de viață, cât și în modul în care își alocă bugetele. Împreună, Taurul și Scorpionul vor forma un cuplu puternic, vor construi o relație bazată pe valori comune și romantism, stabilitate în sentimente și siguranță financiară.

Foto: Inara Prusakova/ shutterstock.com

Zodii compatibile în iubire: Gemeni și Leu

Gemenii își vor aduce întotdeauna în relație spiritul jucăuș, zâmbetele și glumele bune, deschiderea socială și armonia, pentru că un nativ Gemeni întotdeauna va ști să transforme o situație tensionată într-o glumă bună din care fiecare să-și tragă înțelesul.

Leul este mai serios și mai practic, centrat pe rezultate, oferind stabilitate și siguranță relației. Leul are nevoie de validare socială, iar alături de un nativ Gemeni cu siguranță Leul se va simți întotdeauna în centrul atenției și va reuși să aibă mulți prieteni.

Top 5 trenduri versatile din 2023 pentru ținutele tale Top 3 zodii pentru care curajul este un stil de viață – au încredere în propriul destin Top 3 Cele mai răzbunătoare zodii ale Horoscopului European: pe cine nu este bine să superi

Leu va aduce în relație romantismul, iar cumulat, putem spune că un cuplu în care domină tandrețea, voia bună și ieșirile alături de prieteni va reprezenta cu siguranță o relație care va fi durabilă și în care ambii parteneri se vor dezvolta și vor evolua atât spiritual, cât și în alte planuri ale vieții, cum ar fi cariera ori dezvoltarea personală.

Cuplul dintre Leu și Gemeni este văzut ca fiind unul foarte puternic, de succes am putea spune, un cuplu care este mai mereu fericit și în care domină pasiunea și armonia.

Zodii compatibile în iubire: Fecioară și Vărsător

Iată un cuplu care va fi rar întâlnit și se întâmplă astfel în special din pricina naturii foarte imprevizibile și diferite a Vărsătorului. Deși vărsătorii au anumite caracteristici comune, totuși arareori un nativ va semăna cât de cât cu un altul, în linii mari. Putem găsi doi Vărsători cu un stil de viață complet opus, o mentalitate complet opusă.

Horoscop: Top 3 zodii cu Karmă grea în DRAGOSTE – au de învățat lecțiile dureroase ale iubirii Horoscop: Top 3 zodii care se pot ridica atunci când s-au simțit zdrobite în viață, precum Pasărea Phoenix ce renaște din cenușă Horoscop: Top 3 cele mai SEDUCĂTOARE femei ale zodiacului – ar suci mințile oricărui bărbat, dacă ar dori

Dar odată ce se formează un cuplu dintre o Fecioară și un Vărsător, iar cei doi nativi rezonează în ceea ce privește valorile de bază ale vieții, putem spune că această legătură este atât de puternică încât o putem plasa printre cele mai compatibile din zodiac.

Fecioara ordonată, meticuloasă și perfecționistă va reprezenta de multe ori punctul de sprijin sau reperul pentru natura expansionistă a Vărsătorului. De asemenea, încrederea în viață a Vărsătorului, motivația și creativitatea acestuia vor deveni inspirație pentru nativul Fecioară.

Două zodii foarte inteligente reușesc să comunice foarte bine una cu cealaltă și adesea vor putea dezvolta proiecte de cuplu care să le aducă fericirea și echilibrul în relația lor atât de unică, care rareori se va supune normelor societății.

Horoscop Karmic: top 3 zodii menite să vindece Karma de familie în 2023 VOTAT MEREU ÎN TOP 3 DJ ÎN LUME, DIMITRI VEGAS VINE PE SCENA PRINCIPALĂ MASSIF 2023 Acestea sunt cele mai descurcărețe zodii ale horoscopului, indiferent de cât de grea este viața

Cei doi nativi se înțeleg foarte bine și în plan intim, ambii fiind firi sensibile și delicate, cu un anume spațiu personal, care vor ști să își aloce respect și libertate unul celuilalt și totodată vor ști să fructifice acele elemente care le aduc plăcere și îi determină să se simtă bine unul în prezența celuilalt.

Un cuplu puternic și nonconformist, un cuplu ce ridică fericirea la altă definiție și care reușește să găsească un alt echilibru în iubire, dincolo de normele societății.

Sursa foto articol: Oliver.zs/ shutterstock.com


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri